No i jest też komentarz Christine
TVP się ośmiesza, zwłaszcza po 3 latach naszego spamu na ich tablicy o tym, że ich działania mają na celu tylko obniżenie oglądalności i zniechęcenie potencjalnego widza. Nie mniej jednak, dobrze, że w tym wpisie uwzględniono fakt, że godziny emisji ciągle ulegały zmianie.
TVP jest jakaś nie normalna! Sami sobie strzelają w nogę a teraz proszą o bandaż ... Gdyby emitowali serial o normalnej godzinie, gdyby były reklamy w popołudniowych porach to było by inaczej. Ja ogólnie chciał bym aby serial był emitowany już gdzie indziej. Może Polsat albo TV Puls. TVP może kupi odcinki, ale wyemituje je pewnie dopiero w marcu bo zanim to przetłumaczą czas minie , a my wznów będziemy w plecy za USA. Oni nie będą emitować serialu już 2 razy dziennie bo nie stać ich nawet na jeden odcinek. Wszystko przez ich idiotyczną politykę
Grisza 
Racja !
Niech nie zwalają na słabą oglądalność bo to oni się do tego głównie przyczynili. Gdyby nie ciągłe zmiany emisji i jakaś konkretna reklama serialu to do tego by nie doszło.
Teraz tak:
TV Puls - oni nie są już zainteresowani kupnem serialu, sami to potwierdzili na swoim portalu FB
Polsat - ciekawe na jaką godzinę by wcisnęli chociaż 1 odcinek Mody skoro w ciągu całego dnia puszczają same istotne programy i ich powtórki, no chyba że o 6 rano, ale "Żar Młodości" był już testowany na tym kanale i długo nie leciał.
TVP nagle jest zainteresowana dalszą emisją odcinków, gdyby wcześniej tą decyzję podjęli to od 9 grudnia mielibyśmy normalnie kolejne odcinki. A tak niestety czeka nas przerwa, nie wiadomo ile ona będzie trwać. Dla mnie odcinki mogą lecieć w internecie skoro dystrybutorka sama nawet powiedziała, że stara się przekonać inne stacje czy internet. Chyba, że istnieje może szansa i TVP jednak zatrzyma emisję u siebie, szybko przetłumaczy epizody to może bez przerwy się obejdzie.
Niech nie zwalają na słabą oglądalność bo to oni się do tego głównie przyczynili. Gdyby nie ciągłe zmiany emisji i jakaś konkretna reklama serialu to do tego by nie doszło.
Teraz tak:
TV Puls - oni nie są już zainteresowani kupnem serialu, sami to potwierdzili na swoim portalu FB
Polsat - ciekawe na jaką godzinę by wcisnęli chociaż 1 odcinek Mody skoro w ciągu całego dnia puszczają same istotne programy i ich powtórki, no chyba że o 6 rano, ale "Żar Młodości" był już testowany na tym kanale i długo nie leciał.
TVP nagle jest zainteresowana dalszą emisją odcinków, gdyby wcześniej tą decyzję podjęli to od 9 grudnia mielibyśmy normalnie kolejne odcinki. A tak niestety czeka nas przerwa, nie wiadomo ile ona będzie trwać. Dla mnie odcinki mogą lecieć w internecie skoro dystrybutorka sama nawet powiedziała, że stara się przekonać inne stacje czy internet. Chyba, że istnieje może szansa i TVP jednak zatrzyma emisję u siebie, szybko przetłumaczy epizody to może bez przerwy się obejdzie.
Jak czytam na forum o TVP:
Jutro się okaże, ale to już będzie albo koniec albo przerwa w emisji.TVP wpisała dziś do swojego systemu kolejne odcinki "Mody na sukces" (6041-6047). Z reguły wpisywano po 5, czasem po 10, tym razem dodali nietypowo 7. Wygląda więc na to, że odcinek 6047 to rzeczywiście będzie ostatni odcinek. Wyemitowany zostanie 9 grudnia. Jutro publikacja programu na kolejny tydzień i zobaczymy co będzie widnieć od 10 grudnia.
Administrator
Nie chcę teraz przesądzać, co będzie dalej. Artykuł w Wirtualnych Mediach jest rzetelny i nie zbudził u mnie jakichś negatywnych emocji. Fajnie jest to, że napisali o faktycznych przyczynach malejącej oglądalności i zacytowali Christine. Nadzieje na emisję są, najlepiej byłoby, gdyby serial pozostał w TVP. Skoro Telewizja Polska nie chce emitować w TV, to może dobrym pomysłem byłaby darmowa emisja jedynie na ich portalu? Najbardziej prawdopodobny scenariusz na tę chwilę, to przerwa do marca.
Po MNS w TVP. Od 10 grudnia w programie o 14:25 widnieje pozycja "Sąsiedzi". http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p1210_T1D.txt
Gdyby teraz tvp się zdecydowała na zakup kolejnych odcinków, przetłumaczyła je i podłożyła głos lektora to może mogliby od stycznia wznowić emisję.... Dla mnie pasowałoby takie rozwiązanie. Ale jeżeli czekać łaskawie do marca albo jeszcze później to ja podziękuje im. Mam nadzieję, że jakiś portal internetowy udostępni odcinki bo na inną stację telewizyjną raczej nie ma co liczyć.
Tak w ogóle tvp to idioci bo już lepiej jakby zakończyli serial przed tegorocznymi wakacjami albo przy przed następnymi zamiast przerywać w trakcie sezonu ;/
Tak w ogóle tvp to idioci bo już lepiej jakby zakończyli serial przed tegorocznymi wakacjami albo przy przed następnymi zamiast przerywać w trakcie sezonu ;/
Teraz macie to ,że ludzie nie płacą abonamentu...
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Administrator