Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nołbady, chciałbyś by ktoś powiedział np. o Twojej twarzy, tak jak określiłeś buzię Taylor? Krytyka krytyką, ona jest wskazana, ale bez drastycznych epitetów.

Po tych halucynacjach, to ja się nie dziwię, że Brooke i Thomas nie pamiętają, co się stało. Jest jednak jedna rzecz, która na tę chwilę każe sugerować, że do niczego nie doszło. Są ubrani i raczej nie ściągali łachman, które teraz mają.
Fajna była dzisiaj scena rozmowy między Pam a Donną. W kryzysowych sytuacjach wszelkie niesnaski odchodzą w niepamięć, tak jakby były nieważne.
nołbady

Post autor: nołbady »

Dawidek pisze:Nołbady, chciałbyś by ktoś powiedział np. o Twojej twarzy, tak jak określiłeś buzię Taylor? Krytyka krytyką, ona jest wskazana, ale bez drastycznych epitetów.
Z tą różnicą, że ja się nie oszpeciłem, nie napompowałem twarzy botoksem, a moje usta nie przypominają ust ryby ;) Na własne życzenie tak się urządziła. A szkoda, bo ze 20 lat temu była nawet niezła, teraz nie mogę na nią patrzeć.
Może trochę przeholowałem, ale nienawidzę operacji plastycznych, chyba że to konieczne, np. po jakimś wypadku, poparzeniach, masektomii itd. Jeszcze trochę, a cała się napompuje. Ona jest chora, ma obsesję i nie widzi, że się oszpeciła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Te odcinki jednak lepiej by się oglądało gdyby były na żywo w tv... Dziwnie się ogląda z tą przerwą na reklamę... raz miałem tak, że w ogóle coś się przycięło i leciała reklama a głos z serialu nadal szedł :lol: ::kwasny:: Dziwne było dziś zobaczyć przytulenie Stephanie i Stephena, zapomniałem o tym momencie tak jak i o tym, że Hope miała chęć lecieć szukać matki. Jednak za pierwszym razem lepiej się oglądało ten wątek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

W każdej stacji poza TVP1 w tv i tak by były przerwy na reklamę. I to dłuższe aniżeli 2 minuty na Playerze...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
nołbady

Mam tylko nadzieję, że to wszystko zbliży do siebie Hope do Olivera. Nie chcę, żeby była z Liamem...
Dawidek
Administrator

Nołbady, masz całkowitą rację, że Hunter się oszpeciła po operacjach, bo one nie były potrzebne. Ale faktyczne, lekko przesadziłeś. Koniec tematu.

Piękna była dziś scena, jak Ridge po raz pierwszy od dłuższego czasu spotkał żonę i syna. To spotkanie na plaży było wzruszające. Lubię takie sceny.
To wyznanie Billa i Stefy pewnie było z powodu emocji, po odnalezieniu rozbitków. Wydaje się, że Forresterówna potraktowała to poważnie.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Piękny odcinek dziś był. Scena jak Ridge jednoczy się z żoną i synem na plaży przepiękna i do tego jeszcze ta muzyczka oraz to jak Stephanie razem ze wszystkimi się modli a po chwili Nick przekazuje dobre wieści. :)
Co do Billa i Steffy to ona już wcześniej wyznała mu, że go kocha. Bill raczej pod wpływem emocji to powiedział chociaż zobaczymy jak to dalej się potoczy między nimi :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:Piękna była dziś scena, jak Ridge po raz pierwszy od dłuższego czasu spotkał żonę i syna. To spotkanie na plaży było wzruszające. Lubię takie sceny.
Masz rację piękne, też lubię takie wszystkie emocjonujące zejścia/spotkania/odnalezienia pary Bridge
B@r pisze:W każdej stacji poza TVP1 w tv i tak by były przerwy na reklamę. I to dłuższe aniżeli 2 minuty na Playerze...
Jestem świadom, że by były wszędzie poza Tvp1, tylko napisałem, że dziwnie się ogląda z taką przerwą na polską reklamę oraz, że raz wystąpiła mi jakaś techniczna usterka.
Ogólnie widzę brak zdycyplinowanej motywacji po kilku osobach, które informuję, że mogą oglądać dalsze odcinki...pewnie gdyby w tv leciało zerkaliby przy okazji obiadów/kawki popołudniowej a tak wykręcają się brakiem czasu :evil: a szkoda bo sama KKL zachęca po polsku do oglądania. :) Jestem więc dalej zwolennikiem tego aby poza netem serial wrócił do telewizji ogólnodostępnej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Dzięki nowoczesnej technologii satelitarnej udało się odnaleźć Brooke i Thomasa. Może gdyby któreś z nich miało przy sobie nadajnik GPS to udałoby się to zrobić szybciej. W sumie to teraz lecą odcinki z 2011 roku, więc przez 4 lata na pewno coś poszło do przodu w tej kwestii (np. smartwatch) :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Przed usunięciem "MnS" z TVP sporo oglądałem w Internecie i nawet w portalu TVP dzielono serial w połowie, by wyemitować blok reklamowy. Ja jestem przyzwyczajony.

Myślę, że Brooke i Thomas mieli telefony w samolocie. Gdyby mieli przy sobie na wyspie, to faktycznie może dałoby się szybciej ich odnaleźć, dzięki GPS. Ale w takich okolicznościach, elektronika by się zniszczyła lub zatonęła. Trochę się tamtejszym władzom nie dziwię, że chcieli przerwać akcję, bo nie widzieli szans na ratunek, chociaż z drugiej strony trzeba próbować do samego końca.
Dawidek
Administrator

Na razie nic nowego nie dzieje się w serialu. Dobrze, że wszyscy już wracają do Los Angeles.

Pojawia się pytanie, czy powiedzieć o tym, co się stało. Szczególnie podczas halucynacji. Uważam, że mimo wszystko trzeba to zrobić, wg mnie oboje są tutaj i tak usprawiedliwieni panującymi okolicznościami.
Steffy jest walnięta. Na jej miejscu, w takich okolicznościach, nie myślałbym o zbliżeniu się do drugiej osoby z seksualnymi propozycjami. :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:oboje są tutaj i tak usprawiedliwieni panującymi okolicznościami.
Tak jak seks Brooke i Nicka kiedy Brooke postradała zmysły z rozpaczy po "śmierci" Ridge'a :)
Śmiesznie i w sumie fajnie, że scenarzyści dają jej ciągle takie kontrowersyjne sytuacje... być może naćpana zaliczyła czwartego Forrestera :mrgreen: zrównałaby się z Taylor, która na marginesie mówiąc fajna jest taka zatroskana spocona w tych odcinkach :lol:
Dawidek pisze:Pojawia się pytanie, czy powiedzieć o tym, co się stało.
Może ankietę daj ;)
Dawidek pisze:Na jej miejscu, w takich okolicznościach, nie myślałbym o zbliżeniu się do drugiej osoby z seksualnymi propozycjami.
Już nie bądź taki święty :P :lol: nie no, żartuję głównie widziałbym przeszkodę, że Bill jest mężem Katie...
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Niby wszystko dobrze się skończyło bo Brooke i Thomas są bezpieczni, ale pozostaje jedna sprawa, która nie daje im spokoju czyli halucynacje. Ciężko stwierdzić co się z nimi działo podczas tamtych wydarzeń bo sami ledwo pamiętają. Z czasem być może całkowicie im pamięć wróci i wszystko się wyjaśni. Taylor ma rację, że takie traumatyczne wydarzenia mogą mieć wpływ na resztę życia.
nołbady

Dobrze jest znowu zobaczyć Amber i Tawny po takiej przerwie. Tawny jest naprawdę walnięta, że pomyślała, że katastrofa to była tylko taka ustawka :lol: Końcówka odcinka dość ciekawa, nie mogę się doczekać jutrzejszego odcinka. Poza tym trochę męczyło mnie już to gadanie, że nie są sobą, przeżyli traumę i trzeba im dać czas. Ile można o tym samym...
Dawidek
Administrator

Tawny przeholowała głupotą. Sugerowanie ustawki jest tu mocno nieuczciwe. Rozumiem, że nie lubi ona Forresterów, ale bez przesady. Dobrze, że Amber ją zastopowała.

Fajnie było to rodzinne spotkanie. Wydaje mi się jednak, że zamiast takiego spędu lepszym rozwiązaniem byłoby indywidualne, kameralne spotkania z bliskimi. Wydaje się, że oni są przytłoczeni tym wszystkim, są zmęczeni, wyczerpani psychicznie.

Adex - ankieta to dobry pomysł, ale poczekajmy do jutra. Może w kolejnym odcinku Brooke powie, co ją gryzie.
ODPOWIEDZ