Czaty z aktorami z "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
margo

Post autor: margo »

Spóźniłam się na czat, bo nie wiem dlaczego myślałam, że jest o 21.30, ale dostałam odpowiedzi na 2 pytania. Z występujących obecnie postaci najchętniej bym poczatowała z Seanem Kananem, a poza tym z Hunter Tylo i Winsorem Harmonem.
matti05

Post autor: matti05 »

Czat był najlepszy!. Miło mi że Katherine odpowiedziała na 5 pytań ;) Mam nadzieje że wkrótce odbędzie się czat z kimś innym :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Chyba wszyscy chcieliby z Seanem Kananem teraz :) Ciekawe jakie na to szanse?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Przecież dany aktor musi występować w Polsce i w Stanach. Także na obecną chwilę z możliwych aktorów, którzy nie czatowali jeszcze, to Alley Mills, Jennifer Gareis, Aaraon D. Spears i ewentualnie Winsor Harmon.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Elmoo pisze:Przecież dany aktor musi występować w Polsce i w Stanach.
A niby dlaczego?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Joe pisze:
Elmoo pisze:Przecież dany aktor musi występować w Polsce i w Stanach.
A niby dlaczego?
Bo z resztą produkcja nie ma kontaktu to raz, a dwa nie zależy im by promować kogoś kto u nich już nie gra.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Chodziło mi raczej o sytuację kiedy aktor występuje obecnie w USA a w odcinkach polskich nie występuje. Może być tak, że aktor w przeszłości był w Polsce a obecnie nie jest, za to w odcinkach ze Stanów jest.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Joe pisze:Chodziło mi raczej o sytuację kiedy aktor występuje obecnie w USA a w odcinkach polskich nie występuje. Może być tak, że aktor w przeszłości był w Polsce a obecnie nie jest, za to w odcinkach ze Stanów jest.
A no to jak najbardziej tak może być. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ