Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Bardzo lubię związek Owena i Jackie i dlatego uważam, że powinni do siebie wrócić. Między nimi dalej jest chemia i widać, że im zależy. Owen przecież wciąż może uczestniczyć w życiu swojego dziecka, ale nie uważam aby to przeszkadzało w małżeństwie Jowen :)

Cieszę się również z nowego wątku jaki dostali wreszcie dostali Rick i Amber... Będzie ciekawie bo widać wielką determinację Ricka i jego chęć wykazania się w firmie. Ale napewno jego rodzina nie będzie zadowolona, kiedy odkryją, że to właśnie Amber tak naprawdę wykonuje te projekty :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja bym chciał aby Amber była z Rickiem lub z Marcusem a Owen powinien być z Jackie bo ten związek z Bridget to tak na siłę... Prawdziwa chemia to para Jowen :) Fajnie się ogląda odcinki bez męczących Liama i Billa...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Oglądanie Amber i Ricka to prawdziwa przyjemność :serce: Nie wiem dlaczego Bell tak szczędzi im miejsca w odcinkach, choć co dopiero mają powiedzieć Thorne i Taylor ::plask wczolo: I żeby nie było - ja nie oczekuję, że nagle Amber i Rick, czy Jackie i Owen zdominują cały odcinek. Chcę czegoś takiego jak dziś, czyli trochę scen u Amber, trochę w Jackie M i trochę z Hope i Spencerami. Najgorsze są te odcinki, w których ciągle gadają o tym samym - na przykład ostatnie ze szpitala. Na nich wynudziłem się jak mops :ziewam:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Katie dziś przesadziła kłócąc się ze Steffy. Wie, że ona ma ten "skrzep", więc powinna uważać., Zamiast dyskutować z synową, to powinna przeprowadzić własne śledztwo, tym bardziej, że nie ufa mężowi.
Cwany ten Bill, który zadbał o wszystko - w tym lekarza - pozoranta. :D
Brooke już trochę nudzi, wędrując od Hope do Liama i apelując o to, co najlepsze jest dla jej córki. Powinna już sobie odpuścić - niech młodzi sami sobie ułożą życie.
Rick chyba marzy o objęciu funkcji szefa FC, skoro ukrył przed rodziną fakt, że częściowo przedstawione projekty stworzyła Amber. Fajny duet tworzą młodzi, ale nie wiem czy chciałbym powrotu związku Moore z Forresterem. Marcus powinien być z Dayzee. :wink:
matti05

Post autor: matti05 »

Niezły plan Pam wymyśliła z proszkiem żeby posypać na bieliźnie :lol: . Donna rozwaliła system gdy zaczęła wyć z tego swędzenia ::loll::
Nie mam nic przeciwko nad związkiem Amber i Ricka, są dla siebie stworzeni.Między faktycznie coś jest i nic raczej nie stoi na przeszkodzie. Moore powinna projektować w FC, widać że się stara i chce osiągnąć w życiu no i zdobyć nowe doświadczenia.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Dla Ridge'a władza chyba czasami się jednak nie należy. Pokazał to ostatnio jak potraktował Ricka i kpił z niego dosłownie. Traktuje jego jak i również Thorne'a jak zwykłych pracowników i nie liczy się z ich zdaniem. Nie chciał dać szansy Rickowi a zrobił to jedynie pod prośbą ojca. Oczywiście sam Rick nie gra dokładnie fair bo za jego projektami stoi Amber. Ale ciesze się, że mamy tu nowy wątek a Amber wreszcie ma sceny z Forresterami :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Co myślicie o Pam przebranej za Sally? :lol: Czy ten teleturniej, który prowadzi Tiffany istnieje naprawdę? Jaki ma tytuł?
Niestety Brooke ubieraja w te dziwaczne swetry nawet w takich ważnych scenach jak zdemaskowanie Amber. Masakra :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:Czy ten teleturniej, który prowadzi Tiffany istnieje naprawdę? Jaki ma tytuł?
Tiffany jest tylko jakąś modelką w tym teleturnieju. Prowadzi go ktoś inny. Tak, ten teleturniej istnieje naprawdę i jest emitowany na antenie stacji CBS (tak jak B&B). Nazywa się "Let's Make a Deal" i ma naprawdę długą historię (emitują go z przerwami od lat 60-tych). Tutaj więcej info:

https://en.wikipedia.org/wiki/Let's_Make_a_Deal

Co ciekawe, polskim odpowiednikiem tego programu było "Idź na całość" z Zygmuntem Chajzerem. :)

Swego czasu, Pam i Donna wystąpiły też w programie "The Price Is Right" (który również istnieje naprawdę).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

DeaconFan pisze:
Co ciekawe, polskim odpowiednikiem tego programu było "Idź na całość" z Zygmuntem Chajzerem. :)

).
Aaaa to wiem o co chodzi. Bo zastanawiałem się, czemu pam mówiła o tych kostiumach a tam faktycznie się przebierali.
Awatar użytkownika
bosskicinu

A lektor Playera przetłumaczył nazwę teleturnieju "Dobijmy targu"
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisiaj wymieniono już znaną nam już nazwę programu, czyli "Idź na całość". Pamela i Nick znowu rozwalili system. :D Tym razem w telewizji. Mogli pozostać przy tej wycieczce do Paryża. Pewnie Marone nie byłby zachwycony tym, że musi spędzić ileś dni w stolicy Francji. :zeby: Sceny w telewizyjnym studiu były najlepsze.
Katie intryguje by dowieść prawdy. Widać, że Bill i Alison są nieostrożni, skoro na wierzchu pozostawiono kopertę z badaniami MRI (rezonansu magnetycznego). Ostatnia scena z Katie była - jak dla mnie - troszkę dziwna, pokazuje Katie w innym świetle. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Szkoda że Nick i Pam nie wygrali tej wycieczki. już myślałem, że wylądują razem w romantycznym Paryżu :lol: Kostiumy bardzo oryginalne, uśmiałem się.
Agnes2007

Post autor: Agnes2007 »

Zauważyliście że w dzisiejszym odcinku Katie wychodząc z domu ma torebkę a na zewnątrz już nie :)
Agnes
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Co za czujność Agnes2007, ja nie zwróciłem uwagi - może dlatego, że oglądałem dziś na komórce, a to jednak wielkość znaczka pocztowego :lol:

Generalnie Katie napędza akcję w ostatnich odcinkach, podoba mi się to. Dziś nawet użyli bardzo starego motywu muzycznego - gdy Katie poznała prawdę o zdjęciach rezonansu, to motyw który często towarzyszył Sheili :twisted:
Awatar użytkownika
mailo

Agnes2007 pisze:Zauważyliście że w dzisiejszym odcinku Katie wychodząc z domu ma torebkę a na zewnątrz już nie :)
Typowa kobieta-torebka najważniejsza XD Ale jak obejrzałem odcinek dopiero po przeczytaniu tego posta to faktycznie nie miała tej torebki haha.

Odcinki ciagle trzymaja poziom - wyszły na jaw dwie ważne tajmnice - 1. Że Pam kradła projekty 2. Że wyniki Steffy sa sfałszowane.
Obie tajemnice odkryte przez siostry Logan ;)
ODPOWIEDZ