Bieżące odcinki (Nowa TV)
- Pottermaniack
- Pottermaniack
-
Dawidek
- Administrator
Oglądam "MnS" na player.pl, ale zaglądam też na Nową TV i muszę przyznać, że zwracam uwagę na pewne niuanse. W TV teraz na topie jest Ridge broniący honoru matki i krytykujący Erica za pocałunek z Jackie. Myślę sobie, że syn Stephanie jest taki bojowy, staje w obronie matki, a ponad rok później nawet nie przyleci z Paryża pożegnać się z nią. Całkowicie odmienne postawy u jednego bohatera.
Taki świętoszek z niego.
- Adex-fan Brooke
Widzieliście zapowiedzi aktorów do polskich widzów przed odcinkiem aby oglądali w Nowa tv?
Fajna sprawa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
WidziałemAdex-fan Brooke pisze:Widzieliście zapowiedzi aktorów do polskich widzów przed odcinkiem aby oglądali w Nowa tv?
-
Dawidek
- Administrator
Wczoraj obejrzałem sobie zabawny odcinek, kiedy Pamela informowała siostrę, że Stephen ją rzucił. Kiedy oglądałem ten epizod na player.pl, to mnie cała ta sytuacja rozśmieszyła. Cios, jaki spadł na Pamelę został przedstawiony w zabawny sposób. Pamela podrywająca w saunie Nicka - to też było takie inne, nie do końca pasujące do serialu. 
Przenoszę jedno zdanie z bieżących odcinków Playerowskich, by nie zakłócać tamtej dyskusji

2 tygodnie temu w telewizji był odcinek, w którym Brooke poszła do gabinetu Jackie i zastała w nim Taylor. Na pytanie czego tam szuka, oznajmiła, że przyniosła jakieś ważne papiery dotyczące Jacka, które Nick musi podpisać. Oznacza to jasno, że coś tam Taylor jednak robi przy dziecku. A, to że tego nie pokazują to inna kwestia. Ostatnią kobietą, która się nim zajmowała była ta beznadziejna AgnesAdex-fan Brooke pisze:Taylor tak samo nie pokazują aby się nim zajmowała
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
Ja o tym doskonale pamiętam Mareczek, ale ta scena niczego nie dowodzi a poza tym nie jest z 2013 omawianego w tamtym temacie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city