"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Wydaje mi się, że "Nc+ go TV" jest bezpłatne dla wszystkich abonentów Nc+, tylko że nie wszystkie działy są dostępne dla wszystkich (np. strefa CANAL+, itd.). Player.pl pewnie jest dostępny dla wszystkich.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

nc+GO od niedawna jest promocyjnie bezpłatne, jak długo to nie wiadomo. Można też negocjować bezpłatną usługę, np. przy przedłużaniu umowy: http://satkurier.pl/news/115239/usluga- ... atnie.html .
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Czy szykuje się powrót Mody do TV ? Bo na fanowskim profilu FB serialu udostępniono wydarzenie związane z tą kwestią właśnie....
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Szczerze to chętnie zobaczyłbym powrót MNS do TV, najlepiej do TVN7. TVNFabuła odpada, bo kanał nie jest ogólnodostępny w DVB-T, a poza tym to kanał filmowy, a nie stricte z serialami.

Obejrzałem pierwszy odcinek, tj. 6048 i jestem pozytywnie zaskoczony. Głos lektora przyjemny.
matti05

Post autor: matti05 »

Od jutra na Player.pl będzie podwójna dawka z Modą :D http://player.pl/seriale-online/moda-na ... inki,2775/
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jak to, teraz będą dwa odcinki dziennie?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
matti05

B@r pisze:Jak to, teraz będą dwa odcinki dziennie?
Najprawdopodobniej tak ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zauważyłem to, że jutro mają być dwa odcinki, ja obstawiam tu pomyłkę serwisu. Zobaczymy, co będzie dalej.

Na facebookowym profilu Playera potwierdzono, że premierowe odcinki będą przez całe wakacje. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dawidek pisze:ja obstawiam tu pomyłkę serwisu. Zobaczymy, co będzie dalej.
Też wydaje mi się, że to błąd - by chyba poinformowaliby nas wcześniej? No, ale zobaczymy - będę zadowolony z dwóch premierowych odcinków. Póki co wstrzymałem się z publikowaniem takiej informacji na Fan Page'u :P
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To już pewne !!! Od dziś będą udostępniane 2 odcinki dziennie :: bow ::

Player potwierdził:
https://www.facebook.com/playertvn/phot ... 01/?type=1
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Bardzo dobra wiadomość! :)

Kto by pomyślał, że polscy widzowie znowu będą mogli cieszyć się dwoma premierowymi odcinkami dziennie i to jeszcze w wakacje. Szkoda tylko, że nie w TV, ale może i to przyjdzie z czasem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
matti05

Napisałem wczoraj do player.pl i potwierdził że będą dodawać po 2 odcinki. Strasznie się cieszę,wreszcie będziemy do przodu! :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Po prostu czuć, że znowu jesteśmy rozpieszczani. Dwa odcinki we wakacje, ogląda się tam gdzie się chce i kiedy się chce - super sprawa! :) Poza tym znowu trochę zmniejszymy dystans do USA.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niby fajnie, ale wielu przegapia i będzie przegapiać. To jednak nie to samo co tv. Są już jakieś wyniki oglądalności i szanse na przeniesienie do tv? Zauważcie, że bardzo dużą popularność ma teraz serial Wspaniałe stulecie nadawany w godzinie Mody! Ludzie chcą mieć w tym czasie antenowym coś takiego i teraz wszędzie widzę szaleństwo na punkcie tego serialu a Modzie już nikt nawet nie mówi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
cmk

Post autor: cmk »

@Adex - ludzie oglądający Wspaniałe Stulecie to są ci sami co oglądali (i oglądaliby) Modę. Nie wszyscy jednak są skłonni pisać publicznie, że Modę oglądają. Stulecie - co innego.

Trzeba dodać, że póki co emisja dwóch odcinków dotyczy czerwca. Co będzie w lipcu jeszcze nie wiadomo - tak przynajmniej napisał Player w odpowiedzi na komentarz pod innym postem. Ale bez obaw - wynika to z faktu, że po prostu muszą dokupić kolejne odcinki.

Sam fakt przyśpieszenia emisji świadczy według mnie o tym, że zainteresowanie serialem jest zadowalające. Co do powrotu do TV - dystrybutorzy nadal działają! ;-)
ODPOWIEDZ