Agent - Gwiazdy

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja też oglądam "Agenta-gwiazdy". Niestety nie mam aż tak dobrej pamięci jak wy, żeby po 14 latach pamiętać takie szczegóły jak muzyka czy narracja. Konkurencje mogą być jeszcze fajniejsze, bo ten skok na linie to faktycznie taki trochę okepay, ale może na początek tylko żeby rozkręcić atmosferę.A sposób eliminacji nie był identyczny? Przecież też odpowiadali na pytania dotyczące agenta. Annie Douglas - sorry ale w przypadku takiego programu, żeby czytać spoilery, kto odpadnie, to już trochę strzał w stopę, to po co oglądać?? XD
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mailo, w poprzednich edycjach też odpowiadali na pytania, kto wypadł najsłabiej - ten odpadał z dalszej rywalizacji.

Obejrzałem odcinek. Jest nieźle, ale faktycznie - brakuje klimatu z dawnego programu. Muzyka jest inna, narracja, sposób emisji też nieco inny - ale to raczej wynika z postępu technicznego. Nie zwracam uwagi na to, że to program z udziałem gwiazd. Szkoda, że odpadł Królikowski - był najsympatyczniejszy z ekipy. :D
Z dawnego klimatu oprócz muzyki brakuje Marcina Mellera, jako prowadzącego. Pierwsze pożegnanie zrobiono na jakimś otwartym terenie, a w poprzednich edycjach o tym, kto odpada dowiadywano się w czasie uroczystych kolacji. O uwagę Meller prosił stuknięciem łyżeczką o kieliszek z winem. Obok talerzy leżały koperty z piórami. Chyba biała oznaczała, że zawodnik zostaje, czerwona, że odpada. Czarne pióro oznaczało, że ten ktoś jest agentem.
Często zgadywałem, kto odpadnie, a to dzięki odpowiedniej kolejności ujęć.

Na razie będę oglądać.
Annie Douglas

Post autor: Annie Douglas »

mailo pisze: Annie Douglas - sorry ale w przypadku takiego programu, żeby czytać spoilery, kto odpadnie, to już trochę strzał w stopę, to po co oglądać?? XD
Z tytułów prasowych wiem tylko o 2 osobach, które odpadły na początku. Jeśli chodzi o spoiler dotyczący drugiego odcinka to zakładam, że też go widziałeś bo został wyemitowany jako zapowiedź pod koniec pierwszego. Obejrzałam jeden odcinek głównie po to by mieć porównanie z poprzednimi edycjami i z zagraniczną wersją formatu.
Awatar użytkownika
mailo

Dawidek pisze:Pierwsze pożegnanie zrobiono na jakimś otwartym terenie, a w poprzednich edycjach o tym, kto odpada dowiadywano się w czasie uroczystych kolacji. O uwagę Meller prosił stuknięciem łyżeczką o kieliszek z winem. Obok talerzy leżały koperty z piórami. Chyba biała oznaczała, że zawodnik zostaje, czerwona, że odpada. Czarne pióro oznaczało, że ten ktoś jest agentem.
Często zgadywałem, kto odpadnie, a to dzięki odpowiedniej kolejności ujęć.

Na razie będę oglądać.
Faktycznie tak było ! Ale mam sklerozę, dzięki za przypomnienie:D W sumie to aż się prosi, żeby znowu Meller był znowu prowadzącym, przecież nadal jest w mediach, pracuje w TVN.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Na świecie obecnie edycje wyglądają tak jak w Polsce. Nie ma żadnych kolacji już, itp. Trzeba iść z duchem czasu. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czy Szpak zdąży wrócić aby startować na Eurowizję? :) Kibicuję jego piosence.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Mareczek pisze:Ale oni chyba już wszystko nagrali, skoro Rusin siedzi sobie w Hollywood, oczekując na Oskary :lol:
Oczywiście, że wszystko nagrane. Program był kręcony 5 tygodni. Jakoś od 2 tygodnia stycznia. :wink:
Ostatnio zmieniony 2016-09-17, 23:20 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Poza tym Michał Szpak śpiewał ostatnio na żywo w "Świat się kręci". :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=CVjWMhtCRAE
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Kompletnie niesprawiedliwe że do programu wrócił Królikowski :evil:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A na jakiej podstawie wrócił?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Adex-fan Brooke pisze:A na jakiej podstawie wrócił?
Mieli zadanie coś w stylu biegu na orientację , szukali kopert z pieniędzmi. I nagle jedna uczestniczka (Sylwia Szostak) się na niego natknęła. Mogła wziąć kasę dla drużyny albo immunitet dla siebie, ale w obu przypadkach Królikowski wraca do programu. No i wybrała kasę. Królikowski wrócił ale odpadły 2 osoby.

tu jest video http://agent.tvn.pl/aktualnosci,3205,n/ ... 95061.html
Despina pisze:Kompletnie niesprawiedliwe że do programu wrócił Królikowski :evil:
Ja myślę, że niektórzy uczestnicy uważają dokładnie tak samo i waśnie o to chodziło-żeby podzielić i skłócić grupę.
Annie Douglas

Despina pisze:Kompletnie niesprawiedliwe że do programu wrócił Królikowski :evil:
Nie dość, że niesprawiedliwe jest przywrócenie go do gry to jeszcze zwiększa to jego szansę na wygraną. Teraz będzie wiedział jak ma NIE ODPOWIADAĆ na pytania skoro wtedy wypadł najgorzej. Reszta nie ma możliwości zweryfikowania jak daleko jest od prawdy.
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Jednym słowem promocja na siłę rodzinki Królikowskich, ludzie za nimi nie przepadają ale telewizja na siłę ich wpycha do różnych show :roll: ::plask wczolo: Zaczynam podejrzewać że to Antuś jest tym agentem :lol: :roll:
Annie Douglas

Mi się wydaje, że to nie jest Królikowski. Miał 50% szans na to, że zostanie przywrócony do gry i 50 %, że nie przyjmą go z powrotem.
Moją uwagę zwróciła Monika Mrozowska, która wyjęła z koperty podarte banknoty. Wyglądało to tak jakby rozrywała ją wcześniej, zanim wróciła do namiotu. Jej zachowanie w zadaniu z laserami też było mocno podejrzane. Nie wzięła ze sobą walkie-talkie i oderwała kartkę, w którą miał trafiać laser.
Awatar użytkownika
mailo

Despina pisze:Dosłownie już nie mogę patrzeć na Oświecińskiego, Królikowskiego i tą całą Tamarę, mam nadzieję że któreś z nich odpadnie w końcu :evil: nie lubię także Jabłczyńskiej :roll: kibicuję natomiast Sylwii i Hubertowi :) Na agenta typuję: Mrozowską, Jabłczyńską, Oświecińskiego i Królikowskiego - ktoś z tej czwórki jest na pewno agentem 8) ::chytry::
To ciekawe ,ja właśnie Urbańskiego typuję. Jabłczyńska jest taka dziwna, że w sumie też może być.
Despina pisze:: nie lubię także Jabłczyńskiej ::
Ona robi miny jak laleczka Chucky z horroru
Ostatnio zmieniony 2016-09-17, 23:15 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ