Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W trakcie oglądania, nie zauważyłem tego, o czym pisze Agnes. Ale teraz sobie przypominam, że faktycznie Katie w ostatniej scenie nie ma torebki. :D

Mnie zastanawia co innego, czy ta aktorka grająca lekarkę Katie, to nie ta sama aktorka, która dr Estradę w "Sunset Beach"? Czy mi się wydaje?

Faktycznie, Loganki nakręcają akcję. Donna - oczywiście strzelając minami - odkrywa prawdę, że Nick i Pamela mają się ku sobie. :D Katie, dzięki swojej determinacji, odkrywa kolejny sekret swojego męża. Pani Spencer powinna pracować jako prywatny detektyw - odniesie sporo sukcesów zawodowych. Obecnie to Katie jest moją ulubioną żeńską postacią. :wink:
paw

Post autor: paw »

Ciekawi mnie, dlaczego jak dziś Kate mówi , że Bill ma powiedzieć prawdę -today -tłumacz Dziś nie tłumaczy .
nołbady

Post autor: nołbady »

Tłumaczka skraca tekst, żeby lektor spokojnie się wyrabiał. To norma, nie ma w tym nic niezwykłego.

Hope wypominająca kłamstwo Thomasa w dzisiejszym odcinku:
Kłamałeś mi w żywe oczy, że między tobą a nią [Brooke] do niczego nie doszło.
Jak wiadomo, było dokładnie na odwrót :lol: Thomas klamał, że między nim a Brooke do czegoś doszło na wyspie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dawidek pisze: Mnie zastanawia co innego, czy ta aktorka grająca lekarkę Katie, to nie ta sama aktorka, która dr Estradę w "Sunset Beach"? Czy mi się wydaje?
Muszę się przyjrzeć, ale mi się z kolei wydaje że lekarz Billa to była gwiazda serialu Santa Barbara aktor grający Cruz'a. Razem z Eden byli główną parą serialu, coś jak Ridge i Brooke https://www.youtube.com/watch?v=I2QB0RAZ0HQ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

mailo pisze:
Dawidek pisze: Mnie zastanawia co innego, czy ta aktorka grająca lekarkę Katie, to nie ta sama aktorka, która dr Estradę w "Sunset Beach"? Czy mi się wydaje?
Muszę się przyjrzeć, ale mi się z kolei wydaje że lekarz Billa to była gwiazda serialu Santa Barbara aktor grający Cruz'a. Razem z Eden byli główną parą serialu, coś jak Ridge i Brooke https://www.youtube.com/watch?v=I2QB0RAZ0HQ
Tak, ten aktor nazywa się A Martinez i grał w "Santa Barbara". Nawiasem mówiąc, chyba nie lubi swojego pierwszego imienia (Adolph, Adolfo), bo niemal wszędzie widnieje po prostu jako "A Martinez". :P

http://www.imdb.com/name/nm0553436/
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo podobają mi się ostatnie odcinki :)
Katie uwięziona na strychu przez Billa przebiła chyba wszystko, co ostatnio widzieliśmy. A ta jej poważna mina, gdy Bill chciał iść na górę, a ona już zeszła na parter - coś wspaniałego! To chyba mój ulubiony wątek z Katie :D
Dawidek
Administrator

Katie jest świetna, ta jej poważna mina mówi wszystko. Bill podobnie - ma twarz faceta nie znoszącego sprzeciwu. :D Katie walcząca by wyjść ze strychu - genialne! Widać było jej zmęczenie, ale tez i determinację. Ona nie da się swojemu mężowi. Ma swoją dumę i walczy o swoje racje.
Rozumiem nieco Hope, która chce zrezygnować z kampanii i ze swojego dotychczasowego wizerunku. Wszystko jej się kojarzy z Liamem. Dziewczyna nie powinna być jednak tak kategoryczna - jej linia odniosła duży sukces i daje spory zastrzyk finansowy FC, tym bardziej, że firma została okradziona przez Marone'ów. Nie powinna ona patrzyć tylko na siebie, musi też wziąć pod uwagę interesy wszystkich. Fajne też było, jak wczoraj Hope przygadała Thomasowi. :D
matti05

Post autor: matti05 »

Ten tydzień rzeczywiście należał do Katie, mimo że nie jest moją ulubiona postacią :D Najpierw wzięcie z biura asystentki sfałszowane wyniki badań + scena w windzie, jak za dawnych lat, a później przez Billa uwięziona w domu, kiedy udaje się wydostać, mówi do małżonków całą prawdę. Oczywiście Spencer wszystko robił, żeby sprawa się nie wydała.Tyle, że Steffy nie wiedziała o intrydze sfałszowania wyników badań, lecz Loganówna myśli inaczej. Takie odcinki mógłbym do woli oglądać ! :D
Ostatnio zmieniony 2015-12-12, 22:26 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Zgadzam się z Wami, że Katie w ostatnich odcinkach była najlepsza !
Heather Tom świetnie odgrywa swoją rolę i pokazała to wielokrotnie. Te doszukiwanie się prawdy, próba zdemaskowania męża to wszystko wyszło idealnie. Scena jak Katie zabiera kopertę i jej twarz w windzie to było coś naprawdę. Jak i również próbowa wydostania się ze strychu aż w końcu konfrontacja z Billem.
Co do samego Billa to te jego kolejne intrygi w końcu obrócą się przeciwko niemu samego. On myśli, że jest taki wszechmocny, że nikt nie dowiedziałby się o tym spisku. Chyba nie sądził, że ma tak sprytną żonę, która go zna na wylot i już od początku podejrzewała, że coś tu nie gra z tym stanem zdrowia Steffy. Teraz prawda wyszła na jaw i pewnie wszyscy zastanawiają się co zrobi Liam. Jeżeli po tym wszystkim poleci od razu do Hope to jest skończonym dupkiem i tyle.
Czy Wy też nie ma cie dosyć tych prawie codziennie pokazywanych wspomnień związku Hope i Liama, gdzie są non stop te same sceny i muzyczka ? Bo mnie to już drażni od dawna ;/
matti05

Post autor: matti05 »

bosskicinu pisze: Czy Wy też nie ma cie dosyć tych prawie codziennie pokazywanych wspomnień związku Hope i Liama, gdzie są non stop te same sceny i muzyczka ? Bo mnie to już drażni od dawna ;/
Nie tylko ty masz dosyć. Bardzo dużo pokazują wspomnienia związku Hope i Liama, to staje się już nudne i wkurzające :P
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze:Bardzo podobają mi się ostatnie odcinki :)
D
Tak bardzo fajne. Bill to tak jakby trochę oszalał ::ysz:: Wtrąca się w perypetie Steffy i Liama jak kiedyś Stephanie w życie Ridge'a.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Idealne porównanie Mailo :)
Faktycznie Bill intryguje tak jak kiedyś Stephanie, która zawsze była za związkiem syna z Taylor i przeciwko Brooke. Spencer natomiast tak jakby przeciwko Hope jest teraz. Jednak konflikt na linii Stephanie/Brooke był zawsze symbolem tego serialu a teraz obie panie są w dobrych stosunkach.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

matti05 pisze:
bosskicinu pisze: Czy Wy też nie ma cie dosyć tych prawie codziennie pokazywanych wspomnień związku Hope i Liama, gdzie są non stop te same sceny i muzyczka ? Bo mnie to już drażni od dawna ;/
Nie tylko ty masz dosyć. Bardzo dużo pokazują wspomnienia związku Hope i Liama, to staje się już nudne i wkurzające :P
Ja też nie mogę na to patrzeć ::kwasny::
Najgorsze, że te ich wspomnienia są beznadziejne, bo w sumie nie mają żadnych charakterystycznych scen - poza pocałunkiem z Cabo. Ciekawiej oglądałoby się wspomnienia Steffy, bo ona chociaż ma co wspominać: pocałunek po wypadku, zabawa na plaży, ślub w Aspen, masaż w Cabo ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze:
matti05 pisze:
Ja też nie mogę na to patrzeć ::kwasny::
Najgorsze, że te ich wspomnienia są beznadziejne, bo w sumie nie mają żadnych charakterystycznych scen - poza pocałunkiem z Cabo. Ciekawiej oglądałoby się wspomnienia Steffy, bo ona chociaż ma co wspominać: pocałunek po wypadku, zabawa na plaży, ślub w Aspen, masaż w Cabo ::chytry::
Często pojawia się motyw oświadczyn na pokazie.
Dawidek
Administrator

Dzisiaj znowu się pojawił. :wink:

Nie dziwi mnie reakcja Liama, że wyszedł ze swojego domu, chwilę wcześniej dowiedział się, że jego ojciec manipulował nim. W tej najnowszej intrydze ofiarą jest też Steffy. I ona słusznie powiedziała Billowi, że rozwalił dwa małżeństwa.
Wracając do Liama, on jest wzburzony i tym go usprawiedliwiam, że poleciał od razu do Hope. Mógł poczekać, ochłonąć. Z drugiej strony - on od dawna czuł coś do młodej Logan. Mam wrażenie, że jego małżeństwo ze Steffy mu przeszkadzało w zbliżeniu się do swojej ukochanej. Ale sam się w to wpakował, więc ma za swoje - za lawirowanie pomiędzy dwiema kobietami.
ODPOWIEDZ