Maya Avant

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bosskicinu

Maya Avant

Post autor: bosskicinu »

Czas założyć osobny temat dla postaci Mayi, którą możemy oglądać od niedawna w bieżących odcinkach z Playera.

Moim zdaniem to dość ciekawa postać z ciężką przeszłością, wiele przeszła a teraz próbuje ułożyć sobie życie na nowo. Wzbudziła w Ricku wielką sympatię i widać, że między nimi iskrzy. O wiele bardziej mi się podoba jej charakter niż charakter Dayzee. Zastrzeżenia mam jedynie do jej ubioru. Fryzurę na szczęście już sobie fajniejszą zrobiła. Mam nadzieję, że będzie jej dużo i że sporo jeszcze wniesie do serialu :)

A jakie Wasze jest zdanie na jej temat ?
Onyks

Post autor: Onyks »

Nie lubię jej ani jej dziwnego wyrazu twarzy. Scenarzyści próbują na siłę przekonać do niej widzów, zmieniając charakter Caroline. Maya nie pasuje do Ricka.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Lubię Mayę, to sympatyczna dziewczyna. Czy ona pasuje do Ricka - ciężko powiedzieć. Do tej pory byłem przyzwyczajony do jego związku z Caroline (to Brooke ją ściągnęła, by odciągnąć swojego syna od Amber). Sama Maya ma spore doświadczenia życiowe, podobnie jak Dayzee, jednak całkiem inne, niż jej koleżanka. Powinna szerzej spoglądać na otoczenie i wyciągać wnioski z tego, co się wokół niej dzieje. Desperacko walczy o swoją przyszłość. Teraz pracuje w raju (FC). Mam nadzieję że ta zmiana życiowa, że nie zmieni się na gorsze.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Maya jest dość ładna, ale fryzurę ma koszmarną i charakter irytujący... Jakoś ciężko ją polubić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Spectra Fashion

Post autor: Spectra Fashion »

Maya jest sympatyczną, młodą i piękną kobietą. Ale nie pasuje do Ricka.
:zeby:
ODPOWIEDZ