Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisiejszy odcinek śmiało można nazwać edukacyjnym. Temat: Jak przygotować się na pierwszy raz z chłopakiem. Moim zdaniem było za dużo zbliżeń na szykującą się Hope, te buty na obcasach były całkiem zbędne. Nie dziwi mnie to, że wyglądała trochę jakby szykowała się na bal. :D Rady Brooke wyszły jej bokiem. Sam Liam - poza przygotowaniem atmosfery - nie miał za bardzo co robić.
nołbady

Post autor: nołbady »

Dzisiejszy odcinek trochę przynudzał. Jestem ciekaw, jak zachowa się Liam, po tym jak Hope powiedziała, że jednak chce poczekać do śłubu :D Szkoda, że nie było Amber. Uwielbiam tę wariatkę i jestem ciekaw jej potyczek z Dayzee. Liczę, że będzie ciekawie.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Hope zaczyna już za bardzo przesadzać z tym swoim nastawieniem do seksu. Ok, ma swoje zasady, ale żeby przerywać nagle bo źle się czuje w bieliźnie, którą dała jej matka. Powinna ona zmienić trochę swoje nastawienie do tych spraw i nie podchodzić do nich aż z takim dystansem. Liam niestety będzie chyba znowu musiał czekać. Napewno tą sytuację wykorzysta Steffy, która tylko czyha na jakiś kryzys w związku Logan i Spencera.

Amber jest trochę naiwna w tym, że mogłaby być z Marcusem. Widać przecież, że on nie jest już nią zainteresowany i traktuje ją już tylko jako matkę swojego dziecka.
nołbady

Prawda, to już przesada. Już lepiej nawet, gdyby po prostu nie robiła Liamowi nadziei i nie szła na seks po zaręczynach. A tak niepotrzebnie się rozczarował. Powinna zmienić swoje nastawienie.

Z tym również się zgadzam. Amber nie powinna pchać się na Marcusa, skoro ten jej nie kocha. Widać, że ma ją tylko za przyjaciółkę i matkę jego dziecka, ale wątkiz Amber zawsze są ciekawe. Ciekaw jestem, co tym razem wymyśli :D
matti05

Post autor: matti05 »

Tak czy siak Liam musi poczekać aż do ślubu na noc poślubną z Hope. Nie wiem po co Stefy się wtrąca w nie swoje sprawy. W ten sposób zacznie jego zarywać.

Post został stylistycznie poprawiony.
Ostatnio zmieniony 2015-07-20, 22:07 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
nołbady

Liam nie powinien jej w ogóle mówić, że z seksu nic nie wyszło. Teraz Steffy widzi szansę i będzie go urabiać do skutku :D
Dawidek
Administrator

Steffy ma chrapkę na Liama i na pewno będzie chciała zrealizować swój cel, czyli rozdzielić go z Hope. Oby jej się to nie udało. Teraz siła woli Liama zdecyduje, czy jej ulegnie, czy nie, bo wątpię, że Steffy ustąpi.
nołbady

Zgadzam się z Hope. Brooke przesadziła, nie powinna wszystkim rozpowiadać o tym, że nic się nie wydarzyło między Hope a Liamem, bo to ich prywatne sprawy. Tak samo Liam nie powinien zwierzać się Steffy, bo to ją tylko nakręca do działania.

Widać, że Taylor liczy na to, że Liam i Hope się rozstaną, żeby jej córka była szczęsliwa. Rozumiem, że Liam uratował Steffy życie i jest mu wdzięczna, ale to nie znaczy, że od razu ma z nim być. Zarywa do kolejego Spencera i coś czuję, że dopnie swego. Zwłaszcza, że Hope chce jeszcze poczekać z seksem, a ona jest na wyciągnięcie ręki.
Dawidek
Administrator

W sprawach takich intymnych, Brooke powinna usunąć się w cień, dać wolna rękę córce i udzielać rad dopiero wtedy, kiedy dziewczyna o to poprosi. Ewidentnie widać, że Brooke i Hope mają kompletnie różne podejście w sprawach intymnych.

Czy te dziewczyny, które podrywały Olivera, to nie są przypadkiem modelki FC, prezentujące kolekcję Hope?
matti05

Właśnie, Brooke nie powinna wszystkim rozpowiadać że między jej córką a Liamem do niczego nie doszło. Podobnie jak Liam powiedział Steffy o swoich sprawach, ale ona i tak będzie knuła żeby zbliżyć się do młodego Spencera.
Mi sie wydaje że tam była Madison a druga to nie wiem ;).
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dawidek pisze:Czy te dziewczyny, które podrywały Olivera, to nie są przypadkiem modelki FC, prezentujące kolekcję Hope?
Jedna to Madison - postać, która już od dawna pojawia się w serialu. Na początku była przyjaciółką Phoebe, potem dostała pracę jako recepcjonistka w FC i jeszcze niedawno flirtowała z Thomasem.

Druga to jakaś modelka FC o imieniu Ashleigh.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Dzięki Wam za info. Nie poznałem Madison. ::plask wczolo: Pytam tez nie bez kozery, bo w obie dziewczyny pojawią się też w sierpniowym głosowaniu na najlepszą postać lipca. :wink:
matti05

Moim zdaniem Hope nie powinna wyjeżdżać do Paryża, jej związek może być zagrożony w każdej chwili przez Steffy, albo niech pojedzie razem z Liamem ;).
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

A według mnie powinna jechać. Hope wierzy, że jej związek jest na tyle silny, że nie zniszczy go byle wyjazd no i przede wszystkim wstrzemięźliwość przedmałżeńska :wink: A poza tym, to dla niej szansa na rozwinięcie skrzydeł w branży.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
nołbady

Ale Steffy tylko czeka na taką okazję. Niby we wczorajszym odcinku powiedziała, że odpuszcza, ale jakoś jej nie wierzę. No i widać, że Liam ma już dość czekania, więc może jej ulec. Zgadzam się z tym, że nie powinna lecieć do Paryża, a jeśłi już, to powinna zabrać ze sobą Liama.

Mina Billa na wieść, że Hope chce poczekać z seksen do nocy poślubnej - bezcenna :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ