"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Dawidek pisze:Jestem ciekawy, ile dni będzie trzymany pojedynczy odcinek?
Z tym problemu nie powinno być, gdyż odcinki innych seriali nie są usuwane raczej i w każdej chwili można oglądać.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Premiera środowego odcinka chyba będzie jednak o 9 rano bo wystarczy spojrzeć na zegar odliczany na player.pl do 6048 odcinka.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

bosskicinu pisze:Premiera środowego odcinka chyba będzie jednak o 9 rano bo wystarczy spojrzeć na zegar odliczany na player.pl do 6048 odcinka.
W tym przypadku godzina premiery nie ma najmniejszego znaczenia, bo wszyscy sobie obejrzą o której chcą.
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Jestem rozczarowany... Może dlatego,że to pierwszy odcinek, po tak długiej przerwie. Logo TVN jakby wklejone w paincie, lektor mi nie pasuje w ogóle (ale pewnie się przyzwyczaje).Jedynie na plus,że po Polsku jest czytane, to nie muszę sobie tłumaczyć. :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Trochę dziwnie się oglądało "MnS" z logo TVN. Jeszcze na koniec poinformowano, że to na zlecenie TVN zrobiono polską wersję.

Na plus muszę zaliczyć emisję w prawidłowym formacie, czyli 4/3, bo w takim były odcinki z tego okresu. TVP pod tym względem zachowywała się nieprofesjonalnie.

Najważniejsze jest to, że można znowu oglądać "MnS", i to po polsku! :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze: Jeszcze na koniec poinformowano, że to na zlecenie TVN zrobiono polską wersję.
No a na czyje? Polskie udźwiękowienie tego odcinka powstało na zlecenie TVN.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Myślałem, że nie będzie informacji o zleceniodawcy, tylko zostanie podana firma, która zrobiła polską wersję.

Czy w wielkanocny poniedziałek będzie wrzucony do serwisu kolejny odcinek?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

TVN promuje "Modę na sukces" na swoim profilu na facebooku:) https://www.facebook.com/tvnpl/photos/a ... =1&theater
matti05

Post autor: matti05 »

mailo pisze:TVN promuje "Modę na sukces" na swoim profilu na facebooku:) https://www.facebook.com/tvnpl/photos/a ... =1&theater
Bardzo dobrze że promuje w przeciwieństwie jak było w TVP :)
inwwe

Post autor: inwwe »

Witam
MnS towarzyszyła mi całe życie. U mnie w domu oglądali wszyscy. W związku z przesunięciem na absurdalne godziny sam przestałem oglądać i jedynie moja 80 letnia babcia miała przyjemność śledzenia losów rodziny Foresterów. Z wielkim żalem ( z myślą o Babci) przyjąłem fakt że Moda przestaje być emitowana. Miałem wielką nadzieje że wznowienie będzie. No i się doczekałem ale niestety moja babcia nie ma telewizora z obsługą playera i dostępem do internetu. Nie mam też możliwości żeby jej udostepniać na komputerze czy innym przenośnym urządzeniu. Jedynie co przychodzi mi na myśl to zgranie na komputer PC w jakiś nieznany mi jeszcze sposób odcinka z player.pl, nagranie na pendrive'a i odtworzenie na tv. Czy ktoś z Was ma podoby problem jak ja. Może ktoś już zgrywa te odcinki i gdzieś udostepnia do ściągniecia.
Strasznie mnie zasmucili decyzją o emisji na platformie internetowej. Mają przeceiż mniej prestiżowy TVN7 czy choćby TTV.
nołbady

Post autor: nołbady »

Proszę, odcinki zgrywam są na bieżąco http://chomikuj.pl/macintoz/Moda+na+sukces+(player.pl) Jeśli nie pasuje ci chomikuj, to zgłoś się na pw - dogadamy się.

A MNS do TTV kompletnie nie pasuje, bo tam są emitowane seriale dokumentalne ;) Cieszmy się, że w ogóle możemy oglądać ten serial w Polsce.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Fajnie, że Moda wróciła :) . Dla mnie rozwiązanie z Player.pl jest idealne, bo i tak kiedy B&B leciała jeszcze na TVP1 to oglądałem odcinki wyłącznie w internecie. Zdaję sobie sprawę, że spora część osób (głównie starszych) nie jest zadowolona z tego rozwiązania i mimo wszystko dla nich właśnie powinno znaleźć się miejsce na MnS na którymś z grupy kanałów TVN.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Mam problem z odtworzeniem jednego z odcinków. Korzystam z platformy nc+ no i tam jest opcja "nc+ go TV" do oglądania VOD. Potem wchodzę na Playera no a tu wszystko ładnie, pięknie, poza jednym - brak jest odcinka 6068. Wszedłem na Player.pl na moim laptopie no i tam on normalnie się wyświetla. Też macie (abonenci nc+) podobny problem? Nie ukrywam, że wolałbym oglądać Modę z poziomu "nc+ go TV" na ekranie telewizora :(
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Mam nc+, ale z takich udogodnień nie korzystam.

Być może problem znajdziesz na forum Satkuriera: www.forum.satkurier.pl - nie musisz się logować, cały serwis jest dostępny bez zakładania konta. Tu jest wątek o nc+ GO: http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php?f=174&t=30714 .
cmk

Post autor: cmk »

Możecie napisać jak jest z dostępnością nc+ GO ? Jest to usługa dodatkowo płatna czy każdy abonent nc+ podłączony do Internetu może korzystać z serwisu (i wobec tego również Player.pl w TV?)
ODPOWIEDZ