Czaty z aktorami z "MnS"
- Adex-fan Brooke
No i po czacie
Było ciekawie, fajnie, że został zorganizowany, udało mi się uzyskać odpowiedzi na moje pytania. Zapytałem Dona o ulubione sceny z KKL, powiedział, że ciężko wybrać jedną, ale lubi pewne spoilerowe... Heather też mi odpowiedziała, że uwielbia pracować z KKL bo ona jest niesamowita oraz odpowiedziała, że nie widziała odcinków z Nancy Sloan (pierwsza Katie).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Jak zapowiadałem, byłem obserwatorem na tym czacie i mi się podobał. Przeciągnął się, ale to dobry znak, fani generalnie nie zawiedli. I świetnie, że taka inicjatywa została zorganizowana. Widziałem nawet like'a Davida Gregga.
Pytania dość konkretne, zarówno dotyczące kulisów serialu, jak i spraw bardziej osobistych. Było różnorodnie. Widać było, że panowie nie nadążali z tłumaczeniem, bo pytań było całkiem sporo. Ale wszystko poszło bardzo dobrze.
Cmk - wiedziałem, że można było pytać po polsku, ale wcześniej Mareczek proponował, że mogę mu przesłać pytania na PW i tak tez zrobiłem.
Cmk - wiedziałem, że można było pytać po polsku, ale wcześniej Mareczek proponował, że mogę mu przesłać pytania na PW i tak tez zrobiłem.
Moim zdaniem czat był udany, nie spodziewałem się, aż takiego zainteresowania. Padło dokładnie 176 pytań, a na 85 aktorzy zdecydowali się odpowiedzieć. Warto jednak zaznaczyć, że kilka się powtarzało
Wrzuciłem na bloga wszystkie te z odpowiedziami, jakby ktoś przegapił lub nie śledził wcale, to polecam
http://moda-na-sukces.blog.pl/2014/11/1 ... -aktorami/
-
matti05
- Adex-fan Brooke
Fajnie, że znowu okazja na takie coś
Nawet już mi przychodzą pytania do głowy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moda na Sukces napewno wróci do Polski - już państwo Bell'owie się oto postarająMarcin1 pisze:Szkoda,że to wszystko jest organizowane,jak moda znika z tv. W sumie lepiej pózno niż wcale... Fajnie,że próbujecie przekonać aktorów do fanów serialu w naszym kraju,moze takie akcje zmienia cos w przyszlosci i moda powroci
Poland - aktywnie najlepszy!
-
matti05
Moda musi wrócić przede wszystkim o odpowiedniej godzinie oraz 1 lub 2 odcinki dzienniePoland pisze:Moda na Sukces napewno wróci do Polski - już państwo Bell'owie się oto postarająMarcin1 pisze:Szkoda,że to wszystko jest organizowane,jak moda znika z tv. W sumie lepiej pózno niż wcale... Fajnie,że próbujecie przekonać aktorów do fanów serialu w naszym kraju,moze takie akcje zmienia cos w przyszlosci i moda powroci
- Adex-fan Brooke
Kolejny udany czat
Zack i Scott odpowiedzieli na wszystkie moje pytania