Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mi w sumie jest obojętne, czy Hope będzie z Liamem, czy Oliverem. Lubię ich obu. Najlepszym wyjście wyjściem dla mnie byłoby tutaj, gdyby ona znalazła sobie kogoś innego, dzięki temu problem z oboma panami się sam rozwiąże. :P

A tak na poważnie, ona kocha Liama, z Oliverem chyba to było zauroczenie, skoro tak szybko z niego zrezygnowała, chociaż była próba powrotu, ale nie wyszło. A za Liamem ona ciągle tęskni. Oliver troszkę mnie wkurzył dzisiaj, mówiąc o Liamie. Rozumiem, że on walczy o dziewczynę, ale powinien się powstrzymać, by nie dobijać dodatkowo Loganówny.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Tawny to niezła intrygantka ! Nieźle to sobie wykombinowała z tymi smsami. Liam widząc ich treść powinien jak najszybciej udać się do Hope i wyjaśnić to. Sam nie jest w porządku skoro deklaruje wobec niej miłość i chce z nią być a potem całuje się z Amber. Mi też szkoda Olivera, który wciąż ma nadzieję, że jeszcze będzie z Hope, ale niestety w jej sercu jest tylko Liam.

Zaskakująca sytuacja na konferencji prasowej jak Brooke wybuchła płaczem przypominając sobie halucynacje. Dobrze, że Thomas w miarę zachował spokój nie dając po sobie za bardzo nic poznać.
matti05

Post autor: matti05 »

Tawny idąc do pokoju Liama i Amber, zabrała sprytnie jego telefon i po raz kolejny podszywała się sms-ami. I teraz Hope myśli że Liam jej nie kocha. Ciekaw jestem co dalej się wydarzy ;)
matti05

Moim zdaniem Taylor nie powinna się wtrącać w życie Thomasa za każdym razem, jak mówi Whip. Nie dziwi mnie jego reakcja. Jednak Taylor przeczuwa że coś się stało na wyspie między Thomasem a Brooke i wciąż czuje do byłego męża. A Brooke powinna powiedzieć prawdę Ridge'owi nawet jeśli chce zapomnieć niż dowiedzieć się od innej osoby. Szybciej tym lepiej.
Dawidek
Administrator

Matti, zgadzam się. Whip jest zazdrosny, tym bardziej, że Taylor znowu zaliczyła wpadkę, mówiąc o Ridge'u per "jej mąż". Nie dziwi mnie reakcja Jonesa. Na jej miejscu też bym się wściekł.

Przy okazji dowiedzieliśmy się, że Thomas ma 27 lat. Czyli jest starszy od serialu. ::loll::
matti05

Dawidek pisze: Przy okazji dowiedzieliśmy się, że Thomas ma 27 lat. Czyli jest starszy od serialu. ::loll::
Nie złe wyobrażenie ma scenarzysta :D

A co do dzisiejszego odcinka, jeśli Bill nie zapomni o Steffy ich uczuciu to tak zostanie. Wtedy małżeństwo nie przetrwa zwłaszcza że Katie próbuje go zmienić w dobrą osobę. Bill woli być sobą, takie same zdanie ma Steffy.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Nie dziwie się reakcji Whipa. Od początku wiadome było, że Taylor nie kocha go tak jak Ridge'a a tamten to wyczuł doskonale i ma rację bo Taylor powinna skupiać więcej uwagi na swoim mężu.

Zaczynają mnie powoli drażnić te gadki Thomasa i Brooke cały czas o tym samym. Ona uważa, że powinna powiedzieć mężowi o tym co się stało na wyspie a on sprzeciwia się temu. Powinno coś się ruszyć konkretnego w tym wątku.
nołbady

Post autor: nołbady »

Nie dziwię się Whipowi, że się zdenerwował. Wygląda na to, że Talor jest z nim, bo nie może być z Ridge'em. Ona czeka jak sęp na potknięcie Brooke, żeby znowu być z Ridge'em. Sama powiedziała Stephanie, że musi z nim być. Niepotrzebnie tylko Whip się przy niej marnuje...
Mnie też zaczynają już denerwować te gadki Brooke i Thomasa. Szkoda, że we wczorajszym odcinku Ridge nie pociągnął tematu, może w końcu Brooke by się złamała.
Dawidek
Administrator

Zapraszam Was do udziału w nowej weekendowej ankiecie, która ruszy za moment. Pytanie brzmi "Która para Ci się bardziej podoba?". Amber i Liam, czy Hope i Liam? Odpowiadamy do poniedziałkowego poranka. :wink:

Też mnie drażnią te rozmowy Brooke z Thomasem. Mam wrażenie, że ona chce się wyżalić mężowi, a z drugiej strony boi się jego reakcji, dlatego jeszcze milczy.
Nie wiem, po co Bill umawiał się ze Steffy. Powinien przestać dawać jej jakieś nadzieje, jeśli chce być ze swoją żoną.
Dawidek
Administrator

W związku z tym, że przez kilka godzin (nie wiem od której) forum było niedostępne, przedłużam głosowanie w ankiecie o 24 godziny. Głosowanie zakończy się we wtorek rano.
matti05

Taylor zauważyła trujące jagody u Thomasa które jadła śniadanie razem z Whipem. Moim zdaniem powinni walczyć o swoje małżeństwo póki nie jest za późno. Najlepsza końcówka jak Taylor miała halucynacje widzi Ridge podchodzi do niej w samych majtkach podczas wyspy :D Nie mogę się doczekać dalszej części :lol:
Bill powinien dać spokój ze Steffy skoro odtrąca jej pocałunki.
Stephanie wie że Brooke przed nią coś ukrywa co się wydarzyło w wyspie. Ciekawe jak długo przyjaźń potrwa między nimi ;)
nołbady

Oj tak, halucynacje Taylor najlepsze xD A co do małżeństwa Whipa i Taylor, to moim zdaniem nie ma już czego ratować. Taylor jest z Whipem, bo Ridge jest zajęty i tylko czeka na potknięcie Brooke, żeby znowu z nim być. W łóżku wypowiedziała imię Ridge'a, potem nazwała go swoim mężem w rozmowie z Whipem, powiedziała Stephanie "Muszę być z Ridge'em", a teraz te halucynacje, w których on jest w samych gaciach na wyspie... Ona nie powinna już zawracać głowy Whipowi. Szkoda go.
Dawidek
Administrator

Taylor pod koniec zachowywała się tak, jak po zjedzeniu tych tajemniczych jagód. Nie zauważyłem, by je jadła. Może coś przeoczyłem, bo w czasie oglądania gadałem jeszcze na GG. Jej wyobraźnia mi się podobała. Ogólnie, ostatnie odcinki są fajne wizualnie. Parę dni temu w jednej scenie z Liamem na ekranie widniały teksty z SMS-ów, które czytał wcześniej.

Moim zdaniem - małżeństwo Taylor i Whipa da się uratować, ale oboje muszą wykazać się dobrą wolą. Taylor naprawdę musi zapomnieć o swoim byłym mężu, inaczej nie ma szans na sensowne dogadanie się.
Po dzisiejszej rozmowie z teściową, Brooke ma kolejny powód, by powiedzieć mężowi o tym, co się stało na wyspie. Im szybciej to zrobi, tym nie będzie potem poważnych konsekwencji ukrywania sekretu.
matti05

Przez pół odcinka nie obyło się bez śmiechu Taylor po zjedzeniu jagód i jej wyobraźni z Ridge'm na wyspie. Na dodatek do Whipa powiedziała "Chodźmy szukać skarbu" z taką radością :lol:
Końcówka troche dramatyczna,mam nadzieje że Taylor wyzdrowieje. Dobrze że Whip wezwał karetkę.
nołbady

Dawidek pisze:Moim zdaniem - małżeństwo Taylor i Whipa da się uratować, ale oboje muszą wykazać się dobrą wolą. Taylor naprawdę musi zapomnieć o swoim byłym mężu, inaczej nie ma szans na sensowne dogadanie się.
Sęk w tym właśnie, że Taylor nawet nie próbuje zapomnieć o Ridge'u. Ja tu nie widzę żadnej winy Whipa, jest wspaniały, jest dobrym mężem. Nie jego wina, że ona ciągle myśli o byłym. Nie dziwię mu się, że denerwuje go to. Powinien ją zostawić.

Mam nadzieję, że Brooke w końcu powie Ridge'owi. Mam już dość tego sekretu. No i ulży jej.
ODPOWIEDZ