Taniec z gwiazdami
Wygra pewnie Wyszkoni lub Sienkiewicz (bardziej gwiazda TVP2 niż Polsatu), więc te prognozy raczej się nie sprawdzą.BeLieF pisze:Jeśli tą edycję wygra znowu ktoś z Polsatu, to dopiero wtedy można będzie mieć poważne wątpliwości co do uczciwości głosowania.
Z gwiazd Polsatu największe szanse ma Banasiuk, ale moim zdaniem zajmie najwyżej 3/4 miejsce.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Agnieszka Sienkiewicz została przedstawiona w TzG jako gwiazda "Przyjaciółek", także od razu widać tu grę nie fair. Przecież wszystkim lepiej jest znana z roli Kasi w "M jak miłość". Dlatego od razu skojarzyłem, że pewnie z niej zrobią zwyciężczynię. Jeśli tak się stanie, następnej edycji TzG nie zamierzam oglądać.
-
kamilabuziaczek
-
Piotrek2014
-
kamilabuziaczek
Fajny pomysł.
Tego nigdy wcześniej nie było prawda? I to tylko na jeden odcinek?
Polsat wg mnie świetnie realizuje ten program, dużo ciekawiej od TVN-u, gdzie było często zbyt "sztywno".
Polsat wg mnie świetnie realizuje ten program, dużo ciekawiej od TVN-u, gdzie było często zbyt "sztywno".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jeśli to tylko na jeden odcinek i nikt przy tym nie odpadnie, to ok. Może być.
Tyszkiewicz mnie irytuje coraz bardziej. Jak ja bym chciał, żeby ją usunęli z tego jury.
Ostatnio bardzo fajny był taniec Banasiuka i Hani ze specjalnym udziałem Krzysztofa Ibisza.
Tyszkiewicz mnie irytuje coraz bardziej. Jak ja bym chciał, żeby ją usunęli z tego jury.
Ostatnio bardzo fajny był taniec Banasiuka i Hani ze specjalnym udziałem Krzysztofa Ibisza.
No tak, ale jednak generalnie jest irytująca. No i mam wrażenie, że głównie kieruje się jakimiś swoimi sympatiami...
Co do nowych osób w jury, czyli Grabowskiego i Malitowskiego - dla mnie obaj panowie bez zarzutu. Zwłaszcza Malitowski bardzo fajny.
Co do nowych osób w jury, czyli Grabowskiego i Malitowskiego - dla mnie obaj panowie bez zarzutu. Zwłaszcza Malitowski bardzo fajny.