Czaty z aktorami z "MnS"
Żaden problem! W końcu takie rzeczy trzeba archiwizowaćmargo pisze:Mareczku dzięki za wstawienie poprzednich czatów na bloga.

Tymczasem zachęcam Was wszystkich do aktywności, bo im większe zainteresowanie będzie z naszej strony, tym bardziej produkcja będzie pewna co do popularności serialu w naszym kraju. Jeśli możecie, reklamujcie czat wśród znajomych, na różnych stronach. Każda pomoc się przyda!
Jest już zdjęcie Johna McCooka, miło, że napisał tekst odręcznie

- Adex-fan Brooke
- x 74
Już miałem kiedyś okazję zadać Johnowi pytanie w video czacie o scenę z Heather Locklear w Dynastii a teraz kolejna okazja
fajnie bo on jest ogromnie sympatyczny, z JMW trochę zaskakujące, ale też dobrze ktokolwiek byłby drugim aktorem...

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 74
Kolejny udany czat za nami
Jacqueline błyskawicznie odpowiedziała mi na 2 pytania
John również mi odpowiedział
ale powtórzyłem pytanie bo najpierw chyba gdzieś zaginęło w gąszczu ciekawych jak i niektórych dziwacznie sformułowanych pytań.

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city