Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Powróciłem do oglądania za waszą zachętą i tym, iż jakoś nie zacinały się nowe odcinki. Świetnie było sobie przypomnieć jak Stephanie wkracza do akcji ożywiając cały serial poprzez policzkowanie Jackie czy rzucenie się na autobus aby go zatrzymać :lol: a teraz znowu rozmowy z prawdziwymi ludźmi, dziwaczne, ale nie takie złe... Bardziej irytująca ta Beverly strzelająca dziwaczne miny.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Ostatnie odcinki zdecydowanie ciekawsze niż wcześniejsze, gdzie ciągle wałkowali wątek Hope-Liam-Steffy :? Dobrze, że tak szybko wyjaśniła się sprawa z Beverly. Ciekawe czy po tym wszystkim wróci do Forrester Creations i czy w końcu się wyda kto tak naprawdę ukradł projekty? Poza tym mam nadzieję, że to nie wpłynie na relacje pomiędzy Nickiem a Donną. Jak zareaguje Pamela, gdy się o nich dowie? :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Stephanie zatrzymująca autobus najlepsza XD
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dla niej nie ma rzeczy niemożliwych :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Ostatnie odcinki były rewelacyjne ! Dużo się działo i zero biadolenia o miłości. W końcu to Moda na Sukces więc wątek z pokazem mody jak najbardziej przypasował :)

Stephanie wróciła do dawnego żywiołu, kiedy od razu skonfrontowała się z Jackie i na dzień dobry dała jej z liścia :mrgreen:. Wygląda na to, że to koniec ich przyjaźni i ponownie będą rywalkami nie tylko na tle zawodowym, ale i osobistym bo Jackie może zechcieć znowu Erica.

Widać też, że Nick i Jackie z łatwością manipulują Pam, której się wydaje, że oni są jej przyjaciółmi i że w razie czego przygarną ją do firmy. Im chodzi tylko o dobro firmy a na Pam raczej im nie zależy.

Nie dziwie się w sumie Forresterom, że pierwsze oskarżenia padły na Beverly bo przecież widziano ją jak robiła wcześnie te zdjęcia sukniom. Jednak przy dokładnej analizie zrozumieli, że to nie ona. Dobry był motyw jak Stephanie i Hope szukały jej po miesćie i wtedy Stephanie w widowiskowy sposób zatrzymała ten autobus ::loll::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ostatnie 8 odcinków, aż chciało się oglądać! W zasadzie wszystko mi się podobało :D

Przede wszystkim, dużym plusem były sceny związane z pokazem w Jackie M. Najbardziej cieszyła mnie duża ilość scen ze wspaniałą Lesley Anne Down. Aktorka jest świetna i fajnie, że wreszcie miała do zagrania coś innego niż tylko gorące pocałunki z Owenem. Tak jak pisałem wcześniej, zakończenie wątku pary Jowen, wyszło Jackie na dobre. Ale wracajac do tematu: sam pokaz pobił na głowę ostatnią prezentację ubranek z kolekcji Hope. Wiem, że to w sumie projekty FC, ale jak mawiała Sally - ważne kto pierwszy je zaprezentuje :P Późniejsza kłótnia Stephanie i Jackie absolutnie fantastyczna, obie panie wreszcie mogły się jakoś wykazać, bo przez ostatnie miesiące były zbyt ugrzecznione.

Dużym zaskoczeniem były też sceny konfrontacji Beverly z Forresterami, jak i później Beverly z samą Stephanie. Obie świetnie to zagrały, aktorsko było naprawdę dobrze. Tymi paroma odcinkami, Beverly udowodniła, że jest ciekawszą postacią niż Dayzee, która jak napisał DeaconFan - jest chodzącym umoralnianiem widzów i jednym wielkim wątkiem spolecznym ::chytry:: Przez ostatnie lata, opierając się tylko na komentarzach z działu spoilerowego, uważałem, że Beverly to chodząca beznadzieja i niczego dobrego do MNS nie wniesie. A moim zdaniem już wniosła - ten odcinek specjalny, był dla mnie ciekawszy niż ten, w którym Stephanie rozmawiała z bezdomnymi. Może to przez to zakończenie z malowaniem tęczy? Nie wiem. Ale podobało mi się :)

No i wreszcie, okazuje się, że nawet Hope może być strawna do oglądania. Przez ostatni tydzień nie wspominała Liama, ani nie użalała się na swoje nudne życie. Nie była też na pierwszym planie, co wyraźnie wyszło serialowi na dobre. Oby tak dalej :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dzisiejszy odcinek odmienny od normalnych, ale całkiem fajny :) z Susan to wszystkie odcinki są fajne :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ogólnie też mogę potwierdzić, że ostatnio "MnS" jest inna. Ale nie zgodzę się z Mareczkiem, co do Jowen. Małżeństwo mogło trwać dalej a Jackie jednocześnie mogła knuć swój plan z kradzieżą projektów od FC. I co za tym idzie mogła powstać rysa na na idealnym związku Jackie z Owenem. :wink:

Dzisiejszy odcinek był fajny, lubię takie odcinki, które są taką odskocznią od zwykłych odcinków. Fajne były rozmowy Stephanie z ludźmi, których życie mocno doświadczyło.

Dla mnie Hope jest ogólnie znośna, nawet podczas scen H/L/S. Ale teraz ona jest nieco lepsza, bo została wplątana w nowy wątek, dzięki temu nie jest aż taka monotematyczna.
Dayzee lubię, mimo że jest taka umoralniająca. Ale to pozytywna postać, mająca doświadczenie życiowe i wie, co jej zdaniem w życiu jest najważniejsze.
matti05

Post autor: matti05 »

Uwielbiam takie odcinki w przypadku wczoraj. Miło się oglądało i wcale mnie nie nudziło wręcz przeciwnie :wink: .Oby takich więcej rzeczy działo się w MNS. Nawet Hope stała się fajniejsza, także polubiłem Beverly. Podobało mi się rozmowa Susan z ludźmi co przeżyli w przeszłości. W ogóle ostatnie odcinki bardziej mnie zachęcają do oglądania m. in więcej Jackie, Nicka, kradzież projektów itp. :lol:
Ostatnio zmieniony 2015-11-03, 22:14 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Ale wczoraj Pam zrobiła minę jak zobaczyła Nicka i Donnę całujących się ze sobą. No to teraz będzie ciekawie bo przecież wszyscy pamiętamy co kiedyś Pam robiła Donnie, jak jej uprzykrzała życie. W sumie to trochę dziwne, że Nick i Donna tak szybko zaczęli coś czuć do siebie bo ogólnie to krótko się spotykają a poza tym mieli ze sobą dotychczas parę scen.

Z Billem coś nie tak chyba jest ostatnio skoro rozmyślał jak namiętnie całuje się ze Steffy. Powinien o tym zapomnieć i szanować swoje małżeństwo. Nie chciałbym ponownego ich romansu.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W ogóle nie chciałbym duetu Bill - Steffy. Ale z drugiej strony - oboje są siebie warci. Liam i Katie mieliby spokój. :lol:

Miny Pam były świetna. :D Czuję, że będzie wesoło, a Jackie i jej firma mogą mieć problemy.

Dobrze, że Beverly dała się przekonać do powrotu do FC. Stephanie i inni dostali już nauczkę, Hope autentycznie ma wyrzuty sumienia.
matti05

Post autor: matti05 »

Nie rozumiem Billa jak może sobie wyobrażać w myśli że całuje się ze Steffy.Dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki, więc niech pozostanie ze swoją żoną.
Jakie miny mieli Jackie i Nick, gdy Pam udekorowała ich dom :D Chociaż widziała że Marone całuje się z Donną i to się jej nie spodobało.Ciekaw jestem jaki ma plan :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Pam oczywiście mocno przesadziła z ilością dekoracji świątecznych, ale i tak wyglądało to całkiem fajnie. Sam udekorowany kominek, schody i choinka w zupełności by wystarczyły :) Teraz pozostaje tylko czekać na kolejny odcinek, bo Pam z pewnością nie pozostawi takiej "zniewagi" bez odpowiedzi :twisted:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zabawne były teksty jak jak Nick i Jackie zobaczyli przystrojony salon. Trochę na siłę ten wątek Nicka i Donny, żeby zrobić trójkąt z Pamelą. Teraz będzie musiał wybrać- albo uczucie albo firma.
Ostatnio zmieniony 2015-11-08, 21:57 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:Trochę na siłę ten wątek Nicka i Donny, żeby zrobic trójkąt z Pamelą. teraz będzie musiał wybrać- albo uczucie albo firma.
Dokładnie, trochę na siłę ten wątek Nicka i Donny. Scenarzyści postanowili na szybko rozwalić i zakończyć małżeństwo Justina i Donny, by odcinek później Donna już mogła całować się z Nickiem. To jest dopiero tempo. :lol:

Swoją drogą, nie dało się zrobić trójkąta Justin/Donna/Nick lub nawet czworokąta z Pamelą? To na pewno byłoby lepsze rozwiązanie niż kończyć w taki głupi sposób małżeństwo Donny z Justinem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ