Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobry reportaż, ale wydaje mi się, że mógł być jeszcze dłuższy, niestety pewnie telewizja narzuciła ograniczenie czasowe. Widać, że to ten niewykorzystany materiał co był chyba w tamtym roku na święta robiony i aktorzy składali świąteczne życzenia, zrozumiałe, że teraz dodanie ich byłoby nie na miejscu. Jednak nie było żadnych scen z serialu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

No i przeoczyłem to. :| Liczę, że ktoś wrzuci na YT.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: mailo »

Mareczek napisał ze to jutro, a to chyba dzisiaj było?

Post autor: BeLieF »

Ja też to przeoczyłem... :?

Post autor: Adex-fan Brooke »

Najwięcej nagadali się serialowi Eric i Liam, bardzo sympatyczni prywatnie. Wypowiadali się też serialowi Thorne, Brooke, Pamela, Hope... Casey Kasprzyk zapewnił natomiast, że koniecznie przekona Brada Bella do nakręcenia odcinków w Polsce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:Jednak nie było żadnych scen z serialu.
Ograniczenia czasowe :(
mailo pisze:Mareczek napisał ze to jutro, a to chyba dzisiaj było?
Kurczę, teraz zobaczyłem, że napisałem to już po północy :P
Ale spokojnie, wrzucę na YT i wszyscy na pewno zobaczą :wink:

Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Miałem szczęście, zobaczyłem posta Mareczka ok 14.30, wchodząc na forum przez komórkę. :D

Z początku się zastanawiałem, czy chodzi o dzisiejsze popołudnie, czy jutrzejsze, bo tego posta napisałeś o 1 w nocy, a po północy to już jest kolejny dzień.

Widziałem reportaż i mi się spodobało. Trwał około 12 minut i faktycznie mógłby trwać dłużej, ale wiadomo, że wygrały wymogi ramówki TVP Info. Bardzo fajne były wystąpienia McCooka (gadał najwięcej chyba), C. Kasprzyka, KKL, K. Matuli, A. Mills, W. Harmona i S. Cliftona, który zaprosił TVP do swojego domu. Nie wiedziałem, że Scott ma polskie korzenie. :P
I ważna jest dla mnie deklaracja Casey'a, że będzie namawiał Bella do wizyty w naszym kraju. Skoro TVP już o tym mówi, to myślę, że nasz nadawca publiczny zaangażuje się w ten projekt.

Kto nie widział, powinien koniecznie zobaczyć zapis w linku w poście powyżej. :D

Post autor: Elmoo »

Przyjemny reportaż. Fajnie dowiedzieć się ciekawych rzeczy od aktorów, ale osobiście miałbym do nich jeszcze mnóstwo pytań. John McCook wydaje się bardzo sympatyczny i ma dystans do siebie. Scott Clifton też jest sympatyczny i zabawny, szkoda, że gra taką nudną postać.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Szczególnie fajnie, że aktor grający Liama wpuścił kamery do swojego domu. Kolejny raz potwierdza się to, że Scott jest takim normalnym kumplem z sąsiedztwa, który w ogóle nie czuje się gwiazdą i wielce się różni od rozmemłanego Liama. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Chętnie bym się zakumplował ze Scottem Cliftonem. :D

A reportaż bardzo fajny, choć marzy mi się, by ktoś kiedyś oprowadził po całym planie (wszystkich serialowych wnętrzach).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika

Post autor: Ipo »

Szok! Moda na sukces zniknie z anteny?!

http://www.fakt.pl/gwiazdy/moda-na-sukc ... 88732.html

Post autor: BeLieF »

Mam nadzieje, że to tylko plotki Faktu! :shock: :shock: :shock: 40 odcinków to niewiele ponad miesiąc tylko przy tym tempie emisji! :shock:
Awatar użytkownika
Ipo
Awatar użytkownika

Post autor: Ipo »

TVP nie zaprzecza. Mówią tylko, że na razie negocjacje jeszcze trwają.

To niestety nie są plotki Faktu, tylko informacja z Woronicza, a nawet od Christine Waage, któa zajmuje się sprzedażą zagraniczną :|
ODPOWIEDZ