Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Katie pokazała pazur! Nareszcie, jej związek z Billem został mocno zachwiany, Katie dowiedziała się strasznej rzeczy o mężu i w dodatku ma coraz większe podejrzenia odnośnie Steffy. Chce więcej takiej Loganówny!
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ostatnie odcinki nawet fajne.

Nie dziwię się złości Katie na męża. Nie jest częste, że małżonka podsłuchuje rozmowę o usiłowaniu morderstwa. To zachwiało jej pewnością, czy dobrze zna Billa. Więc dobrze, że się wyprowadziła.
Fajnie Ridge wymyślił to z tą wieżą Eiffla. I po to ściągnął matkę i byłą żonę, by zobaczyły, jak on kocha swoją Logan? Trzeba przyznać, że dla obu histeryczek obecnie, to jednak niemałe upokorzenie.
Steffy się już robi taka arogancka, że zaczyna mnie denerwować. ::kwasny::
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Dawno nie oglądałem ale dziś obejrzałem. :D Ridżu jaki romantyk, z tym napisem. xd Szkoda, że to już ostatnie odcinki mns w tvp.
Ostatnio zmieniony 2014-11-15, 21:41 przez Bartus610, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Najbardziej wkurzająca jest żałosna bitch Taylor, obrzydliwie zachowuje się wobec Whipa który ją kocha ::ysz:: Stefa dalej jest wredną staruchą mieszającą się w związki syna :roll:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Cieszę się, że zwyciężyła miłość Bridge. Fajnie się patrzyło na rozczarowanie Taylor i Stephanie, które są starymi zrzędami i o całą sytuację obwiniają tylko Brooke a winy Thomasa jakoś nie dostrzegają. Szkoda mi Whipa, który jest przez swoją żonę traktowany drugorzędnie. Gdyby tylko nadarzyła się okazja to Taylor by go zostawiła i od razu wróciła do Ridge'a.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dobrze, że jeszcze doczekałem na Tvp1 jednej z moich ulubionych scen :) Serce na napisami Brooke i Ridge na wieży Eiffla :serce: Piękny gest miłości ze strony Ridge'a. O takim czymś Taylor może tylko pomarzyć, nigdy nie przeżyła takich rzeczy i takich prezentów od niego jak Brooke i super, że zobaczyła razem ze Stephanie :D Zachowuje się ostatnio żałośnie, okropnie względem męża i jak zazdrosna hipokrytka, sama zraniła Ricka to nie znaczy, że Brooke ma takie zamiary co do Thomasa... Super scena triumfu miłości pary Bridge na oczach dwóch zrzędliwych manipulatorek :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Ja się zastanawiam, czy to były tylko efekty specjalne, czy paryżanie i turyści też mieli szczęście zobaczyć tę specjalną iluminację wieży dla potrzeb "MnS"? :D
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Myślę , że to komputerowo zrobili ale to tylko moje przypuszczenia :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Na pewno tych scen nie kręcono w Paryżu. Z pewnością nie było w rzeczywistości żadnej specjalnej iluminacji Wieży Eiffle'a.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
nołbady

Post autor: nołbady »

Mnie ostatnio strasznie irytuje Taylor. Wzięła ślub z Whipem, a teraz patrzy jak sęp, by związek Ridge'a i Brooke się rozpadł, i ten do niej wrócił. Szybko się znudziła swoim mężem. Gadała jaki to on dobry, a teraz, że nie jest idealnym mężem. Żałosne. Najchętniej przyfasoliłbym w ten botoksowy ryj, tak mnie wkurza. I czy ja dobrze pamiętam, czy obiecała Whipowi, że nie zdradzi nikomu, kto stoi za tamtą fotką Thomasa i Brook w przebieralni? W każdym razie trzymam kciuki, żeby związek Ridge'a i Brook przetrwał jak najdłużej, a pani rybie usta gul skoczył ;)
Dawidek
Administrator

Zastanawiam się, czy Steffy jest głupia, czy tylko głupią udaje? Wspiera faceta, który prawie popełnił morderstwo. Widać wyraźnie, że w jej przypadku punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Katie nie powinna szybko wybaczać mężowi. Nie mówię tu o rozwodzie, ale Bill powinien zrozumieć, że nie ma akceptacji dla jego działań i że nie powinien w przyszłości myśleć o rozwiązaniach "na skróty".
Carl z komedianta przekształca się w szantażystę. :twisted: Robi się ciekawie.
Ridge w ogóle nie chce się wycofać z pierwotnego planu zamknięcia kolekcji Taboo. Skoro nie może zlikwidować, to idzie okrężną drogą, by osiągnąć ten sam cel. :evil: Dobrze, że Thomas nie kupuje jego pomysłów.
Dawidek
Administrator

Amber jest żałosna, te jej dzisiejsze jęki były masakryczne. ::plask wczolo: Liam to kompletna ciapa, nie umie przeciwstawić się dziewczynie. Hope to jakaś masochistka, przychodzi wypłakać się do Olivera, który też ją skrzywdził. :roll: Teraz wszystko jest w rękach Liama.

Brooke jest za mało stanowcza wobec Thomasa. on się do niej zaleca, ona powinna trzasnąć drzwiami i wyjść!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dokładnie, Liam to ciapa, źle zrobił... Hope powinna wrócić do Olivera, on jest fajny a na pewno lepszy od Liama.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Nadrobiłem ostatnie odcinki w końcu.
Bill zbyt ostro zareagował uderzając Nicka, który tak naprawdę nic nie zawinił. Spencer sam jest sobie winien przez ostatnie wydarzenia a okazując agresję tylko pogarsza sprawę. Chociaż zazdrość jego w stosunku do żony może faktycznie jest uzasadniona, gdyż ta zamiast u którejś ze swoich sióstr to zatrzymała się u byłego faceta. W każdym bądź razie cieszę się, że Bill i Katie dostali swój prywatny wątek gdyż przez ostatnie miesiące panował u nich spokój.

Odnośnie Amber i Liama to widać mimo wszystko jego niechęć wobec niej. Jednak ona tak manipuluje nim, że on nieskutecznie reaguje na jej czyny. Hope denerwuje mnie w tej całej sytuacji, wciąż lata za Liamem myśląc, że coś się jednak uda a i tak kręci się przy Oliverze.

Zgadzam się z Dawidkiem, że Brooke jest za mało stanowcza w stosunku do Thomasa. Już dawno powinna z nim określić jasno sytuacje a on i tak dalej robi swoje. Jeżeli tak dalej pójdzie a Thomas ponownie posunie się za daleko, to będzie powtórka z rozrywki czyli Brooke będzie obwiniana o wszystko a następnym razem Ridge ją zostawi....
Dawidek
Administrator

Ostatnie dwa odcinki nie wniosły niczego nowego do fabuły.

Widać wyraźnie, że ciapowaty Liam żałuje tego, że przespał się z Amber. Ta się cieszy jak głupia, że uwiodła faceta.

Bardzo wyróżnia się zegarek (czy bransoletka) Tawny. To turkusowe cacko całkowicie nie pasuje do jej bordowej i czarnej sukienki.
ODPOWIEDZ