Liam Spencer

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Jak dla mnie Liam powoli jest kreowany na 2 Ridga.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No niestety stał się czołowym nowym amantem serialu a to totalnie bez sensu bo nie jest ani z Forresterów ani z Loganów. Poza tym jest taki "dupowaty".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:to totalnie bez sensu bo nie jest ani z Forresterów ani z Loganów.
Jakiś sens w tym jest, bo obie młode kobiety są z Forresterów i Loganów, więc nie mogą wiązać się z kimś z rodziny. Poza tym Spencerowie też zaczynali historię MNS. A to, że Liam "dupowaty" to inna sprawa :?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Często jak ma być jakaś idealna para to zarówno facet jak i kobieta są dupowaci, a te osoby co chcą ich rozdzielić są interesujące jak Steffy np
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mam podobne skojarzenia jak Kamilabuziaczek, że Liam przypomina Ridge'a. Kręci się wokół dwóch kobiet, tak samo jak Ridge kręcił się wokół Brooke i Taylor (w początkach serialu była jeszcze Caroline).
ultra

Post autor: ultra »

Ja bardzo lubię Liama, choć mógłby być bardziej zdecydowany. Mam nadzieję, że nie będą go kreować na taką ofiarę, bo ten aktor jest bardzo fajny i wydaje mi się, że ma potencjał na ciekawszą postać.
Ostatnio zmieniony 2015-09-15, 22:12 przez ultra, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wczoraj widziałem fragment video czatu na żywo z aktorem i akurat trafiłem na coś ciekawego, mówił co by zrobił Liamowi. Powiedział, że złapałby go potrząsnąć i policzkować aby był wierny jednej osobie, cieszył się tym co ma i nie lamentował od razu jak jedna rzecz mu coś krzyżuje, powiedział, że on jest inny niż niestabilny Liam. :) Miło było to usłyszeć.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mariush

Post autor: Mariush »

Scott w ogóle jest świetnym chłopakiem i to całkowite przeciwieństwo serialowego Liama. "Głupie" miny i półteksty Spencera to styl bycia aktora, ale są one całkowicie inaczej postrzegane, jak oglądamy go na jego portalu w YT, gdzie umieszcza filmiki ze swojego vloga. Pamiętam jak kiedyś na jednym z video chatów, gdy został zapytany o to, jak wyglądał ślub z jego kobietą, to powiedział, że obiecał jej podczas niego między innymi, że nigdy nie będzie taki jak Liam :)
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zmieniam nazwę tematu. Cooper to prawidłowe nazwisko bohatera, ale w końcu postać jest Spencerem, synem Billa. Od dłuższego czasu bohater jest określany jako "Liam Spencer.

Scott jest jednym z moich ulubionych aktorów z "MnS". Liama także lubię. To nie wina Cliftona, że gra taką, a nie inną postać. Z Waszych wypowiedzi wynika, że aktor średnio się z Liamem identyfikuje. Zachowywałby się inaczej, niż odtwarzana przez niego postać.
Spectra Fashion

Post autor: Spectra Fashion »

Lubię go, o wiele bardziej niż Wyatta.
ODPOWIEDZ