Passions

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Oki, Oleg. Jasne, nie będę spoilerował - skupię się na historii serialu. A co do info to przepraszam za opóźnienie, ale mam ostatnio urwanie głowy z nauką... :( Ale pamiętam cały czas co obiecałem... I tak też zrobię już bardzo niedługo. A jeśli zależy Wam szczególnie na jakichś klipach to dajcie znać na jakich i postaram się coś wyszukać.. :D Pouruchamiam kontkaty... hehehehe

Ale jako ciekawostkę zdradzę tylko, że NBC podpisało umowę na dalesz odcinki PSNS czyli do czerwca 2007, poza tym już wkrótce będą dwa główne wątki w jednym sezonie: PSNS Vendetta będzie trwała nadal ale zostanie "przemieszana" z nowym wątkiem "Summer Passions Shocking secrets" gdzie wreszcie wyjaśnią się wszystkie kłamstwa w serialu.. Powstaje także spin-off - coś na zaszdzie "Dynastii Colbych" także wszyscy fani szaleją ze szczęścia... :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Martin powiedz mi czy kiedyś Miguel był z Kay??
Dlaczego Tabitha i ta mała dziewczynka mieszkają z Foxem i Kayą??

To prawda ,że Tabitha ma 300 lat?? :shock:

Ja szukma odcinków 1-56, mam 57-63 ale kurde na mininova nie ma dalszych Classical Episode?!
Nobody does it better
Ryan Lavery

Oki, spieszę z odpowiedziami:

Tak, Kay i Miguel łączył kiedyś namiętny romansik czego owocem jest ich córeczka Maria. Ale historia była taka, że Kay podstępem "zmusiła" Miguela do spraw łóżkowych, a on myślał że kocha się z Charity - dziewczyną, do której naprawdę żywił uczucia. Potem Charity zniknęła - wyjechała. Migeul wyruszył więc w poszukiwania jej i też wyjechał z Harmony (Harmony a nie Harmonia). Kay związała się z Foxem (a my zobaczyliśmy kolejną aktorkę w jej roli). Ivy, matka Foxa, która nie znosi Kay postanowiła wraz ze swoją wspólniczką Valerie sprowadzić Migeula z powrotem i rozbić związek Foxa i Kay. Udało im się - Miguel wrócił a Kay staje się coraz bardziej o niego zazdrosna, ale nie zdradzam więcej niż do 10 maja. :D Valerie pomaga w intrygach Ivy, ponieważ ta szantażuje ją, że jeśli jej nie pomoże to straci dobrze płatną pracę...

Co do wieku Tabithy to są pewne niezgodności - ale to prawda, ona jest nadzwyczajna ponieważ jest czarownicą. Kay mieszka z nią dlatego, że po prostu wyprowadziła się z domu ojca wraz z Marią. I mieszka zaraz obok nich.

Co do odcinków klasycznych, dziś pokazano ostatni odcinek. Więcej nie planują pokazać, mimo wszelkich petycji... Tak więc nie wiem czy dadzą ostatnie odcinki na mininovej.

A wracając do petycji - to nienastawiałbym się tak optymistycznie. Znamy przecież realia polskiej telewizji - nie wierzę że coś się zmieni. I żeby naprawdę zainteresowali się PSNS trzeba by zebrać kilka tysięcy podpisów, a niestety PSNS dobrej opinii nie ma - wiele krajów zrezygnowało z jego emisji....
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Widziałem te videa i Andrea jest tam dośc podobna do Tawny,ale chyba bardziej szalona, bójki fajne, ale jakieś te gantastyczne rzeczy i dźwięki dziwaczne. "Sunset Beach" na pewno fajniejsze ::jezyk::
Mam takie same spostrzeżenia. :wink:
Ta fantastyka jest dla mnie dziwna.
Wolę X files. 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Szkoda ,że Sci Fi nie wyemituje dalszych klasycznych odcinków PSNS chętnie bym je pościągał, w takim razie już postanowione ściągam aktualne odcinki serialu!
Martin a jaką serial ma oglądalność?? I w jakich krajach, jest lub był emitowany!?

[ Dodano: 2006-05-27, 17:12 ]
Właśnie zalogowałem się na jedym z forów Passions, ciekawe jest :lol:
Jeśli ma się 100 postów dostaje się hasło i można ściągać odcinki, musze to sprawdzić.
Ale zastanawiający jest post który niedawno ktoś napisał na tamtym forum, chodzi o Classic Passions:"...You are right, it is coming back this July..." ::rad:: Myśle ,że to prawda i Sci Fi wyemituje już w lipcu nowe klasyczne odcinki!!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

może warto by było przygotować petycje odnośnie Passions do Polsatu lub TVN
bo bardzo ciekawy serial coś dla mnie
tylko mam takie pytanka
Jak często jest nadawany serial Passions ?
Ile min. trwa?
Ile jest posatci które grają od początku serialu do tej pory? ::chytry:: /bardzo sie przywiązuje do posaci z seriali ,więc wole wiedzieć kto zginie ::rad:: ??
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r

A odktórego roku gra Andrea Evans? ::chytry:: ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Adex-fan Brooke pisze:Widziałem te videa i Andrea jest tam dośc podobna do Tawny,ale chyba bardziej szalona, bójki fajne, ale jakieś te gantastyczne rzeczy i dźwięki dziwaczne. "Sunset Beach" na pewno fajniejsze ::jezyk::
Nieprawda!!!!!Mylisz się!!! Właśnie Sunset Beach to chała. Passions ma mnóstwo uroku i wiele niespodzianek...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Serial emitowany jest od pon-pt i trwa 37 minut odcinek. O postaciach spytaj Martina ja nie wiem dokładnie.
A taką petycje można by przygotować.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Martin - fan Bree pisze:
Nieprawda!!!!!Mylisz się!!! Właśnie Sunset Beach to chała. Passions ma mnóstwo uroku i wiele niespodzianek...
Dla Ciebie. :mrgreen:
Kwestia gustu... :wink: :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie znam prawie tego serialu, ale "Sunset Beach" oceniam bardzo wysoko jako interesująca soap-operę, więc wątpie aby mu dorównał
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Andrewa Evans gra w tym serialyu od 2000, wiec prawie zaraz po odejsciu z Mody.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Alexandrze, gdybyś trafił na jakieś fotki aktorki, która gra Esme to proszę daj znać. Nie chodzi mi o capsy z odcinków ale jakies ładne profesjonalne foteczki. Ta kobieta jest po prostu przepiękna!!!! :mrgreen: :mrgreen: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Żebym wiedział kim jest Esme!? Która to i jak nazywa się ta aktorka która ją gra.
A tak pozatym to dziś dodali Classic Passions (64-68) :: bow ::
Martin pamiętasz o tym 1 odcinku dla mnie?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Martin, a ty oglądasz odcinki z opóźnieniem :roll: :?: Bo zadaje mi się, że pisałeś, że ktoś W USA czy Kanadzie (już nie pamiętam ::kwasny:: ) Ci nagrywa i wysyła. Ale i tak
Ci zazdroszcze, że możesz sobie pooglądać z lepszym obrazem, jednak nie narzekam, bo mininowa daje jednak wszystkie odcinki, tylko, że z trochę większym poślizgiem niż B&B, co mi nic nie robi, bo ja i tak mam zawsze dużo do nadrobienia (w MNS właśnie skończyłem święta'05) PSNS na razie obejrzałem do 10 maja i muszę wyznać, że zaczyna mnie wciągać. Szkoda tylko, że ściąga się o wiele wiele wolniej niż MNS ::kwasny::
ODPOWIEDZ