Albo w ogóle nie oglądają PMDeaconFan pisze: Można tańczyć znakomicie (tak jak właśnie Rafał Mohr), a odpaść wcześnie, bo ludzie postrzegają kogoś przez pryzmat postaci jaką gra (w PM Rafał Mohr wciela się w rolę Igora, który jest czarnym charakterem)..
Taniec z gwiazdami
Myślę, że wielu oglądających "TzG" jednak PM ogląda, o czym świadczy chociażby zwycięstwo grającej w PM Anety Zając (Marysi) w I edycji polsatowskiego TzG, 4 miejsce Mateusza Banasiuka (Radek z PM) w II edycji TzG, 3 miejsce Julii Pogrebińskiej (Paulina z PM) w III edycji TzG, a teraz fakt, iż Patryk Pniewski (koleś znany raczej jedynie jako Krystian z PM) jest liderem głosowań.mailo pisze:Albo w ogóle nie oglądają PMDeaconFan pisze: Można tańczyć znakomicie (tak jak właśnie Rafał Mohr), a odpaść wcześnie, bo ludzie postrzegają kogoś przez pryzmat postaci jaką gra (w PM Rafał Mohr wciela się w rolę Igora, który jest czarnym charakterem)..
Mohr szerszej publiczności jest też znany z ról w serialach "Graczykowie" i "Pitbull", jednak w ostatnich latach słynie głównie z roli Igora w PM.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Kurczę, nie pamiętam już gdzie do wyczytałem, chyba na Plejadzie.Tkk_Bolly pisze:\Skąd ta informacja?DeaconFan pisze:
Patryk Pniewski (koleś znany raczej jedynie jako Krystian z PM) jest liderem głosowań.
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby naprawdę tak było. Za Pniewskim naprawdę stoją rzesze nastoletnich fanek gotowych zrobić dla niego wiele, jak nie wszystko.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Piotrek2014
-
matti05
Nie oglądam już programu, bo odpadł mój ulubieniec - Rafał Mohr, ale trzymam mimo wszystko kciuki za Cleo i Janka Klimenta. Cleo jakoś tak wzbudza moją sympatię, a Kliment jest generalnie bardzo sympatyczny.
Nie przepadam natomiast za takimi osobami jak: Pniewski, Maserak, Kaczorowska i (z jury) Tyszkiewicz. Strasznie mnie irytują.
Nie przepadam natomiast za takimi osobami jak: Pniewski, Maserak, Kaczorowska i (z jury) Tyszkiewicz. Strasznie mnie irytują.
Mnie to z kolei irytowała Lisowska, więc cieszę się, że odpadła. Teraz trzymam kciuki za Anię Cieślak i Patryka Pniewskiego. Nie wiem czemu go tak nie lubicie, on jest naprawdę spoko
Co do Łukasza Kadziewicza, to wydaje mi się, że gdyby tańczył z km innym niż Agnieszka Kaczorowska, to by już dawno odpadł