"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Przy okazji możecie tak jak ja prosić aby na pociechę powtarzali nam jakieś stare odcinki MNS.
Akurat to jest trochę niebezpieczne. Bo TVP może uznać, że powtórki nas bardziej interesują, a że w TVP coraz więcej powtórek to mogą stwierdzić "a co tam, damy powtórki MNS, a nowe odcinki nas już nie obchodzą."
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Mareczek pisze:Najbardziej mnie wkurza, że pan Rakowiecki ma nas za bandę idiotów, niech każdy naprawdę napisze tam wszystko co myśli na temat działań TVP. Im więcej komentarzy tym lepiej! :twisted:
Pocieszające w tym wszystkim jest to że TVP (a zwłaszcza programu pierwszego) po jakimś czasie wraca po rozum do głowy. Tak było z Konkursem Piosenki Eurowizji na którym nie było nas 2 lata począwszy od rezygnacji w grudniu 2011 roku. I dopiero nowa ekipa "Jedynki" nie jako odbudowała ten konkurs w Polsce. Wiem o tym bo od 11 lat pasjonuje się tym konkursem.
W przypadku "Mody na sukces" może być podobnie aczkolwiek może się okazać że będzie już po fakcie gdy serial ten wyląduje w innej stacji telewizyjnej.
CBS w końcu albo może prosić stacje naziemne o emisje lub zająć się omawianą tutaj operą mydlaną w ramach swojej anteny CBS Drama.
Poland - aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Też uważam, że puszczanie starych odcinków jest niekorzystne. Trzeba iść na przód a nie cofać się. Z resztą my i tak jesteśmy bardzo cofnięci w porównaniu do USA.
Awatar użytkownika
Poland

Tak się zastanawiam ile na dzień odcinków musiało by być emitowanych by te braki w stosunku do USA zostały w znaczących sposób zmniejszone. Z tego co policzyłem to musiało być mniej więcej od 6 do 8 i to codziennie oraz bez przerw świątecznych.
cmk

Post autor: cmk »

Na siłę doganiać USA nie trzeba. 2 odcinki dziennie to by było i tak maksimum, a dla niektórych i to może być za dużo. Ważne, żeby iść do przodu.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Poland, witamy Cie na forum. Obyś był dobrym prorokiem. :wink: Eurowizja, to dobry przykład, tutaj także działali fani, szczególnie z OAGE Polska i wygrali. Ale, jak mówisz - może być za późno, bo potem CBS może nie być już zainteresowany sprzedażą praw do kolejnych odcinków. Teraz pewnie będzie kilkumiesięczna przerwa, może wiosną będzie kolejna próba wznowienia negocjacji.

Najważniejsze dla nas, to emisja chociażby 1 odcinka dziennie, bez wakacyjnych przerw. Wtedy nie będziemy zwiększać dystansu do USA, tylko będziemy mniej więcej w tym samym miejscu. Kiedyś TVP emitowała nawet 12 odcinków w tygodniu. Dzisiaj to marzenie ściętej głowy.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Może Moda kiedyś wróci do TVP, zobaczymy.... mam nadzieję, że VoD puści kolejne odcinki i to już niebawem bo portal jest zainteresowany dalszą emisją.
cmk

Dawidku, negocjacje z innymi nadawcami są nadal w toku.
Awatar użytkownika
Poland

Oby tylko coś z nich wyszło bo miło byłoby gdyby "Moda na Sukces" zrobiła sobie nie długą ale króciutką przerwę i wróciła jak nie w grudniu to w styczniu na antenę :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przed nami ostatni odcinek MNS w Tvp... Szok i smutno zwłaszcza jeśli serial nie wróci do Polski :( a głupi hejterzy nawet nie będą wiedzieć ile znaczył dla niektórych i dlaczego w rzeczywistości został zdjęty. Na dodatek bezczelne TVP nawet nie raczy oficjalnie w tv i necie poinformować widzów o przyczynach itp. Żenada, brak słów do czego to doszło...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
cmk

Tak bardzo mi się marzy, żeby serial pojawił się na innej antenie w okolicach godziny 16 i poprawił wyniki tej stacji w danej porze czasowej. Nie oczekuję jakichś arcy dobrych wyników. Chciałbym tylko, żeby TVP zobaczyła, że straci na tej pozornej oszczędności...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mi też sie to marzy, najlepszy byłby Tvn, zobaczylibyście, że przy dobrej reklamie to jeszcze byłby ich hit tej pory...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Tak myślę sobie. Może gdyby serial zmienił nazwę "Moda na sukces" na ang "The bold and the beautiful" lub dosł. "Śmiali i piękni" to ludzie zmieniliby opinię i też wpłynęłoby to na oglądalność? Wiem, że to głupie zmieniać nazwę po tylu latach, ale może byłby to dobry chwyt?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie wierzę, ani w Polsat, ani w TVN - na tych kanałach nie ma miejsca na "Modę..." o dobrej godzinie. Na Polsacie od 15:50 do 18:00 są "Wydarzenia", "Interwencja", "Malanowski" i "Dlaczego ja", więc nic się nie zmieni, a jeżeli mają dać B&B wcześniej lub co gorsza o poranku, to dziękuję. Podobna sytuacja jest na TVN-ie, gdzie paradokumenty lecą od rana do wieczora i z żadnego nie zamierzają rezygnować. Ja widzę "Modę..." na mniejszych stacjach, które na niej będą chciały podnieść sobie oglądalność, bo to znany serial i może przyciągnąć samym tytułem. Wszystko pod warunkiem, że będzie o dobrej porze - czyli minimum o 16:00 i najlepiej z dwoma odcinkami :roll:
Awatar użytkownika
Poland

No to najlepiej niech zrobią też polską czołówkę (z nową nazwą lub "Modą na sukces") i ściągną podkład muzyczny z wersji włoskiej. Wtedy to byłoby coś :D
ODPOWIEDZ