Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- pixiequeen
Katie pokazała pazur! Nareszcie, jej związek z Billem został mocno zachwiany, Katie dowiedziała się strasznej rzeczy o mężu i w dodatku ma coraz większe podejrzenia odnośnie Steffy. Chce więcej takiej Loganówny!
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
-
Dawidek
- Administrator
Ostatnie odcinki nawet fajne.
Nie dziwię się złości Katie na męża. Nie jest częste, że małżonka podsłuchuje rozmowę o usiłowaniu morderstwa. To zachwiało jej pewnością, czy dobrze zna Billa. Więc dobrze, że się wyprowadziła.
Fajnie Ridge wymyślił to z tą wieżą Eiffla. I po to ściągnął matkę i byłą żonę, by zobaczyły, jak on kocha swoją Logan? Trzeba przyznać, że dla obu histeryczek obecnie, to jednak niemałe upokorzenie.
Steffy się już robi taka arogancka, że zaczyna mnie denerwować.
Nie dziwię się złości Katie na męża. Nie jest częste, że małżonka podsłuchuje rozmowę o usiłowaniu morderstwa. To zachwiało jej pewnością, czy dobrze zna Billa. Więc dobrze, że się wyprowadziła.
Fajnie Ridge wymyślił to z tą wieżą Eiffla. I po to ściągnął matkę i byłą żonę, by zobaczyły, jak on kocha swoją Logan? Trzeba przyznać, że dla obu histeryczek obecnie, to jednak niemałe upokorzenie.
Steffy się już robi taka arogancka, że zaczyna mnie denerwować.
Dawno nie oglądałem ale dziś obejrzałem.
Ridżu jaki romantyk, z tym napisem. xd Szkoda, że to już ostatnie odcinki mns w tvp.
Ostatnio zmieniony 2014-11-15, 21:41 przez Bartus610, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbardziej wkurzająca jest żałosna bitch Taylor, obrzydliwie zachowuje się wobec Whipa który ją kocha
Stefa dalej jest wredną staruchą mieszającą się w związki syna 
R.I.P Quentin Elias (1974-2014) 
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
- bosskicinu
Cieszę się, że zwyciężyła miłość Bridge. Fajnie się patrzyło na rozczarowanie Taylor i Stephanie, które są starymi zrzędami i o całą sytuację obwiniają tylko Brooke a winy Thomasa jakoś nie dostrzegają. Szkoda mi Whipa, który jest przez swoją żonę traktowany drugorzędnie. Gdyby tylko nadarzyła się okazja to Taylor by go zostawiła i od razu wróciła do Ridge'a.
- Adex-fan Brooke
Dobrze, że jeszcze doczekałem na Tvp1 jednej z moich ulubionych scen
Serce na napisami Brooke i Ridge na wieży Eiffla
Piękny gest miłości ze strony Ridge'a. O takim czymś Taylor może tylko pomarzyć, nigdy nie przeżyła takich rzeczy i takich prezentów od niego jak Brooke i super, że zobaczyła razem ze Stephanie
Zachowuje się ostatnio żałośnie, okropnie względem męża i jak zazdrosna hipokrytka, sama zraniła Ricka to nie znaczy, że Brooke ma takie zamiary co do Thomasa... Super scena triumfu miłości pary Bridge na oczach dwóch zrzędliwych manipulatorek 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mnie ostatnio strasznie irytuje Taylor. Wzięła ślub z Whipem, a teraz patrzy jak sęp, by związek Ridge'a i Brooke się rozpadł, i ten do niej wrócił. Szybko się znudziła swoim mężem. Gadała jaki to on dobry, a teraz, że nie jest idealnym mężem. Żałosne. Najchętniej przyfasoliłbym w ten botoksowy ryj, tak mnie wkurza. I czy ja dobrze pamiętam, czy obiecała Whipowi, że nie zdradzi nikomu, kto stoi za tamtą fotką Thomasa i Brook w przebieralni? W każdym razie trzymam kciuki, żeby związek Ridge'a i Brook przetrwał jak najdłużej, a pani rybie usta gul skoczył 
-
Dawidek
- Administrator
Zastanawiam się, czy Steffy jest głupia, czy tylko głupią udaje? Wspiera faceta, który prawie popełnił morderstwo. Widać wyraźnie, że w jej przypadku punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Katie nie powinna szybko wybaczać mężowi. Nie mówię tu o rozwodzie, ale Bill powinien zrozumieć, że nie ma akceptacji dla jego działań i że nie powinien w przyszłości myśleć o rozwiązaniach "na skróty".
Carl z komedianta przekształca się w szantażystę.
Robi się ciekawie.
Ridge w ogóle nie chce się wycofać z pierwotnego planu zamknięcia kolekcji Taboo. Skoro nie może zlikwidować, to idzie okrężną drogą, by osiągnąć ten sam cel.
Dobrze, że Thomas nie kupuje jego pomysłów.
Katie nie powinna szybko wybaczać mężowi. Nie mówię tu o rozwodzie, ale Bill powinien zrozumieć, że nie ma akceptacji dla jego działań i że nie powinien w przyszłości myśleć o rozwiązaniach "na skróty".
Carl z komedianta przekształca się w szantażystę.
Ridge w ogóle nie chce się wycofać z pierwotnego planu zamknięcia kolekcji Taboo. Skoro nie może zlikwidować, to idzie okrężną drogą, by osiągnąć ten sam cel.
-
Dawidek
- Administrator
Amber jest żałosna, te jej dzisiejsze jęki były masakryczne.
Liam to kompletna ciapa, nie umie przeciwstawić się dziewczynie. Hope to jakaś masochistka, przychodzi wypłakać się do Olivera, który też ją skrzywdził.
Teraz wszystko jest w rękach Liama.
Brooke jest za mało stanowcza wobec Thomasa. on się do niej zaleca, ona powinna trzasnąć drzwiami i wyjść!
Brooke jest za mało stanowcza wobec Thomasa. on się do niej zaleca, ona powinna trzasnąć drzwiami i wyjść!
- Adex-fan Brooke
Dokładnie, Liam to ciapa, źle zrobił... Hope powinna wrócić do Olivera, on jest fajny a na pewno lepszy od Liama.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- bosskicinu
Nadrobiłem ostatnie odcinki w końcu.
Bill zbyt ostro zareagował uderzając Nicka, który tak naprawdę nic nie zawinił. Spencer sam jest sobie winien przez ostatnie wydarzenia a okazując agresję tylko pogarsza sprawę. Chociaż zazdrość jego w stosunku do żony może faktycznie jest uzasadniona, gdyż ta zamiast u którejś ze swoich sióstr to zatrzymała się u byłego faceta. W każdym bądź razie cieszę się, że Bill i Katie dostali swój prywatny wątek gdyż przez ostatnie miesiące panował u nich spokój.
Odnośnie Amber i Liama to widać mimo wszystko jego niechęć wobec niej. Jednak ona tak manipuluje nim, że on nieskutecznie reaguje na jej czyny. Hope denerwuje mnie w tej całej sytuacji, wciąż lata za Liamem myśląc, że coś się jednak uda a i tak kręci się przy Oliverze.
Zgadzam się z Dawidkiem, że Brooke jest za mało stanowcza w stosunku do Thomasa. Już dawno powinna z nim określić jasno sytuacje a on i tak dalej robi swoje. Jeżeli tak dalej pójdzie a Thomas ponownie posunie się za daleko, to będzie powtórka z rozrywki czyli Brooke będzie obwiniana o wszystko a następnym razem Ridge ją zostawi....
Bill zbyt ostro zareagował uderzając Nicka, który tak naprawdę nic nie zawinił. Spencer sam jest sobie winien przez ostatnie wydarzenia a okazując agresję tylko pogarsza sprawę. Chociaż zazdrość jego w stosunku do żony może faktycznie jest uzasadniona, gdyż ta zamiast u którejś ze swoich sióstr to zatrzymała się u byłego faceta. W każdym bądź razie cieszę się, że Bill i Katie dostali swój prywatny wątek gdyż przez ostatnie miesiące panował u nich spokój.
Odnośnie Amber i Liama to widać mimo wszystko jego niechęć wobec niej. Jednak ona tak manipuluje nim, że on nieskutecznie reaguje na jej czyny. Hope denerwuje mnie w tej całej sytuacji, wciąż lata za Liamem myśląc, że coś się jednak uda a i tak kręci się przy Oliverze.
Zgadzam się z Dawidkiem, że Brooke jest za mało stanowcza w stosunku do Thomasa. Już dawno powinna z nim określić jasno sytuacje a on i tak dalej robi swoje. Jeżeli tak dalej pójdzie a Thomas ponownie posunie się za daleko, to będzie powtórka z rozrywki czyli Brooke będzie obwiniana o wszystko a następnym razem Ridge ją zostawi....
-
Dawidek
- Administrator
Ostatnie dwa odcinki nie wniosły niczego nowego do fabuły.
Widać wyraźnie, że ciapowaty Liam żałuje tego, że przespał się z Amber. Ta się cieszy jak głupia, że uwiodła faceta.
Bardzo wyróżnia się zegarek (czy bransoletka) Tawny. To turkusowe cacko całkowicie nie pasuje do jej bordowej i czarnej sukienki.
Widać wyraźnie, że ciapowaty Liam żałuje tego, że przespał się z Amber. Ta się cieszy jak głupia, że uwiodła faceta.
Bardzo wyróżnia się zegarek (czy bransoletka) Tawny. To turkusowe cacko całkowicie nie pasuje do jej bordowej i czarnej sukienki.