Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dawidek pisze:W ogóle mam wrażenie, że "MnS" powoli zamienia się w "Klan"..
No i ta Pamela ciągle coś piecze jak ciocia Stasia! Bozesz ty mój ! :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niestety to prawda, że współcześnie Moda bardzo zbliżyła się do Klanu ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To chyba pierwszy raz, kiedy w serialu obchodzone były Święta Dziękczynienia z tego co pamiętam. Fajnie, że pokazali całą rodzinę w jednym domu. Szkoda tylko, że większość skupiała się na problemach H/L/S ;/. Dodaj jeszcze, że to iż RJ i Aly wolą oglądać mecz niż siedzieć z rodzicami przy stole to głupia wymówka ::plask wczolo: Czy twórcom tak ciężko było sprowadzić na plan na chwilę aktorów grających te dzieci ?

Przyjemnie się oglądało jak Stephanie, Eric, Ridge, Thorne i Rick miło ze sobą rozmawiają i wszyscy podają sobie ręce. Szkoda jednak bo to oznacza, że Thorne nie będzie rywalizował już z bratem i dalej będzie siedział w piwnicy.

Natomiast co do Donny i Justina to zgadzam się z Wami wszystkimi. To było najbardziej marne i bezsensowne małżeństwo w historii. Pamiętam, że jak się zaręczyli i wzięli ślub to się ucieszyłem bo mieli stworzyć naprawdę udany związek. Ale teraz uważam, że to wszystko było bez sensu i na siłę po prostu. Najgorsze jest to, że twórcy bardzo ograniczali ich wspólne sceny i nawet ani jednej łóżkowej nie mieli ze sobą. Więc jednak dobrze się stało, że się rozstali. Daje to nowe możliwości dla tych postaci a Donna już miała wspólne sceny z Nickiem i teraz mieszka na jego łodzi. Absurdalne jest to trochę bo przecież Donna nie jest jakaś biedna, ma przecież jeszcze część udziałów Erica więc stać ją by kupić sobie mieszkanie, no ale to szczegół. Ciekawe co na to Pam, która obecnie szaleje za Nickiem......
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Wreszcie nadrobiłem spore zaległości w oglądaniu :)
bosskicinu pisze:To chyba pierwszy raz, kiedy w serialu obchodzone były Święta Dziękczynienia z tego co pamiętam.
Rzeczywiście, ja też sobie nie przypominam, żeby w przeszłości te święta były obchodzone w serialu. W ogóle ostatnio scenarzyści zaczęli pokazywać też inne święta niż Boże Narodzenie, jak Halloween czy Dzień Weteranów.
Sądzę, że podkradanie projektów Forresterów jest najgorszym z możliwych wyjść jakie mieli Jackie i Nick. Już prędzej mogli zgodzić się na fuzję ze Spencer Publications bądź powrót Amber do zespołu. Jej projekty mogłyby wiele wnieść. No cóż, scenarzyści chyba chcieli przypomnieć wszystkim o Sally i jej postępkach :twisted: W całej tej historii najlepsze oczywiście są zaloty Pam do Nicka ::loll:: W ogóle to ciekawe czy między nim a Donna coś zaiskrzy :?:

Fajnie by było gdyby Hope związała się na dobre z Thomasem. W sumie to już chyba "odpokutował" za swój niedawny postępek i teraz powinien dostać szansę. A Liam niech sobie będzie ze Steffy.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z jednej strony nie dziwię się Katie, że nie może zapomnieć o tym, że Steffy uwiodła jej męża, ale z drugiej mogłaby trochę odpuścić. Kobieta wygrała tym, że chciała zaproponować kompromisowe rozwiązanie, ale jej mąż nie chciał. Więc jest moralną zwyciężczynią. Na Liamie nie zrobiły większego wrażenia rewelacje na temat udziału Billa w intrydze w Aspen. Wydaje mi się, że on nie chce się przyznać do tego, że ma jednak jakieś obawy, co do relacji ojca z jego żoną.
Dawidek
Administrator

Bardzo fajna retrospekcja z nieodżałowaną Sally, której towarzyszył Clarke. :D I Jackie w rudej peruce. ::loll:: Wyglądała świetnie.
Beverly może mieć problemy przez fotografowanie kolekcji Forrestera. Pamela wiła się jak piskorz, by zdobyć "gwóźdź kolekcji". Zabawnie to wyglądało. :D
matti05

Post autor: matti05 »

Bardzo miło się oglądało sceny plenerowe na rejsie z Nickiem i Donną :wink: Ładne widoki zostały pokazane w LA. Myślę że widać było między nimi uczucie i zapewne coś do siebie czują, więc im kibicuję :wink:
Ostatnio zmieniony 2015-10-23, 23:10 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Podoba mi się obecny wątek przygotowywania najnowszej kolekcji w FC i w Jackie M. (tutaj to wiadomo, że jest to zwykła kradzież). Bardzo podobały mi się ostatnie retrospekcje z Sally i Clarkiem (to były stare dobre czasy, bardzo ich brakuje obecnie w serialu). Natomiast Nick i Jackie są naiwni myśląc, że nikt nie odkryje, że ta kolekcja należy do Forresterów. Kiedyś już raz przechwycili konkurencyjną kolekcję co wtedy Rick im wysłał i szybko zostali zdemaskowani więc i tym razem tak będzie.

Wygląda na to, że szykuje się nowa para czyli Nick i Donna. Generalnie fajnie razem się prezentowali wczoraj na tej podróży jachtem, ale dziwi mnie że tak szybko zaczęło między nimi iskrzyć. Przecież znają się tyle lat i nigdy jakoś szczególnie nie przepadali za sobą a tu nagle takie coś ::chytry:: Zobaczymy co dalej będzie.

Co do Katie mam podobne zdanie jak Dawidek. Nie ma co się w sumie dziwić, że tak reaguje na Steffy bo przecież nie tak dawno to Bill właśnie miał do niej odejść. Ale to, że namawia Liama do rozstania żoną i powrotu do Hope to sama przesadza.

Ogólnie ostatnie odcinki bardzo na plus :) Oprócz omawiania perypetii H/L/S mamy ciekawy wątek rywalizacji domów mody FC i Jackie M do tego z Pamelą na pierwszym planie :)
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Moim zdaniem Donna i Nick pasują do siebie i fajnie by było, gdyby byli razem :wink:

Teraz kiedy Hope przyłapała Beverly na robieniu zdjęć, to na nią zapewne padnie podejrzenie przekazania projektów konkurencji.

Jak widać Bill cały czas myśli o Steffy i mam nadzieję, że Liam przyłapie ich na czymś niestosownym. Tylko niech nie wraca potem do Hope z podkulonym ogonem, że ta miała rację że Steffy to intrygantka i manipulatorka. :nie: Według mnie, Hope dużo bardziej pasuje do Thomasa i kibicuję im. :)

Wracając do spraw domów mody, to fajnie że scenarzyści wspomnieli Sally. No i ta ruda peruka na głowie Jackie, hehe :zeby:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
mailo

Marcus pisze: Teraz kiedy Hope przyłapała Beverly na robieniu zdjęć, to na nią zapewne padnie podejrzenie przekazania projektów konkurencji.

:
No właśnie miałem to samo napisać. Teraz ta cała Beverly to już może sobie trumnę szykować. Forresterowie ją zjedzą. Para Nick i Donna mnie nie dziwi, jak już każdy z każdym no to czemu nie oni? Ciekawe czy Brooke na to jakoś zareaguje w końcu ma z Nickiem spora wspólną przeszłość a teraz jej siostra.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Katie też była z Nickiem :) no i Bridget, teraz czas na Donnę :) ale tu się rodzi trójkąt z szaloną Pamelą
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Obecne odcinki przypominają dobre stare czasy MNS kiedy Sally kradła projekty. :D Dzisiejszy odcinek super - pokaz, rozmowy Jackie z obrazem Sally, triumfujący Nick, Pamela i Jackie, powrót do tradycji - Brooke i Ridge w saunie no, i na końcu Stephanie wkracza do akcji! Super.
Adex-fan Brooke pisze:Katie też była z Nickiem :) no i Bridget, teraz czas na Donnę :) ale tu się rodzi trójkąt z szaloną Pamelą
Tak dzisiaj była o tym rozmowa:
Katie: "To musiał być niesamowity pocałunek."
Donna: "Przecież same wiecie." :lol:
Ostatnio zmieniony 2015-10-27, 22:32 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Świetny odcinek. Triumfująca Pamela była najlepsza. Jackie też była dobra.
Z początku miałem problem z rozpoznaniem Bridget. Dopiero po chwili zorientowałem się, że to córka Erica. :D Zmiana koloru włosów całkowicie ją odmieniła.
Dawidek
Administrator

Kolejne fajne odcinki. Warto zwrócić uwagę na plenery. Jako, że trochę się interesuję transportem publicznym, więc zwróciłem uwagę na autobusy KM w Los Angeles. :D
Dziwię się, że jeszcze nikt nie zaczął zadawać poważnych pytań Pameli, która większą część dnia spędza poza pracą. :D
Fajny był ten ukradziony pokaz. Suknie mi się podobały, to było coś lepszego niż wcześniejsze pokazy. Szkoda niewinnej Beverly - bo wątpię, by miała choć minimalny udział w kradzieży projektów. Dziewczyna została ofiarą uprzedzeń. Z powodu stresu, zdenerwowania Forresterowie zbytnio pośpieszyli się z oskarżeniami.
Najlepszy jest ostatnio Nick. :D Próbuje się jakoś wymigać od adorowania wybawicielki Pameli. Symptomatyczna była wczorajsza scena jak chusteczką zmywał sobie usta, którymi chwilę wcześniej całował siostrę Stephanie. :zeby:
matti05

Post autor: matti05 »

Uwielbiam Stephanie, gdy uderzyła Jackie w policzek :D . W końcu zasłużyła, jak kradła projekty wykorzystując Pam. A jej synek próbuje w dalszym ciągu przekonać żeby nadal sprowadzała kolekcje. Na jej miejscu bez wahania powiedziałbym całą prawdę siostrze, wiadomo nie skończy się dobrze jeżeli będzie to się ciągnąć nie wiadomo ile. Jeszcze Marone była taka chamska, bezczelna i nie przyznając się do swoich czynów. Gdyby nie reakcja Bridget nikt nie dowiedziałby się o pokazie Jackie M. z wyjątkiem Pameli.
Szkoda mi było Beverly gdy Forresterowie osądzali o próbę kradzieży :( .Fakt że zrobiła kilka zdjęć, ponieważ nigdy nie widziała takich pięknych strojów. Nie powinni pochopnie oceniać młodej stażystki że od razu jest winna. Na szczęście Hope i Stephanie pojechali na przystanek gdzie miała wysiąść Beverly i Dayzee by ją przeprosić.Wzruszyło mnie że Beverly zaczęła opowiadać Stephanie w ośrodku dla pełnoletnich sierot że miała trudne dzieciństwo, mieszkała u kilku rodzinach zastępczych, gdzie źle dziewczynę traktowali, a później Stephanie mówiła o swojej przeszłości z ojcem.
Bardzo mi się podobały plenery w LA, ożywiają cały serial, między innymi przejażdżka autobusem Dayzee i Beverly :wink:
Ostatnio zmieniony 2015-10-30, 22:33 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ