Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Patrząc po końcówce na pewno będzie bo pootwierały się nowe wątki i mamy kilka znaków zapytania! :)

Widzieliście już odcinek finałowy? Najlepszy ze wszystkich!

Scena z wysadzeniem domu Pawellów rodem z końcówki Melrose Place! :D Chociaż szkoda, że wszyscy nie byli w środku by się zastanawiać kto przeżył. :twisted: Teraz co najwyżej świrnięty Sebastian zginął i Adrian co mam nadzieję, że nie. To, że Sebastian miał romans z Taylor i to on stoi za zabójstwami też niespodziewane! Strata Michaela mała bo był w sumie nudziarzem. Taylor jest o wiele ciekawsza i ciekawe czy na dobre będzie się ukrywała z Katie? Nieźle się przefarbowała. :lol: Podobało mi się na początku odcinka stwierdzenie chyba Carmen, że do czego to doszło, że służące stały się specjalistkami od spraw kryminalnych. :lol: Szkoda, że Spence stracił pamięć i pojawiła się ta paskudna Peri, która udaje, że sielanka w małżeństwie trwa, ale chociaż lubię Rosie to dobrze jej tak za zachowanie z Ernesto. Niech swoje odpokutuje! :twisted: Mam nadzieję, że uda się uratować dziecko Zoili. Bo ta jako główna bohaterka wątpię by umarła. Spodziewam się jednak, że Genevieve powie by w pierwszej kolejności ratowali ją, dziecko nie przeżyje i będzie dramat i potem Zoila będzie miała pretensje. Oby nie! One tworzą super relację i nie chcę z nimi znowu konfliktów. Fajnie by razem wychowywały dziecko. Podobało mi się jak Genevieve dostała super mocy na wieść, że musi odebrać poród i szpilkami otworzyła drzwi zatrzaśniętej windy. :lol: Będzie mi teraz brakowało tego serialu bo na następny sezon jak zwykle przyjdzie czekać rok. ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z ostatniego odcinka najlepszy był wybuch rezydencji, czegoś takiego jeszcze nie było w serialach aby aż cała rezydencja została wysadzona :D Też jestem zdania, że Rosie ma trochę za swoje i będzie musiała powalczyć o poczciwego Spenca. Oby Adrian przeżył bo z Evelyn są super śmieszną parką, mam też nadzieję, ze odzyskają tego chłopca i idealnie pasował do nich :) Ogólnie naciągane z tym mordercą, ale dobrze, że on się nim okazał bo nie lubiłem tej postaci. Szkoda, jeśli Taylor zniknie na dobre, ale grunt aby nakręcili dalsze odcinki. podejrzewam, że dziecko Zoili umrze.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Ciekawy spoiler. Szczególnie dla fanów "Gotowych na wszystko"!

Eva Longoria (Gabrielle z DH) i James Denton (Mike z DH) pojawią się w nowym sezonie. Szkoda jednak, że Eva tylko gościnnie. Na szczęście James już na dłużej. Lubię tych aktorów. :)
źródło http://deadline.com/2016/01/devious-mai ... 201681131/
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: mailo »

B@r pisze:Ciekawy spoiler. Szczególnie dla fanów "Gotowych na wszystko"!

Eva Longoria (Gabrielle z DH) i James Denton (Mike z DH) pojawią się w nowym sezonie. Szkoda jednak, że Eva tylko gościnnie. Na szczęście James już na dłużej. Lubię tych aktorów. :)
źródło http://deadline.com/2016/01/devious-mai ... 201681131/
Marzyłem o tym od początki serilu !!! ::rad:: Evinia :serce:

Jak dla mnie Eva powinna zagrać jakąś siostrę Carmen, to by było idealne. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Dziś w USA już rozpoczyna się nowy sezon! :D

Śmieszna scena premierowa z Evą Longorią, która jak widac gra samą siebie i fajne wspomnienie, że grała w "Gotowych na wszystko" - https://www.facebook.com/deviousmaids/?fref=ts :D

I jeszcze reklama - https://www.facebook.com/deviousmaids/?fref=ts :D

Ale się stęskniłem!

Wyczekiwałem na to :) ale jak dla mnie szkoda, że Eva nie gra np. siostry Carmen, tak trochę dziwnie, że gra siebie.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

W zbliżającym się tygodniu już ostatni odcinek tego sezonu. Niestety skrócono go z 13 do 10. Czy to oznacza, że to będzie w ogóle koniec?! Bo rzeczywiście ostatni sezon ma najniższe ratingi w porównaniu z poprzednimi. Jest to bardzo niesprawiedliwe bo serial ciągle trzyma poziom i ciekawie się go ogląda. Za szybko zleciał ten sezon, ledwo się zaczął i koniec. ::kwasny::

Anulowali DM :( Nie będzie sezonu 5. Wielka szkoda, ale w sumie sezon 4 był najsłabszy więc trochę się nie dziwię.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Zgadzam się, szkoda. Mogli to jakoś sensownie rozwinąć, przedłużając kolejne sezony o parenaście odcinków. Niedawno skończyłem trzeci sezon, więc zostało mi już tylko 10 odcinków. Szkoda, że piszesz, iż słabszych, ale i tak zamierzam się nimi delektować ::rad::
Serial dostępny na Disney+. Warto sobie przypomnieć albo nadrobić jej ktoś nie widział.
ODPOWIEDZ