Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Elmoo pisze:Właśnie, to już lepiej mogli skończyć na 6000 odcinku, bo był wyróżniający się. Ewentualnie na tym, w którym w ostatniej scenie idą po biednej ulicy Brooke, Dayzee i Stephanie z bezdomnym dzieckiem. To był jeden z piękniejszych odcinków, jakie widziałem i pasowałoby na zakończenie.
Tak ten był piękny i pasowałby na zakończenie, ale jak napisał DeaconFan to kompletnie nie obchodzi Tvp, w ogóle nie martwią się swoimi wiernymi widzami, wystarczy poczytać komentarze ignoranckiego rzecznika Tvp.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To prawda, co piszecie.

Zdecydowaną bohaterką "ostatniego" odcinka była Katie, która mimo presji wywieranej przez beznadziejnie głupią Steffy, postawiła na swoim i sprzeciwiła się Billowi. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mi się podoba postawa Katie bo ma rację, już straciła brata przez takie tolerowanie agresji. Nie wystarczy, iż Bill przyznaje, że popełnił błąd, to jest coś poważnego...zostawił Amber na śmierć, tak się nie robi nawet z wrogami a już tym bardziej z kimś kto zawinił zaciążeniem z czyimś dzieckiem... (mimo, iż Amber kłamie)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

gzymi pisze:Właśnie, ciekawe dlaczego akurat na tym odcinku TVP zakończyła emisję odcinków skoro odcinki są z połowy miesiąca kwietnia 2011 roku i nawet nr odc nie jest jakiś równy i znaczący.
Nie żebym bronił TVP :P ale nie planowali zakończenia emisji, przy kupowaniu kolejnego pakietu odcinków zaskoczyła ich cena, więc zakończyli na tym co mieli.
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

misiek12345 pisze:zaskoczyła ich cena
Biedni... a na wysokie płace dla swoich gwiazd, czy programy typu "Rolnik chce se pogwiazdorzyć" jakoś mają.
Awatar użytkownika
misiek12345

Dlatego mówię, że ich nie bronię. Po prostu, gdyby zakończenie emisji było planowane wcześniej, to kupiliby paczkę kończącą się jakimś sensownym odcinkiem, a tak, nie spodziewali się własnego skąpstwa :P

Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Dopiero dziś w nocy obejrzałem ostatnie odcinki.
Ridge trochę mnie wkurzał tym swoim wywyższaniem się na zebraniu i jak kazał Ericowi się nie wtrącać. Trochę przesadził tym i mimo, że jest CEO powinien ustalać wszystkie kwestie ze swoim ojcem, który tak naprawdę stworzył tą firmę. Thomas zasłużył na te 5 % chociaż w porównaniu do Steffy, która ma 25 to i tak za mało, ale kiedyś pewnie się to zmieni.

Co do Billa i Katie to tutaj trudna sytuacja. Każde ma swoją rację i nie chce drugiemu ustąpić. Tym bardziej Bill bo idąc na terapię poczuje się jak ofiara.

Szkoda, że ostatni odcinek na TVP tak mało znacząco się skończył. Chciałem już obejrzeć następne odcinki od Cynthii, ale postanowiłem się powstrzymać i poczekać na wznowioną emisję :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

I kto już widział nowy odcinek?! Nowy lektor, logo TVN... Moda dostała nowe życie! Czułem sięjakbym oglądał jakiś super nowy serial. :mrgreen: I fajnie, że dużo Taylor, która wyglądała zjawiskowo i seksiary Steffy. Jestem za parą Bill&Steffy bo Katie tylko płacze i przynudza, a ze Steffy jest ogień. Odcinek skończył się tak jak ostatni na TVP1. :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja widziałem! Świetnie się oglądało, zupełnie inaczej. Miałem wrażenie, że oglądam serial na kanale FOX :D
Uważam, że odcinek był dobry jak na początek, bo streścił nam większość wątków. Nie mogę się doczekać jutra!
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Bardzo przyjemnie się oglądało nowy odcinek po takiej przerwie i można powiedzieć, że w zupełnie nowej formie bo inny lektor i inny kanał :)

Odcinek również przyjemny. Fajne sceny w restauracji, gdzie było dosyć sporo bohaterów naraz i sceny w biurze Billa, który nie mógł się odpędzić od Steffy. Ta dziewczyna nigdy nie daje za wygraną i napewno będzie próbowała go zdobyć.
Awatar użytkownika
misiek12345

Pytanko - czy ten odcinek faktycznie trwał aż 22 minuty? Czy kiedykolwiek on tyle trwał? :P Wydaje mi się, że TVN będzie zawsze dawał długą czołówkę i długie napisy końcowe, co jest spoko rozwiązaniem... chyba że to tak z okazji pierwszego odcinka :)

Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W związku z tym, że zmienił się sposób emisji serialu, to osoby, które nie widziały odcinków, wchodzą do tematu na własną odpowiedzialność. Nie będzie tutaj zabarwiania na biało czy na inny kolor, nawet jeśli post został napisany o 10 rano, a większość osób pewnie obejrzy popołudniu, czy wieczorem lub jeszcze później.

Misiek, może ten odcinek faktycznie taki długi był? Z długą czołówką i clossingiem. Poczekamy, jak będą wyglądały kolejne. Ostatnie odcinki na TVP też trwały gdzieś około 21 - 22 minut. :wink: Kiedyś na forum była mowa, że Amerykanie, z powodu reklam oglądają ciut krótsze odcinki.

Fajnie się oglądało odcinek. Niezmiennie Steffy mnie irytuje. Taylor znowu jest jedynym terapeutą w Los Angeles. I wreszcie pokazali się Jackie z Owenem. :D Bill musi mocno kochać swoją żonę, skoro złamał swoje zasady i zgodził się na terapię małżeńską. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

misiek12345 pisze:czy ten odcinek faktycznie trwał aż 22 minuty?
Dawidek pisze:Kiedyś na forum była mowa, że Amerykanie, z powodu reklam oglądają ciut krótsze odcinki.
Specjalnie sprawdziłem i mieliśmy dłuższą scenę z Jackie, Owenem, Whipem, Taylor i Nickiem tuż po czołówce. W USA nie wspomnieli o tym, że Nick już nie śmierdzi tytoniem, Marone nie życzył też Agnes szczęścia :lol: Kiedyś pisałem, że od połowy 2010 roku tak jest, że mamy więcej widoczków na Los Angeles i dłuższe ujęcia podczas tych samych scen :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ciekawe czy bonusowe sceny będziemy mieli. Odcinek był ogólnie drętwy, zwłaszcza, że bez Brooke i Stephanie, ale miło było wreszcie po polsku zobaczyć dalszy ciąg, dobrze, że nadal czytany jest numer odcinka.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Super, super, super. Wszystko jest super - znów "wracamy do życia". Oj brakowało mi nowych odcinków, brakowało.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
ODPOWIEDZ