Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- bosskicinu
Obecne odcinki są rewelacyjne !
Bardzo dużo się dzieje: Thomas i Brooke na wyspie, Ridge, Taylor, Bill i Steffy na poszukiwaniach oraz reszta rodziny w LA oczekująca na dobre wieści.
Fajnie, że pokazany został RJ i zgadzam się z Ridgem, że chłopiec nie powinien narazie nic wiedzieć póki nie dostaną żadnej konkretnej informacji o zaginionych.
Podobnie jak wy uważam, że Katie i Steffy najlepiej odegrały scenę rozpaczy.
Dobrze, że Thomas jest taki opiekuńczy też wobec Brooke.
Bardzo dużo się dzieje: Thomas i Brooke na wyspie, Ridge, Taylor, Bill i Steffy na poszukiwaniach oraz reszta rodziny w LA oczekująca na dobre wieści.
Fajnie, że pokazany został RJ i zgadzam się z Ridgem, że chłopiec nie powinien narazie nic wiedzieć póki nie dostaną żadnej konkretnej informacji o zaginionych.
Podobnie jak wy uważam, że Katie i Steffy najlepiej odegrały scenę rozpaczy.
Dobrze, że Thomas jest taki opiekuńczy też wobec Brooke.
- Adex-fan Brooke
Bill to taki nowy Massimo, zwykły wydawca gazety a jest wszechmogący
Fajnie było zobaczyć RJ, sympatycznego chłopca wybrali co tej roli, ale strasznie razi, że Hope nagle o tyle lat starsza podczas kiedy pamiętamy, że jak np. wybuchł pożar w domu Brooke oni byli w zbliżonym wieku i potem opieka nasłana przez Stephanie zabrała dzieci.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Nick i jego rodzina byli w 6043 odcinku, więc nie aż tak dawno.
Rozumiem tutaj Brooke, to desperacja. Była głodna. Pomyślałem tak samo, jak Ty Marcin o zakazanym owocu. Logan miała świadomość, że może zjeść truciznę, ale głód wygrał.
Fajnie, że pojawił się Nick, nawiązano do jego zawodowej przeszłości. Jego marynarski żywioł dał o sobie znać i może pomóc.
Rozumiem tutaj Brooke, to desperacja. Była głodna. Pomyślałem tak samo, jak Ty Marcin o zakazanym owocu. Logan miała świadomość, że może zjeść truciznę, ale głód wygrał.
Fajnie, że pojawił się Nick, nawiązano do jego zawodowej przeszłości. Jego marynarski żywioł dał o sobie znać i może pomóc.
- bosskicinu
- Adex-fan Brooke
Jak Brooke wyciągnęła tak rękę z owocami do Thomasa to chyba celowo miało się skojarzyć jakby Ewa kusiła Adama zakazanym owocem
Jak teraz ponownie oglądam te odcinki to wszystko wydaje mi się takie bardzo mało realistyczne (przede wszystkim przeżycie ich). Oczywiście jednak są to ciekawe odcinki i dzięki temu wszystkie postacie jednoczą się... Po raz kolejny też dała o sobie znać więź Ridge'a i Brooke (ta rozmowa w myślach), aczkolwiek śmiesznie to wypadło.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- bosskicinu
Akcja obecnie nabiera jeszcze większego tempa.
Bill dzięki swoim znajomościom i wpływom dostał pozwolenie na użycie satelity. Gdyby on i Steffy nie odeszli na chwilę od monitora to Brooke i Thomas pewnie jeszcze tego samego dnia byli by uratowani. Dobrze, że Nick też włączył się do akcji poszukiwawczej.
A tymczasem rozbitkowie na wyspie odczuwali dziś wielką euforię. Te owoce jednak w pewnym sensie są trujące. Ale co się dziwić, chyba każdy człowiek na ich miejscu też by ich spróbował nie mając nic innego do jedzenia.
Bill dzięki swoim znajomościom i wpływom dostał pozwolenie na użycie satelity. Gdyby on i Steffy nie odeszli na chwilę od monitora to Brooke i Thomas pewnie jeszcze tego samego dnia byli by uratowani. Dobrze, że Nick też włączył się do akcji poszukiwawczej.
A tymczasem rozbitkowie na wyspie odczuwali dziś wielką euforię. Te owoce jednak w pewnym sensie są trujące. Ale co się dziwić, chyba każdy człowiek na ich miejscu też by ich spróbował nie mając nic innego do jedzenia.
-
matti05
- misiek12345
Czy mi się wydaje, czy w czołówce odcinków międzynarodowej dystrybucji nie ma w ogóle efektów dźwiękowych (braw, fleszy, etc.)...? Czy to tylko polska wersja taka uboga?
W dzisiejszym odcinku zwróciłem na to uwagę...
EDIT: W poprzednich odcinkach były... a to zonk
EDIT: W poprzednich odcinkach były... a to zonk
'Diversi nihil a me alienum puto'
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
-
Dawidek
- Administrator
Dzięki za korektę. Oczywiście miałem na myśli pierwszy odcinek po dłuższej przerwie. Pomyliła mi się cyferka.bosskicinu pisze:Poprawie Cie Dawidku bo Nick i jego rodzina ostatnio byli w 6048 odcinku czyli pierwszym wyemitowanym w player.pl
Chciałbym mieć takie halucynacje, ale ze świadomością, że to są halucynacje. Bo ich wyobrażenia są bardzo kolorowe, energetyczne. Bohaterowie pewnie są nieświadomi, że znajdują się w "raju".
Czy Pameli tylko jedno w głowie. Dziś się zastanawiałem, czy ona tylko ciastem cytrynowym się zajmuje? Okazuje, że jej kulinarne zdolności są choć trochę szersze.
-
matti05
-
Dawidek
- Administrator
Ja zaczynam się domyślać, co się działo podczas tych halucynacji. Ostatnia scena chyba potwierdza moje przypuszczenia. Sceny Brooke i Thomasa sa wizualnie najfajniejsze. Dawno nie było czegoś takiego.
Zauważyliście, że na początku dzisiejszego odcinka było króciutkie streszczenie poprzednich odcinków?
Zauważyliście, że na początku dzisiejszego odcinka było króciutkie streszczenie poprzednich odcinków?
-
matti05
No i wątek powoli się rozwiązuje
Bill wypatrzył napis "HELP" na piasku. Jestem ciekaw tylko, czy Brook i Thomas powiedzą Ridge'owi, że coś zaszło między nimi, kiedy byli pod wpływem trujących owoców. To miłe, że Pam pocieszała Donnę, mimo że obie za sobą nie przepadają.
Uważam tylko, że powinno być trochę mniej Taylor - nie mogę już patrzeć na ten napuchnięty ryj, fuj.
Uważam tylko, że powinno być trochę mniej Taylor - nie mogę już patrzeć na ten napuchnięty ryj, fuj.