Pokojówki z Beverly Hills (Devious Maids)
Obejrzeliście już finał 2 sezonu? Mnie bardzo rozczarował, bo w sumie zagadka się wcześniej już rozwiązała, a teraz jednak za małe zaskoczenie jak na rok czekania… Mam niedosyt.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Edy Ganem (Valentina) poinformowała na twitterze, że będzie 3 sezon. Prawdopodobnie na początku 2015.
https://twitter.com/EdyGanem/status/515605437199032320
Na oficjalnej stronie na FB podawali, że w marcu.mailo pisze:Edy Ganem (Valentina) poinformowała na twitterze, że będzie 3 sezon. Prawdopodobnie na początku 2015.

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 74
- Adex-fan Brooke
- x 74
Bardzo podobne reklamowe zdjęcie jak Desperate Housewives... no, ale cały serial jest bardzo podobny bo i twórca ten sam... Już wyczekuję kolejnego sezonu, ciekawe kto zginął ze ślubnych gości... Mam nadzieję, że szykuje się fajny sezon, chociaż trochę przesadzone się wydaje, że znowu jakieś morderstwo się szykuje... W poprzednim sezonie najbardziej mnie raziło romansowanie tej co ma córkę... To było takie naciągane jakoś...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
I jak oglądacie 3 sezon?
Ja z braku czasu wcześniej nie miałem czasu, a i opinie, że się trochę ciągnie akcja mnie nie zachęcały. Wczoraj hurtem zobaczyłem osiem odcinków, które dotychczas wyemitowali i muszę przyznać, że w takim pakiecie rewelacyjnie się to ogląda. Powellowie jak zwykle najlepsi.
Ciekawy jest ten wątek przewodni z morderstwem u Stappordów i Katy. Fajnie, że powrócili i teraz zagadka nie jest związana z Marisol, a kimś innym.
Polecam wszystkim! Serial w sam raz na wakacje! Aż szkoda, że tu sezony są krótkie, a nie mają po 22 odcinki jak np. "Greys Anatomy".
Ja z braku czasu wcześniej nie miałem czasu, a i opinie, że się trochę ciągnie akcja mnie nie zachęcały. Wczoraj hurtem zobaczyłem osiem odcinków, które dotychczas wyemitowali i muszę przyznać, że w takim pakiecie rewelacyjnie się to ogląda. Powellowie jak zwykle najlepsi.

Ciekawy jest ten wątek przewodni z morderstwem u Stappordów i Katy. Fajnie, że powrócili i teraz zagadka nie jest związana z Marisol, a kimś innym.
Polecam wszystkim! Serial w sam raz na wakacje! Aż szkoda, że tu sezony są krótkie, a nie mają po 22 odcinki jak np. "Greys Anatomy".
Ja jestem mniej więcej na bieżąco tzn widziałem 7 odcinków:) W tym sezonie rzeczywiście Powellowie najlepsi i uczestniczą w wielu watkach. Podejrzewam, że widzowie bardzo ich polubili. Śmieszny bardzo wątek z tym sado-maso, dominami i różnymi gadżetami
Wątek morderstwa bardzo tajemniczy. Byłem przekonany, że Blanka nie żyła już wcześniej, a okazało się że była przetrzymywana. Ciekawe też to zmartwychwstanie męża Rosie, kariera Carmen, Marisole fajnie że otworzyła tę agencję służących. Dla Zoili trochę na siłę wymyślili wątek z tą siostrą, ogólnie to chyba najnudniejszy wątek.Niby Valentina i Remi zniknęli, ale jakoś ich nie brakuje

- Adex-fan Brooke
- x 74
Powellowie są chyba najlepsi, uwielbiam ich sceny
ale z czołowych bohaterek moją ulubienicą jest Carmen, trochę przypomina ona Gabi z Gotowych na wszystko. Ogólnie chciałbym aby pojawiła się gościnnie Eva Longoria i zagrała siostrę Carmen
Co tu dużo mówić, serial jest świetną rozrywką, tajemnice, humor, akcje... Ile ten sezon ma mieć odcinków?

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niestety sezon trzeci też ma jak poprzednie 13 odcinków, a to zdecydowanie za mało! Ostatni zostanie wyemitowany już wkrótce, bo wg Wikipedii 24 sierpnia
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_D ... s_episodes

Jutro już finał… Ale zleciało.
Szkoda mi bardzo Evelyn bo powinna mieć to wymarzone dziecko. Jak zetknęła się z Carmen ją udającą miałem nadzieję, że ta jej wytłumaczy o co chodzi i wejdzie w konwencję udając np. służącą.
Dobrze, że Genevieve pogodziła się z Zoilą, ten doktorek był straszny. Śmieszny pomysł z terapią dla par. Pokojówek Marisol wyparował, ale mam wrażenie, że maczał palce w porwaniu Blanki...
Rosie dobrze tak, że zostawiłą Spence'a dla tego szemranego Ernesto. Zdecydowanie znowu powtarzam, że te sezony powinny mieć więcej odcinków…

Szkoda mi bardzo Evelyn bo powinna mieć to wymarzone dziecko. Jak zetknęła się z Carmen ją udającą miałem nadzieję, że ta jej wytłumaczy o co chodzi i wejdzie w konwencję udając np. służącą.

- Adex-fan Brooke
- x 74