Czaty z aktorami z "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
cmk

Czaty z aktorami z "MnS"

Post autor: cmk »

20 listopada o 21:30 polskiego czasu odbędzie się czat z Heather Tom (Katie Logan) i Don Diamont'em (Bill Spencer) przeznaczony dla polskich widzów. Tematem przewodnim będzie odcinek emitowany właśnie tego dnia.

Czatować będziemy za pomocą Facebooka - Heather odpowiadać będzie z jej konta na FB, a Don będzie używał konta BoldInsider. Szczegóły już niedługo!!! :)
Ostatnio zmieniony 2014-11-24, 21:36 przez cmk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Super sprawa, niewątpliwie czegoś takiego jeszcze w Polsce nie było. Jutro (dobra, dziś) zaczynamy solidną kampanię na fan page'u i różnych forach. Mam nadzieję, że informację o czacie pod też w najnowszym numerze Świat Seriali (napisałem do redakacji) oraz Fakt - to już zadanie dla B@ra :P

Mam nadzieję, że każdy z Was zada choć jedno pytanie! Nie zróbmy wstydu frekwencyjnego, fani z innych państw nie mają takiej okazji :wink:

Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zaskakujące... Nastały czasy gdy możemy się kontaktować z aktorami a równocześnie to czasy kiedy emisja MNS w Polsce wisi na włosku ::kwasny::
Nie kojarzę aby w nadchodzącym odcinku 20 listopada miało być coś szczególnego?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
cmk

Dużego wyboru nie mieliśmy, bo jak już oficjalnie wiadomo, TVP raczej skończy emisję na odcinku 6047. Termin musiał też odpowiadać Donowi i Heather. A odcinek będzie bardzo fajny :)
matti05

Post autor: matti05 »

Obowiązkowo będę na czacie :wink: . Fajnie że zostało to zorganizowane i nie mogę się doczekać :D
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To świetnie. Można będzie zapytać o ich opinię na temat usunięcia serialu przez tvp.
Awatar użytkownika
Mareczek

Awatar użytkownika
Mareczek

Jakby ktoś nie wierzył w autentyczność czatu :P

Obrazek
cmk

To co forumowicze - mam nadzieję, że macie przygotowane jakieś pytania na jutro?
Awatar użytkownika
Mareczek

No pewnie, że przygotowane :D Ciekawe jak to wszystko wyjdzie ::rad::
Tymczasem, wrzucam jeszcze na pamiątkę zdjęcie Heather :)

Obrazek
cmk

Jakoś póki co piszemy głównie między sobą Mareczku :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nasze forum będzie obecne na jutrzejszym czacie. :wink: Przekazałem już Mareczkowi swoje pytania dla naszych bohaterów. :) Będę jutro bardziej w roli obserwatora i nie będę się udzielać. Ale inni forumowicze, szczególnie Ci dobrze znający angielski, powinni być aktywni.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Spokojnie cmk. :wink: Ja na pewno też wezmę udział w czacie i już mam parę pytań w głowie i wiem, że one na pewno nie powtórzą się z tymi, które przygotował Mareczek. Będzie dobrze! :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
cmk

Dawidek pisze:Nasze forum będzie obecne na jutrzejszym czacie. :wink: Przekazałem już Mareczkowi swoje pytania dla naszych bohaterów. :) Będę jutro bardziej w roli obserwatora i nie będę się udzielać. Ale inni forumowicze, szczególnie Ci dobrze znający angielski, powinni być aktywni.
@Dawidek, możesz pytać sam po polsku :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja jeszcze nie wiem co mógłbym zapytać akurat tych aktorów, ale postaram się tam zerknąć i coś zapytać, warto docenić, że w ogóle takie coś będzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ