Czaty z aktorami z "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
halihali

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: halihali »

Ja się cieszę z tego duetu. Teraz tylko trzeba wymyślić jakieś fajne pytania. :D
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

Zdziwił mnie taki duet! :shock: Sam John McCook i do tego Jacqueline. :roll: Jestem bardzo ciekawy jak John poradzi sobie z odpowiedziami, no i chyba sam zadam im kilka pytań. :)
matti05

Post autor: matti05 »

Fajny duet , podoba mi się i to bardzo :) Tym bardziej że będzie Jacqueline Macinnes Wood :zeby: :serce:
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Pomysł ciekawy choć czat z panem Johnem bardziej wyobrażałem sobie w duecie z jego serialową żoną Stephanie czyli Susan Flannery :D
Poland - aktywnie najlepszy!
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Podoba mi się taki duet. Jestem ciekaw, czy odpowiedzi serialowego Erica będą "grzeczne", w porównaniu z zabawnymi, jakie padały z ust (a raczej spod klawiatur Zacka i Scotta). Po serialowej Steffy spodziewam się zabawnych wpisów. :lol:
margo

Post autor: margo »

Świetny duet :D Prawie mój wymarzony. Lepsze by były dla mnie z obecnie występującej obsady tylko Katherine Kelly Lang i Hunter Tylo. Mareczku dzięki za wstawienie poprzednich czatów na bloga.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

margo pisze:Mareczku dzięki za wstawienie poprzednich czatów na bloga.
Żaden problem! W końcu takie rzeczy trzeba archiwizować :D

Tymczasem zachęcam Was wszystkich do aktywności, bo im większe zainteresowanie będzie z naszej strony, tym bardziej produkcja będzie pewna co do popularności serialu w naszym kraju. Jeśli możecie, reklamujcie czat wśród znajomych, na różnych stronach. Każda pomoc się przyda!

Jest już zdjęcie Johna McCooka, miło, że napisał tekst odręcznie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Post autor: B@r »

Widać, że John zrobił fotkę u siebie w domu. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już miałem kiedyś okazję zadać Johnowi pytanie w video czacie o scenę z Heather Locklear w Dynastii a teraz kolejna okazja :) fajnie bo on jest ogromnie sympatyczny, z JMW trochę zaskakujące, ale też dobrze ktokolwiek byłby drugim aktorem...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Piękne zdjęcie od Jacqueline MacInnes Wood z buziakiem :serce:

Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kolejny udany czat za nami :) Jacqueline błyskawicznie odpowiedziała mi na 2 pytania :) John również mi odpowiedział :) ale powtórzyłem pytanie bo najpierw chyba gdzieś zaginęło w gąszczu ciekawych jak i niektórych dziwacznie sformułowanych pytań.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
halihali

Post autor: halihali »

Mi tylko Jacqueline odpowiedziała na 2 pytania, szkoda, że John mi nie odpowiedział, ale i tak było spoko. :D
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Awatar użytkownika
Mareczek

Czat zdecydowanie uważam za udany, bo było sporo nowych aktywnych uczestników. Niektóre pytania faktycznie były dziwne, ale było też sporo fajnych i ciekawych. Wkrótce wstawię relację na bloga, ciekawe czy padnie kolejny rekord :D

A co do odpowiedzi, to Jacqueline odpisała mi na moje pytanie :)
Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

John odpowiadał tylko na pytania zadane po angielsku mimo, że tłumaczono mu te zadane po polsku. Budował też długie, kulturalne i dokładne odpowiedzi. Z kolei Jacqueline odpowiedziała na masę pytań i odpisywała na luzie. ;) Oboje odpowiedzieli mi na 2 pytania.
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Obserwowałem tego czata, nie zadałem pytań. Kilka pytań faktycznie się powtórzyło. Czat jednak był udany, sporo osób zadało pytań, aktorzy w towarzystwie polskich fanów się nie nudzili. :wink: I bardzo dobrze. ::rad::
ODPOWIEDZ