Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
matti05

Post autor: matti05 »

W dzisiejszym programie odpadła Sylwia Juszczak-Arnesen.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przestałem oglądać tę edycję. Jakoś tak przestała mnie ciekawić. :roll: I nikomu nawet za bardzo nie kibicuję. Mam nadzieję, że w następnej edycji będą bardziej interesujące gwiazdy, jakieś mocniejsze nazwiska.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
matti05

W tym odcinku odpadła Ewa Kasprzyk.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Julia Pogrebińska odpadła.

No i co Ty na to, Elmoo? Nadal jesteś zdania, że wygrywają tylko ludzie związani z Polsatem? :wink:

Dodam tylko, że do finału przechodzą: Tatiana Okupnik i Tomasz Barański oraz Krzysztof Wieszczek i Agnieszka Kaczorowska.

Nie oglądam już tej edycji, ale będę trzymał kciuki za Tomka i Tatianę. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

O, Bożenka w finale? Może nawet skuszę się, aby obejrzeć ten finał. Byłby to mój pierwszy odcinek w tej edycji.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Elmoo pisze:O, Bożenka w finale?
Osobiście nie znoszę tej przemądrzałej dziewuchy która uważa się za wspaniałą a wcale tak nie jest. ::ysz::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Też nie darzę sympatią Kaczorowskiej. Wydaje mi się, że jest nieszczera, nieco zarozumiała, nie kupuję jej po prostu. :roll: Zupełnie inne zdanie mam o innych młodych aktorkach "Klanu", czyli np. Kai Paschalskiej i Michalinie Robakiewicz. :) Wydają się być całkiem sympatyczne.
Awatar użytkownika
Despina

Tez lubię Kaję. :)
Elmoo

Szczerze mówiąc ostatnie wypowiedzi Kaczorowskiej też mi się nie podobały. Wydaje się zarozumiała, a najbardziej mnie zniesmaczyło jak narzekała na swoją rolę w "Klanie", właściwie wyszło tak jakby ten serial zniszczył jej życie. Fajnie tylko, że dzięki temu serialowi utrzymuje się, gdyby nie on nie byłaby teraz taka popularna i rozchwytywana.
Kaja Paschalska rzeczywiście jest bardzo sympatyczna, na dodatek bardzo mądra i rozsądna, co udowodniła w TTBZ.
Awatar użytkownika
DeaconFan

W finale TzG ogłosili właśnie pierwszego uczestnika IV edycji. Będzie to Sławek Uniatowski, dawna gwiazda "Idola" (zajął II miejsce w IV i ostatniej edycji). Chłopak niby cały czas śpiewa, ale jednak jest osobą dość zapomnianą, może dzięki temu programowi przypomni o sobie.
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Agnieszka Kaczorowska i Krzysztof Wieszczek wygrali tę edycję.
Elmoo

Bożenka wygrała? :D No proszę, kto by pomyślał. Tylko, żeby nie stała się jeszcze bardziej próżna.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Niestety. Teraz właśnie będzie chyba jeszcze gorsza.

Wciąż jestem zdania, że jej nie powinno w ogóle być w tym programie. Całkowicie przyćmiła sobą Wieszczka, który przecież w tej parze był "gwiazdą", a ona tylko tancerką. Jeśli już to powinni jej dać partnera, który byłby obdarzony większą charyzmą niż dotychczasowi panowie, z którymi tańczyła Kaczorowska (czyli Maślak i Wieszczek), może kogoś od niej dużo starszego.
Awatar użytkownika
Despina

Okupnik powinna wygrać a nie ta zarozumiała, głupio przemądrzała Bambi ::ysz::
matti05

Zaskoczyło mnie wygrana Agnieszki Kaczorowskiej i Krzysztofa Wieszczyka, wolałbym aby Tatiana zdobyła kryształową kulę :wink:
ODPOWIEDZ