matti05
matti05

Post autor: matti05 »

Zapraszam do komentowania pod tym linkiem. M.in. nie wspomniano nic o MNS na konferencji ramówki jesiennej :?
https://www.facebook.com/tvpcentruminfo ... 9552997087

Post autor: Mareczek »

Świetnie, że podałeś ten link - naprawdę warto, żeby każdy tam napisał jakiś krótki komentarz. TVP musi ciągle widzieć zaangażowanie fanów i nie mogą to być wiecznie 2-3 te same nazwiska :wink:

To, że nie wspomnieli o "Modzie..." na konferencji ramówkowej nie było żadnym zaskoczeniem, tego zresztą nawet nikt nie oczekiwał - chociaż w związku z 20-leciem emisji mogliby coś na ten temat powiedzieć :roll: Bardziej frustrujące jest to, że po wejściu na stronę TVP http://www.tvp.pl/o-tvp/centrum-prasowe ... e/16522521 w załącznikach dla prasy po lewej stronie, można pobrać szczegółową ramówkę wszystkich stacji należących do TVP. W ofercie TVP1 nie ma słowa o "Modzie na sukces", zupełnie jakby serial wcale nie był emitowany ::kwasny:: Wystarczyłoby tylko zdanie o tym, że jesienią znów będzie można śledzić losy Forresterów - bo dokładnie tyle zajmuje informacja o powrocie rodziny Lubiczów z "Klanu" ::ysz:: Smutne, że na 29 stronach nie można było przeznaczyć jednej linijki na krótką informację o B&B ::plask wczolo:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja napisałem tam w imieniu naszego forum dość długi komentarz do tego, co TVP wyprawia. Ale chciałbym, by więcej osób (jak sam wspominałeś Mareczku) wyraziło swoje zdanie. Im więcej osób, profili - tym lepiej. :wink:

Dziś w TVP nie spotkałem się jeszcze z żadną informacją o 20-leciu "Mody...", ale poczekam jeszcze na Panoramę i "Świat się kręci" - dopiero potem mogę narzekać :P

Natomiast w przyszłym tygodniu, przy okazji emisji 6000 odcinka, na 99% będzie wyemitowany w TVP Info materiał z planu. Ten, który nagrano przy okazji życzeń świątecznych w zeszłym roku. Nie przegapcie :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mam nadzieję, że cokolwiek będzie zostanie to wrzucone na youtube bo ciężko śledzić tv cały dzień :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Grisza »

Wydaje mi się, ze będzie jakaś informacja w piątek. Tak jak w "Panoramie", co ta pani prowadząca powiedziała: "Stało się. TVP wyemitowała 5000 odcinek Mody na sukces" Nie uważam, aby w programie "Świat się kręci", coś na ten temat mówili. Potrzebowali by ekspertów, a ich raczej niewielu w Polsce, lub nawet kogoś z produkcji.
Grisza :)

To już pewne, że w sobotę na TVP Info będzie wyemitowany krótki (ok 12 min) reportaż o B&B, jeszcze nie znam dokładnej godziny, ale jak tylko się dowiem to natychmiast napiszę :wink: Mogę się pochwalić, że mam w nim minimalny udział, po przesłałem montażystom kilka fajnych, starych scen - jak się okazuje, TVP nie udostępniło materiałów ze swojego archiwum ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Coś z Taylor wysłałeś? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Pewnie, że tak - sporo scen akcji z lat 2000 - 2006, wspomnienia bohaterów z 5000 odcinka (bo dobra jakość i lata 90), Portofino, wspomnienia Sally, niedźwiedź vs Donna i różne takie fajne rzeczy :P

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to może być dobry reportaż :) oczywiście mamy nadzieję, że będzie na Youtube.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika

Post autor: Ipo »

Na fanpage'u TVP1 poinformowano, że dzisiaj 6000 odcinek https://www.facebook.com/Program1TVP?fref=ts

A jednak w programie "Świat się kręci" wspomniano o 20-leciu i 6000 odcinku B&B :wink: https://www.youtube.com/watch?v=vHOUKStZ8i0

Przepraszam, że post pod postem - niech moderator połączy jeśli uzna, że to konieczne :wink:

Jutro o 15:00 na TVP Info reportaż o "Modzie na sukces" - warto obejrzeć, bo będą rozmowy z aktorami, zdjęcia zza kulis i pewnie inne fajne rzeczy :D
matti05
matti05

Post autor: matti05 »

Na pewno dzisiaj obowiązkowo obejrzę :D :serce:

Post autor: Robi »

Niech ktoś to nagra, bo nie wiem czy będę w domu :wink:
ODPOWIEDZ