Dobry reportaż, ale wydaje mi się, że mógł być jeszcze dłuższy, niestety pewnie telewizja narzuciła ograniczenie czasowe. Widać, że to ten niewykorzystany materiał co był chyba w tamtym roku na święta robiony i aktorzy składali świąteczne życzenia, zrozumiałe, że teraz dodanie ich byłoby nie na miejscu. Jednak nie było żadnych scen z serialu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Najwięcej nagadali się serialowi Eric i Liam, bardzo sympatyczni prywatnie. Wypowiadali się też serialowi Thorne, Brooke, Pamela, Hope... Casey Kasprzyk zapewnił natomiast, że koniecznie przekona Brada Bella do nakręcenia odcinków w Polsce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Reportaż już na You Tube
https://www.youtube.com/watch?v=Je-1t5GpCds
Administrator
Miałem szczęście, zobaczyłem posta Mareczka ok 14.30, wchodząc na forum przez komórkę.
Z początku się zastanawiałem, czy chodzi o dzisiejsze popołudnie, czy jutrzejsze, bo tego posta napisałeś o 1 w nocy, a po północy to już jest kolejny dzień.
Widziałem reportaż i mi się spodobało. Trwał około 12 minut i faktycznie mógłby trwać dłużej, ale wiadomo, że wygrały wymogi ramówki TVP Info. Bardzo fajne były wystąpienia McCooka (gadał najwięcej chyba), C. Kasprzyka, KKL, K. Matuli, A. Mills, W. Harmona i S. Cliftona, który zaprosił TVP do swojego domu. Nie wiedziałem, że Scott ma polskie korzenie.
I ważna jest dla mnie deklaracja Casey'a, że będzie namawiał Bella do wizyty w naszym kraju. Skoro TVP już o tym mówi, to myślę, że nasz nadawca publiczny zaangażuje się w ten projekt.
Kto nie widział, powinien koniecznie zobaczyć zapis w linku w poście powyżej.
Z początku się zastanawiałem, czy chodzi o dzisiejsze popołudnie, czy jutrzejsze, bo tego posta napisałeś o 1 w nocy, a po północy to już jest kolejny dzień.
Widziałem reportaż i mi się spodobało. Trwał około 12 minut i faktycznie mógłby trwać dłużej, ale wiadomo, że wygrały wymogi ramówki TVP Info. Bardzo fajne były wystąpienia McCooka (gadał najwięcej chyba), C. Kasprzyka, KKL, K. Matuli, A. Mills, W. Harmona i S. Cliftona, który zaprosił TVP do swojego domu. Nie wiedziałem, że Scott ma polskie korzenie.
I ważna jest dla mnie deklaracja Casey'a, że będzie namawiał Bella do wizyty w naszym kraju. Skoro TVP już o tym mówi, to myślę, że nasz nadawca publiczny zaangażuje się w ten projekt.
Kto nie widział, powinien koniecznie zobaczyć zapis w linku w poście powyżej.
Szczególnie fajnie, że aktor grający Liama wpuścił kamery do swojego domu. Kolejny raz potwierdza się to, że Scott jest takim normalnym kumplem z sąsiedztwa, który w ogóle nie czuje się gwiazdą i wielce się różni od rozmemłanego Liama. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".