Z tym problemu nie powinno być, gdyż odcinki innych seriali nie są usuwane raczej i w każdej chwili można oglądać.Dawidek pisze:Jestem ciekawy, ile dni będzie trzymany pojedynczy odcinek?
"MnS" w Polsce
- bosskicinu
-
Dawidek
- Administrator
Trochę dziwnie się oglądało "MnS" z logo TVN. Jeszcze na koniec poinformowano, że to na zlecenie TVN zrobiono polską wersję.
Na plus muszę zaliczyć emisję w prawidłowym formacie, czyli 4/3, bo w takim były odcinki z tego okresu. TVP pod tym względem zachowywała się nieprofesjonalnie.
Najważniejsze jest to, że można znowu oglądać "MnS", i to po polsku!
Na plus muszę zaliczyć emisję w prawidłowym formacie, czyli 4/3, bo w takim były odcinki z tego okresu. TVP pod tym względem zachowywała się nieprofesjonalnie.
Najważniejsze jest to, że można znowu oglądać "MnS", i to po polsku!
No a na czyje? Polskie udźwiękowienie tego odcinka powstało na zlecenie TVN.Dawidek pisze: Jeszcze na koniec poinformowano, że to na zlecenie TVN zrobiono polską wersję.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
TVN promuje "Modę na sukces" na swoim profilu na facebooku:) https://www.facebook.com/tvnpl/photos/a ... =1&theater
-
matti05
Bardzo dobrze że promuje w przeciwieństwie jak było w TVPmailo pisze:TVN promuje "Modę na sukces" na swoim profilu na facebooku:) https://www.facebook.com/tvnpl/photos/a ... =1&theater
Witam
MnS towarzyszyła mi całe życie. U mnie w domu oglądali wszyscy. W związku z przesunięciem na absurdalne godziny sam przestałem oglądać i jedynie moja 80 letnia babcia miała przyjemność śledzenia losów rodziny Foresterów. Z wielkim żalem ( z myślą o Babci) przyjąłem fakt że Moda przestaje być emitowana. Miałem wielką nadzieje że wznowienie będzie. No i się doczekałem ale niestety moja babcia nie ma telewizora z obsługą playera i dostępem do internetu. Nie mam też możliwości żeby jej udostepniać na komputerze czy innym przenośnym urządzeniu. Jedynie co przychodzi mi na myśl to zgranie na komputer PC w jakiś nieznany mi jeszcze sposób odcinka z player.pl, nagranie na pendrive'a i odtworzenie na tv. Czy ktoś z Was ma podoby problem jak ja. Może ktoś już zgrywa te odcinki i gdzieś udostepnia do ściągniecia.
Strasznie mnie zasmucili decyzją o emisji na platformie internetowej. Mają przeceiż mniej prestiżowy TVN7 czy choćby TTV.
MnS towarzyszyła mi całe życie. U mnie w domu oglądali wszyscy. W związku z przesunięciem na absurdalne godziny sam przestałem oglądać i jedynie moja 80 letnia babcia miała przyjemność śledzenia losów rodziny Foresterów. Z wielkim żalem ( z myślą o Babci) przyjąłem fakt że Moda przestaje być emitowana. Miałem wielką nadzieje że wznowienie będzie. No i się doczekałem ale niestety moja babcia nie ma telewizora z obsługą playera i dostępem do internetu. Nie mam też możliwości żeby jej udostepniać na komputerze czy innym przenośnym urządzeniu. Jedynie co przychodzi mi na myśl to zgranie na komputer PC w jakiś nieznany mi jeszcze sposób odcinka z player.pl, nagranie na pendrive'a i odtworzenie na tv. Czy ktoś z Was ma podoby problem jak ja. Może ktoś już zgrywa te odcinki i gdzieś udostepnia do ściągniecia.
Strasznie mnie zasmucili decyzją o emisji na platformie internetowej. Mają przeceiż mniej prestiżowy TVN7 czy choćby TTV.
Proszę, odcinki zgrywam są na bieżąco http://chomikuj.pl/macintoz/Moda+na+sukces+(player.pl) Jeśli nie pasuje ci chomikuj, to zgłoś się na pw - dogadamy się.
A MNS do TTV kompletnie nie pasuje, bo tam są emitowane seriale dokumentalne
Cieszmy się, że w ogóle możemy oglądać ten serial w Polsce.
A MNS do TTV kompletnie nie pasuje, bo tam są emitowane seriale dokumentalne
Fajnie, że Moda wróciła
. Dla mnie rozwiązanie z Player.pl jest idealne, bo i tak kiedy B&B leciała jeszcze na TVP1 to oglądałem odcinki wyłącznie w internecie. Zdaję sobie sprawę, że spora część osób (głównie starszych) nie jest zadowolona z tego rozwiązania i mimo wszystko dla nich właśnie powinno znaleźć się miejsce na MnS na którymś z grupy kanałów TVN.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Mam problem z odtworzeniem jednego z odcinków. Korzystam z platformy nc+ no i tam jest opcja "nc+ go TV" do oglądania VOD. Potem wchodzę na Playera no a tu wszystko ładnie, pięknie, poza jednym - brak jest odcinka 6068. Wszedłem na Player.pl na moim laptopie no i tam on normalnie się wyświetla. Też macie (abonenci nc+) podobny problem? Nie ukrywam, że wolałbym oglądać Modę z poziomu "nc+ go TV" na ekranie telewizora 
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
-
Dawidek
- Administrator
Mam nc+, ale z takich udogodnień nie korzystam.
Być może problem znajdziesz na forum Satkuriera: www.forum.satkurier.pl - nie musisz się logować, cały serwis jest dostępny bez zakładania konta. Tu jest wątek o nc+ GO: http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php?f=174&t=30714 .
Być może problem znajdziesz na forum Satkuriera: www.forum.satkurier.pl - nie musisz się logować, cały serwis jest dostępny bez zakładania konta. Tu jest wątek o nc+ GO: http://forum.satkurier.pl/viewtopic.php?f=174&t=30714 .