Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dobre. :lol: :D

Tam to się przynajmniej coś dzieje i starsi aktorzy wciąż mają coś ciekawego do grania. :D

W sumie to żałuję, że "Żar młodości" nie stał się u nas nigdy tak popularny jak "Moda na sukces". Ten serial jest o klasę lepszy od MnS, do dziś trzyma poziom.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie wiem o co chodzi, bo nie oglądam "Żaru młodości", ale ten krótki zwiastun pobił na głowę większość ostatnich zwiastunów B&B :D Dlaczego pójdą do więzienia? Jak już będzie po emisji, to niech ktoś napisze, bo mnie zaciekawiło :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Rzeczywiście super promo. Aż obejrzę chyba "po latach" te odcinki.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

::loll:: ::loll:: ::loll:: Niezła scenka. Wszyscy jakby chwilowo ześwirowali. ::cojest:: Nick jaki szczęśliwy pod koniec ::loll:: O i widzę, że nawet Ashley jest, czyżby wróciła gościnnie? :)
Brawa dla scenarzystów za inwencje. ::rad::
Elmoo

Ashley obecnie jest na recurringu. No tak, w Y&R pozwalają sobie na takie odpały, a aktorzy mają ciekawe sceny do zagrania. :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Jennifer Gareis ponownie pojawi się w Y&R na jeden odcinek.
http://cbs.soapsindepth.com/2014/10/exc ... again.html
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To zabawne i jednocześnie straszne, że Jennifer Gareis w tym jednym odcinku będzie miała więcej do zagrania niż w w B&B przez ostatnie lata :roll:
Elmoo

Zostały nagrane ponownie sceny z upadkiem Phyllis ze schodów, tym razem z nową aktorką. Wypadek można zobaczyć tu, podczas retrospekcji.
https://www.youtube.com/watch?v=iwLNyBY4lOQ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Bardzo ciekawy zabieg, rzadko spotykany, żeby na nowo nagrywać pewne sceny z przeszłości z nowym aktorem, po to, żeby służyły jako retrospekcje. :P Podoba mi się takie coś. Mogliby też zrobić coś takiego w B&B np. z nowym Ridge'm. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

O, ciekawe. A ma ktoś scenę ze starą Phyllis dla przypomnienia? Nie mogę znaleźć. ::kwasny::
Tak w ogóle oglądam jej sceny po powrocie i fajny come back zrobiła na ślubie, który przerwała i zaraz potem zemdlała. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

Też właśnie coś nie mogę znaleźć tej samej sceny, ale ze starą Phyllis. :roll:

Generalnie ciężko będzie się przyzwyczaić do nowej Phyllis. Zmiana chyba jeszcze bardziej drastyczna niż w przypadku Ridge'a w B&B. :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie podoba mi się nowa Phyllis, tamta budziła sympatię a ta to jakaś wiedźma.
DeaconFan pisze:Bardzo ciekawy zabieg, rzadko spotykany
Dość często spotykany, tylko jakoś w B&B nie chcą tego robić
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Adex-fan Brooke pisze:Dość często spotykany, tylko jakoś w B&B nie chcą tego robić
Tak? To podaj jakieś inne przykłady, bo aż jestem ciekawy. :P Jeśli było coś takiego w "Dynastii" albo "'Sunset Beach", to ok, mogłem o tym nie słyszeć, bo nie oglądałem/nie oglądam niestety tych seriali.
Elmoo

Cóż, z pewnością trudno będzie się przyzwyczaić do nowej Phyllis, ale aktorka jest dobra w tej roli i bardzo się stara. Wydaje mi się, że wygląda na bardziej groźną od starej aktorki. Jednak na przykład nie pasuje mi ona na matkę Summer.
ODPOWIEDZ