Ucho Prezesa

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Elmoo
x 6

Ucho Prezesa

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Elmoo »

Dziwię się, że jeszcze nikt nie założył tematu o głośnym ostatnio serialu internetowym parodiującym prezesa i rząd. To jest prawdziwy majstersztyk! O ile pierwsze odcinki były takie przeciętne, to ostatnio czapki z głów! Szczególnie bawi mnie dziewiąty odcinek, w którym Beata Szydło była genialnie i bardzo realistycznie sparodiowana przez Agnieszkę Pilaszewską. Podobała mi się również sparodiowana Krystyna Pawłowicz i scena bijatyki z niemieckim ochroniarzem Merkel. :lol:
Jeśli ktoś jeszcze nie widział tego serialu, to powinien go koniecznie zobaczyć! Wszystkie odcinki są dostępne bezpłatnie na YT. Na zachętę wstawiam wspomniany dziewiąty odcinek: www.youtube.com/watch?v=mz9lIvI9Qkg

PS. Zapomniałem o Agacie Dudzie i świetnemu sparodiowaniu jej spontanicznego podania ręki. :D
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Widziałem pierwszy odcinek. Takie średnie to jest, dlatego nie zdecydowałem się na śledzenie kolejnych epizodów. I nie planuję wracać do tej produkcji. Hitem to jest. I o produkcji Górskiego się dużo mówi. Na pewno ten serial można uznać za jeden z fenomenów tego roku.
Elmoo
x 6

Dawidku, ja również miałem mieszane uczucia po obejrzeniu pierwszego odcinka i do oglądania wróciłem dopiero jak dowiedziałem się o sparodiowaniu jedynej w swoim rodzaju Krystyny Pawłowicz. :) Nie żałuję! Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Dla mnie to żenada.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Ja oglądam każdy odcinek, początkowe były przeciętne, teraz są super. Mi się podobało sparodiowanie tej szczeżui Zalewskiej, ale to chyba ze względu na wykonywany przeze mnie zawód.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jest świetna, przerażająco wierna realowi parodia. Aktorzy świetnie odwzorowują prawdziwe postacie, jedynie mogli lepiej dobrać aktorkę do roli Pawłowicz aby była ostrzejsza i brzydsza.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Kurski też był słabo dobrany, kompletnie niepodobny.
Elmoo
x 6

W najnowszym odcinku sparodiowana cała opozycja, moim zdaniem 10/10 Wojciech Mecwaldowski jako Paweł Kukiz - czapki z głów! Głos jakby udzielał sam Kukiz! No i końcówkę rozbrajają zjarani Duda i sekretarka Basia. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=xJzVQvUS1ns
ODPOWIEDZ