Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Aktorka moim zdaniem jest świetna, chociaż nie pasuje na Phyllis, tylko bardziej na jakiś czarny charakter. Pasowałaby może na jakąś młodszą wersję Sheili.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Dość często spotykany, tylko jakoś w B&B nie chcą tego robić
Tak? To podaj jakieś inne przykłady, bo aż jestem ciekawy. :P Jeśli było coś takiego w "Dynastii" albo "'Sunset Beach", to ok, mogłem o tym nie słyszeć, bo nie oglądałem/nie oglądam niestety tych seriali.
Tak było tak w Dynastii co do scen ze Stevenem oraz Fallon gdy zmieniali się aktorzy. W SB też coś było a w MNS faktycznie jakoś prawie nic.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wiecie gdzie aktualnie można oglądać w sieci Y&R? ::chytry:: Pamięta ktoś jakieś wątki z przeszłości z Grace?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Elmoo

Post autor: Elmoo »

http://247vidz.blogspot.com/
Tu są odcinki B&B, Y&R i wielu innych seriali. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Z ciekawszych rzeczy, to mogę powiedzieć, że Michael ma raka.

http://www.celebdirtylaundry.com/2014/t ... lanc-next/

Pojawiły się spekulacje, iż obecna producentka serialu - Jill Farren Phelps, znana także jako Jill "Firing" Phelps zamierza uśmiercić postać Michaela i pozbyć się z obsady kolejnego wieloletniego aktora. Fani już od dawna są oburzeni jej polityką, która polega na zwalnianiu poszczególnych stałych członków obsady i zatrudnianiu na ich miejsce nowych, którzy już wcześniej pracowali z Phelps i są jej ulubieńcami. Ponoć rusza już kampania mająca na celu uratowanie Christiana LeBlanca (Michael) przed usunięciem z obsady przez JFP.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Jakoś nic takiego nie zauważyłem. Przecież jest bardzo dużo aktorów ze starej obsady, ostatnio nawet Ashley wróciła i ma już swój własny wątek. Ponadto takie postacie jak Sharon, Nicholas, Victoria, Nikki, John cały czas grają pierwsze skrzypce. Wątki są bardzo dobrze prowadzone. Jedyne co mogę zarzucić, to to, że jest baaardzo dużo aktorów w obsadzie i zrobił się lekki przepych. I tak Y&R, a B&B to jest niebo, a ziemia.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Nie żartuj nawet. Ta babka zwolniła już bardzo dużo osób. Michael Muhney (Adam), Stephen Nichols (Tucker), Genie Francis (Genevieve), Debbi Morgan (Harmony), Darnell Williams (Sarge), Blake Hood (Kyle), Kevin Schmidt (Noah) - to niektóre z jej ofiar.

Za jej rządów non stop przeprowadzane są jakieś recasty. W postać Billy'ego w ciągu ostatniego roku zdążyło wcielić się aż trzech aktorów. To już lekka przesada.
Ostatnio zmieniony 2014-12-14, 23:33 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

No tak, ja sporo postaci z wymienionych nie znam. Z recastami rzeczywiście przesadza, ale z tego co wiem, aktorzy sami odchodzą. Ogólnie w Y&R ciągle są jakieś zmiany w obsadzie, nie wiem czy to dobrze czy źle. Tam w przeciwieństwie do B&B nie zapomina się o starych postaciach, aktorach.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie oglądam Y&R, ale zamurował mnie zwiastun walentynkowy :shock: :twisted: http://www.hollywoodreporter.com/live-f ... ce=twitter
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

To na pewno Y&R, a nie Lost? :o
Awatar użytkownika
DeaconFan

Genialne!! :)

Widzicie, można jeszcze w tych czasach robić wątki w stylu tych z lat 90-tych. :wink: Ciekawie jest też w "General Hospital", gdzie jakiś czas temu część męskich pierwszoplanowych postaci znalazła się w więzieniu, a teraz z kolei występuje zły, psychopatyczny tajemniczy sobowtór Luke'a Spencera i fani głowią się nad tym kim jest ta postać (czy to jakiś uznany za zmarłego dawny czarny charakter po operacji plastycznej czy też zmarły przed wieloma laty bliźniaczy kuzyn Luke'a - Bill). Generalnie w Y&R i GH jest to, czego brakuje od lat w B&B - porządna akcja, czarne charaktery z krwi i kości, wątki kryminalne, katastroficzne wręcz. :P
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W tym zwiastunie jest więcej "Sunset Beach", niż "MnS". :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mnie także nasunęły się na myśl skojarzenia z "Sunset Beach", choć nie oglądam tego serialu. :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan pisze:Generalnie w Y&R i GH jest to, czego brakuje od lat w B&B - porządna akcja, czarne charaktery z krwi i kości, wątki kryminalne, katastroficzne wręcz.
No właśnie, wielka szkoda, bo to co nadchodzi w Y&R potrzebne jest w B&B, Bell niby lubi wywołać emocje u widza a jakoś nie chce zrobić masowej katastrofy. Byłoby super gdyby zjechała się cała rodzina Forresterów na jakąś uroczystość i doszłoby do jakiejś tragedii, to nawet byłaby okazja usunąć postacie, których Bell i tak nie chce przywrócić nigdy,
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Zapowiada się świetnie! :twisted: Katastrofa będzie naprawdę dobrze pokazana(o niebo lepiej niż ostatnia taka w B&B z Brooke i Thomasem, gdzie w zasadzie oprócz turbulencji, nic nie pokazano...). I podobnie uważam, że coś takiego(np. jakiś potężny wybuch w FC) powinno być w B&B obowiązkowo.
ODPOWIEDZ