Bieżące odcinki (Nowa TV)

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Nowa TV nie jest dostępna w HD.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To zależy od operatora. Niektórzy mają w ofercie ten kanał w HD, akurat Vectra chyba się nie dogadała z nadawcą, by dodać Nowa TV HD, więc jedynym wyjściem była tu wersja w standardowej rozdzielczości.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Miałem na myśli multipleks. :)
Dawidek
Administrator

Tak, na naziemnym multipleksie Nowa TV jest tylko w SD, na satelicie też. Kablówki mogą mieć sygnał w HD.
Dawidek
Administrator

Oglądam "MnS" na player.pl, ale zaglądam też na Nową TV i muszę przyznać, że zwracam uwagę na pewne niuanse. W TV teraz na topie jest Ridge broniący honoru matki i krytykujący Erica za pocałunek z Jackie. Myślę sobie, że syn Stephanie jest taki bojowy, staje w obronie matki, a ponad rok później nawet nie przyleci z Paryża pożegnać się z nią. Całkowicie odmienne postawy u jednego bohatera. :| Taki świętoszek z niego.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Taki trochu spamik, ale mam pytanie, czy ktoś się orientuje kiedy Nowa TV pojawi się oficjalnie w ofercie Cyfrowego Polsatu?
Dawidek
Administrator

Na razie tego nie wiem, mowa jest o styczniu. Dokładnej daty chyba jeszcze nie podano.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Widzieliście zapowiedzi aktorów do polskich widzów przed odcinkiem aby oglądali w Nowa tv? :) Fajna sprawa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:Widzieliście zapowiedzi aktorów do polskich widzów przed odcinkiem aby oglądali w Nowa tv?
Widziałem :serce: Warto zaznaczyć, że są 2 rodzaje filmików - jeden to zaproszenie do oglądania w NowejTV i tutaj pojawiają się KKL, Scott Clifton, Don Diamont i Heather Tom, a drugi to życzenia noworoczne, które składają John McCook i Heather Tom. Mam nadzieję, że oba trafią na facebook'owy profil stacji, tak jak zrobili z życzeniami świątecznymi od Jacqueline MacInnes Wood i Scotta Cliftona :)
Dawidek
Administrator

Widziałem też te materiały. Dzisiaj włączyłem chwilę przed życzeniami noworocznymi składanymi przez Johna McCooka - fajnie to wyszło. :D Mam tylko jedno małe "ale" - John mógłby zgolić tę brodę.
Awatar użytkownika
Mareczek

Właśnie zaczyna się w Nowej fajny wątek kradzieży projektów dla Jackie M, to miła odskocznia od błazenady z Hope i Liamem. Ja bardzo chętnie wrócę do tych odcinków :)
Dawidek
Administrator

Wczoraj obejrzałem sobie zabawny odcinek, kiedy Pamela informowała siostrę, że Stephen ją rzucił. Kiedy oglądałem ten epizod na player.pl, to mnie cała ta sytuacja rozśmieszyła. Cios, jaki spadł na Pamelę został przedstawiony w zabawny sposób. Pamela podrywająca w saunie Nicka - to też było takie inne, nie do końca pasujące do serialu. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Przenoszę jedno zdanie z bieżących odcinków Playerowskich, by nie zakłócać tamtej dyskusji :P
Adex-fan Brooke pisze:Taylor tak samo nie pokazują aby się nim zajmowała
2 tygodnie temu w telewizji był odcinek, w którym Brooke poszła do gabinetu Jackie i zastała w nim Taylor. Na pytanie czego tam szuka, oznajmiła, że przyniosła jakieś ważne papiery dotyczące Jacka, które Nick musi podpisać. Oznacza to jasno, że coś tam Taylor jednak robi przy dziecku. A, to że tego nie pokazują to inna kwestia. Ostatnią kobietą, która się nim zajmowała była ta beznadziejna Agnes :roll:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Dokładnie o tej scenie pisałem, dzięki. :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja o tym doskonale pamiętam Mareczek, ale ta scena niczego nie dowodzi a poza tym nie jest z 2013 omawianego w tamtym temacie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ