Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Odcinki w tym tygodniu skupiały się głównie na Hope i Liamie ale mimo wszystko nie było nudno. Liam faktycznie ma wielki problem bo chce być z Hope ale nie chce opuścić "swojego" dziecka ale wielki błąd popełnił sypiając z Amber, bo to jeszcze bardziej pogorszyło sytuację. Podziwiam w tym wszystkim Olivera, który wciąż czeka na Hope i wierzy, że jeszcze do siebie wrócą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Porównując te odcinki z dawnymi to raczej właśnie było nudno...ale może jako młody widz lubisz wątki nowego młodego pokolenia, to by dawało nadzieję, że gdyby serial był kontynuowany może tak jak w USA wzrosłaby oglądalność wśród nowej widowni.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
halihali

Post autor: halihali »

Ja też wolałem stare odcinki B&B, brakuje mi Sheili, już mogliby nawet Morgan sprowadzić to by się coś działo przynajmniej. Ona też miała w końcu trochę nierówno pod sufitem.
Przede wszystkim jest za mało wątków kryminalnych w nowych odcinkach B&B.
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Przyznam się, że takie wątki faktycznie nie są wcale takie straszne pod warunkiem, że oprócz takiego wątku są jeszcze inne zupełnie różniące się akcją. Oczywiście także się zgodzę, że kiedyś wątki młodego pokolenia były znacznie lepsze niż te obecne. Chociażby można przypomnieć odcinki związane z Rickiem, Amber, Kimberly, CJem, Thomasem, Caitlin....
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Poza świetną wymianą zdań Tawny i Hope, fajną wymianę zdań mieli Brooke i Ridge, szczególnie kiedy Ridge powiedział, że musiałby wziąć kalkulator aby obliczyć ile razy z Brooke zrywali :lol: albo mądrze, że może młodzi muszą swoje wycierpieć... Ogólnie taka chemia między KKL i Ronnem :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Świetne to było z tym kalkulatorem. Myślę, że oni sami nie wiedzą ile razy się rozstawali i schodzili. :D
Podobała mi się rozmowa między Tawny a Hope. Młoda wreszcie pokazała pazurki. :twisted:

Bardzo fajny był dzisiejszy odcinek. Dyskusja na temat kolekcji bardzo burzliwa. Podoba mi się stanowcza postawa Erica, który nie chce usunięcia kolekcji "Taboo". Co prawda oddał Ridge'owi stery w firmie, ale chyba ma prawo wygłosić swoje zdanie, jako najbardziej doświadczony członek rodziny, założyciel firmy. Czyżby rysował się konflikt pomiędzy ojcem a synem?
margo

Post autor: margo »

Bardzo fajny odcinek dzisiaj był. W pełni popieram Erica. Ridge odgrywa się na synu za pocałowanie Brooke. Nagle wielce dba o wizerunek firmy i nie chce , żeby tabloidy o nich pisały. Wcześniej mu to nie przeszkadzało np. jak Brooke z nim flirtowała, kiedy był mężem Taylor chociażby podczas pokazu sypialni Brooke. Wtedy to zysk się liczył, a nie wizerunek, bo mu pasowało, żeby Loganka się za nim uganiała. Nie mówiąc już o jego innych "wyskokach" . Totalny hipokryta. Jak ja go nie znoszę. :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nie wiem czy to kwestia nadchodzącego końca emisji czy oglądania ponownie po latach tych odcinków po polsku tym razem, ale miło się ogląda ostatnio... Chyba jedno i drugie, zasługa ciekawej obsady na pewno...wtedy tego aż tak nie doceniałem i bardzo krytykowałem rok 2011... tzn nadal uważam go za jeden z najsłabszych, ale szkoda będzie nie móc dalej oglądać po polsku :( Świetne były te sceny w firmie i te różne miny postaci.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja czuję się trochę dziwnie, widząc Liama i Olivera, z którym rozmawialiśmy we wtorek i jeszcze oni odpowiedzieli na moje pytania. Dziwne uczucie trochę.

Faktycznie, fajnie się serial ogląda, być może z powodu, że z kolejnymi odcinkami rozstajemy się i to nie wiadomo, na jak długo. :cry:

Przekazanie części akcji Thomasowi jest dobrym krokiem, lecz spóźnionym. Taki krok nie wynika ze szczerości, tylko jest lekiem, który ma uspokoić napiętą atmosferę. Ridge w ten sposób gasi pożar. Ciekawe jest teraz jest to, jak dalej potoczą się losy kolekcji.
Thomas w końcu się doigrał. Summer zobaczyła, jak się całował z Dayzee. Ten chłopak gra na uczuciach wszystkich swoich "miłości". Wydaje się być szczery wobec Dayzee i Brooke, ale niezbyt wierzę w jego trwałość uczuć. Niech on się zastanowi nad tym, że rani wszystkie swoje sympatie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dazyee w ogóle do niego nie pasuje... Ona jest drętwą postacią...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Odcinki rzeczywiście oglądam z dużą przyjemnością, dla mnie są ciekawsze niż te z przełomu 2008/2009, gdzie dominował wątek ze Steffy i Rickiem oraz nudnymi problemami Brooke i Ridge'a. Myślę, że duża w tym zasługa Amber i Tawny, które wprowadzają do odcinków sporo humoru :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ostatni odcinek, który można tu skomentować był niestety zwykły, mało wyróżniający się, ale miał kilka plusów: była w nim czołówka z aktorami, była Brooke, był dzień i noc, nutka dramatycznej muzyki... Ogólnie jednak szkoda, że nie na jakimś bardziej efektownym przerwano emisję.
Awatar użytkownika
gzymi

Post autor: gzymi »

Właśnie, ciekawe dlaczego akurat na tym odcinku TVP zakończyła emisję odcinków skoro odcinki są z połowy miesiąca kwietnia 2011 roku i nawet nr odc nie jest jakiś równy i znaczący.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Właśnie, to już lepiej mogli skończyć na 6000 odcinku, bo był wyróżniający się. Ewentualnie na tym, w którym w ostatniej scenie idą po biednej ulicy Brooke, Dayzee i Stephanie z bezdomnym dzieckiem. To był jeden z piękniejszych odcinków, jakie widziałem i pasowałoby na zakończenie.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No niestety. Widzicie sami, że takie rzeczy kompletnie nie obchodzą TVP. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ