Czatować będziemy za pomocą Facebooka - Heather odpowiadać będzie z jej konta na FB, a Don będzie używał konta BoldInsider. Szczegóły już niedługo!!!
Czaty z aktorami z "MnS"
Czaty z aktorami z "MnS"
20 listopada o 21:30 polskiego czasu odbędzie się czat z Heather Tom (Katie Logan) i Don Diamont'em (Bill Spencer) przeznaczony dla polskich widzów. Tematem przewodnim będzie odcinek emitowany właśnie tego dnia.
Czatować będziemy za pomocą Facebooka - Heather odpowiadać będzie z jej konta na FB, a Don będzie używał konta BoldInsider. Szczegóły już niedługo!!!
Ostatnio zmieniony 2014-11-24, 21:36 przez cmk, łącznie zmieniany 1 raz.
Super sprawa, niewątpliwie czegoś takiego jeszcze w Polsce nie było. Jutro (dobra, dziś) zaczynamy solidną kampanię na fan page'u i różnych forach. Mam nadzieję, że informację o czacie pod też w najnowszym numerze Świat Seriali (napisałem do redakacji) oraz Fakt - to już zadanie dla B@ra
Mam nadzieję, że każdy z Was zada choć jedno pytanie! Nie zróbmy wstydu frekwencyjnego, fani z innych państw nie mają takiej okazji

Mam nadzieję, że każdy z Was zada choć jedno pytanie! Nie zróbmy wstydu frekwencyjnego, fani z innych państw nie mają takiej okazji

- Adex-fan Brooke
Zaskakujące... Nastały czasy gdy możemy się kontaktować z aktorami a równocześnie to czasy kiedy emisja MNS w Polsce wisi na włosku
Nie kojarzę aby w nadchodzącym odcinku 20 listopada miało być coś szczególnego?
Nie kojarzę aby w nadchodzącym odcinku 20 listopada miało być coś szczególnego?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- bosskicinu
W Internecie piszą o czacie
http://styl.fm/newsy/139884.pozegnalny- ... kich-fanow
@Dawidek, możesz pytać sam po polskuDawidek pisze:Nasze forum będzie obecne na jutrzejszym czacie.Przekazałem już Mareczkowi swoje pytania dla naszych bohaterów.
Będę jutro bardziej w roli obserwatora i nie będę się udzielać. Ale inni forumowicze, szczególnie Ci dobrze znający angielski, powinni być aktywni.
- Adex-fan Brooke
Ja jeszcze nie wiem co mógłbym zapytać akurat tych aktorów, ale postaram się tam zerknąć i coś zapytać, warto docenić, że w ogóle takie coś będzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city