Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ahahahah. :lol: Gwiazdy z najwyższej półki normalnie! :lol:

Opozda w TzG - to było do przewidzenia... Byli jej kumple - Banasiuk i Pniewski. Pora i na nią. Ciekawe, czy wobec tego wróci na wiosnę do PM, bo odkąd postać Jowity zniknęła z serialu, to Opozda raczej chyba nigdzie się na stałe ne pojawia (mam na myśli telewizję).

Izuagme Ugonoh, Nikodem Rozbicki, Rafał Jonkisz - kim oni są? :P :lol:

Warto dodać, że Anna Głogowska nie będzie już prowadzącą. Zastąpi ją Paulina Sykut-Jeżyna:

http://film.interia.pl/telewizja/news-p ... Id,1953999
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Dobrze, że nie Kasia Cichopek :lol:
Polsat się popisał, nie ma co! W porównaniu do tego, to tak słabe edycje jak chociażby 9 na TVN były mega gwiezdne. 8)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tej listy przedstawionej przez B@ra, znam 4 osoby: Stankiewicz, Chotecką, Chojnackiego i Romantowską. Reszta jest mi nie znana - chyba, że kogoś kojarzę, ale nie z nazwiska.

Za dużo jest tych talent show z gwiazdami, z każdą kolejną edycją znanych twarzy jest coraz mniej.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ogólnie to chyba powinni zmienić nazwę programu z "Taniec z gwiazdami" na "Taniec z celebrytami". :wink: :lol:

Czytałem gdzieś, że zamiast Chojnackiego ma być Andrzej Krzywy z De Mono.

Dawidku, chyba Ci się pomyliła aktorka Anna Romantowska z aktorką Elżbietą Romanowską. W TzG wystąpi ta druga. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Cóż, "gwiazda" to określenie bardzo nadużywane w obecnym show-biznesie. Kiedyś gwiazdami określano osoby typu Marilyn Monroe, Mel Gibson, dziś to raczej wyraz zamiennie używany z określeniem "celebryta".
A do TzG już dawno zaczęto brać osoby mało znane, które mało mają do czynienia z show-biznesem.
Bardzo lubię Anię Karczmarczyk, więc gdybym oglądał (a pewnie nie będę), z sympatii kibicowałbym właśnie jej. :D Ciekawi mnie również jak na parkiecie poradzi sobie Ela Romanowska ze swoją tuszą. Już widzę jak tabloidy będą się rozpisywać o spektakularnym schudnięciu Romanowskiej.
Nie wiem, po co do tego programu pcha się Wróblewska. Ta dziewczyna strasznie mi działa na nerwy. Ma duże parcie na szkło. Wszedłem z ciekawości na jej fanpage, zachowuje się dziecinnie i niedojrzale (wdaje się w kłótnie z hejterami). Widać, że nie dorosła do świata celebrytów i gwiazd, a ta jeszcze pcha się do tego typu programów.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Julka Wróblewska to wielka gwiazda! Dorastała na oczach milionów widzów ! :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

I śmiech na sali, bo nową edycję TzG poprowadzi Paulina Sykut. Nina chciała odświeżenia programu jak powiedziała Głogowska, a co to za odświeżenie z Sykut, która prowadzi Must be the music. Mogli już ją wcisnąć do tańcowania. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan

No właśnie, co to za odświeżenie programu z Sykut. Dobrze to ująłeś, B@r. Mnie się ogólnie Sykutowa trochę już przejadła właśnie tym, że ciągle ją wciskają w Polsacie do prowadzenia różnych programów i festiwali. :roll:

Albo mogli dać do prowadzenia z Ibiszem drugiego faceta (coś jak w "Mam Talent" albo w TTBZ). Mogłoby być ciekawie. :P

Ucieszyłbym się natomiast, gdyby podziękowali Beacie Tyszkiewicz za udział w jury i dali na jej miejsce kogoś mającego coś do powiedzenia. Reszta jury może zostać.
Dawidek
Administrator

DeaconFan pisze:Dawidku, chyba Ci się pomyliła aktorka Anna Romantowska z aktorką Elżbietą Romanowską. W TzG wystąpi ta druga. :wink:
Masz rację. Pomyliłem ją z Anną Romantowską. To w takim razie Elżbiety nie znam. To znajome są tylko trzy osoby, plus Andrzej Krzywy, o którym też piszesz.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Szkoda bo wczoraj - obok Kasi Stankiewicz - odpadła największa gwiazda tej edycji, a mianowicie Dorota Chotecka… Wielka szkoda, bo to dobra aktorka. Poza tym seriale, w których grała "13 Posterunek" czy "Miodowe lata" są non stop powtarzane, więc myślałem, że tym bardziej skoro to seriale polsatowskie to ma tam większe szanse. A tu taki Jonkisz, którego głupota bije na 100 km i jest powiedzmy sobie szczerze żadną gwiazdą przechodzi dalej. Ech...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Anna Karczmarczyk wygrała te edycje.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Pełna lista uczestników kolejnej edycji :arrow: http://party.pl/tv-show/pelna-lista-ucz ... -23054-r3/
Jak sądzicie, kto wygra? Ja obstawiam Mikołaja Roznerskiego - choć wiem o nim tylko tyle, że gra w "M jak miłość" i ma masę fanek :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

O dziwo, poza dwoma nazwiskami kojarzę wszystkich. Wzięli do tej edycji sporo serialowych gwiazd, które aktualnie są na topie. Również stawiam na zwycięstwo Roznerskiego (na pewno będzie przynajmniej w finale). Daleko może też zajść gwiazda "Rodzinki.pl" Adam Zdrójkowski. Cieszę się z udziału Uli Dębskiej. To jedna z moich ulubionych aktorek występujących w "Pierwszej Miłości".
paw

Post autor: paw »

Wrona zdementował swój udział .
Dawidek
Administrator

Wrony nie widziałem na liście. Chociaż jest na niej 11 nazwisk. Szczerze? Znam 3 nazwiska (Ciachorowski, Kalicka i Zdrójkowski) i kojarzę Gorczycę, reszty nie kojarzę. :wink: Chyba się starzeję, nie jestem na bieżąco z trendami i ulubieńcami Polaków oraz Polsatu.
ODPOWIEDZ