Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Niestety Aly bardzo spowalnia akcję te jej rozmowy z Thornem nic nie wnoszą. Dobrze że chociaż wspominają Sally.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Pierwsze wrażenie o dorosłej Alexandrii takie sobie wg mnie. Przede wszystkim wizualnie nie pasuje na córkę pięknej Darli i przystojnego Thorne'a. Za to wydaje się miła, spokojna i wrażliwa. Ciekawe czy dostanie jakiś ciekawy wątek. Narazie ma być takim cieniem u boku Hope. Duży plus za wspomnienia z Darlą, Sally i nawet Gladys, takie rzeczy oglądać to rarytas :serce:

Warto odnotować, że dawno nie było scen między Bill-Quinn-Wyatt. Bill wreszcie przypomniał sobie, że ma trzeciego syna. Wyatt wiadomo, że nie posłucha ojca, bo jest zbyt uparty. Mocna scena, kiedy Quinn dźgnęła Billa tym wisiorkiem, zlizała krew z palca i ten jej wzrok :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wybrali brzydką aktorkę na Aly, ale sam powrót wątku Thorne'a i Aly to coś ożywczego i ciekawego, na dodatek dzięki temu wspomnienia z Darlą. Dziwne, że Thorne skusił się na kasę i sprzedał dom, ale po prostu scenarzyści chcieli aby Aly zamieszkała w rezydencji. Dziwi mnie, że podziwia Hope jak jej fanka, bardziej by mi pasowało aby chciała któregoś jej chłopaka. One chyba nie miały wspólnej sceny od kiedy Hope powiedziała jej, że to Taylor rozjechała jej mamę :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Z tego co zauważyłem, to jeszcze ok kilkanaście odcinków i wróci jedna z ulubionych moich postaci z serialu, więc się ciesze, bo będzie się dziać ciekawie :) Obecne wątki są spoko. Liczę, że Wyatt w końcu zdobędzie tę Hope, bo ma na nią lepszy wpływ od Liama. Co do Alexandrii, to trudno powiedzieć, wydaje się być sympatyczna.
Ostatnio zmieniony 2017-10-03, 22:58 przez Freez, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Producenci mogli jednak inaczej usadzić bohaterów w przy świątecznym stole. Niektórzy mieli ze sobą naprawdę mało wspólnego, w związku z czym nic twórczego nie wymyślili.
Teraz tak sobie pomyślałem, że konflikt Quinn vs. Donna byłby ciekawym wątkiem. W końcu byłoby coś nowego.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Święto Dziękczynienia - to chyba nowa tradycja w serialu. Było w ubiegłym roku, w 2011 chyba też o ile pamiętam. Także spodziewałem się trochę lepszego usadzenia gości przy stole. Mogli obok siebie usiąść Liam i Wyatt, Rick i Maya, Caroline i Maya. Wtedy te pozytywne słowa mogłyby być znacznie ciekawsze. Dzisiaj najciekawiej wyszli się Charlie i Pamela. Nie dziwię się Katie, że nie chciała spełnić prośby Hope - ma duży uraz do Billa. Ale przemogła się. Hope fajnie wyszła w odcinku - ona naprawdę czuje swoją misje jednoczenia swojej rodziny.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Dawidek pisze:Hope fajnie wyszła w odcinku - ona naprawdę czuje swoją misje jednoczenia swojej rodziny.
Byłaby w tym w stu procentach szczera, gdyby zaprosiła Steffy. A tak mamy do czynienia z podwójnymi standardami w jej wydaniu. Nie pierwszy raz. Poza tym na miejscu Stephanie powinna siedzieć Brooke jako matrona rodu, nie Hope, której do matronowości bardzo daleko...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Też mnie raziło usadzenie przy stole, samo to, że Katie zmuszono do powiedzenia czegoś dobrego o Billu, marna organizatorka z Hope skoro tak... Na dodatek po diabła Maya i Carter na rodzinnym święcie?? A skoro byli to dlaczego brak innych pracowników FC? No był jeszcze przygłupi żenujący Charlie, ale niby jako partner Pam... Może nie ma swojej rodziny... Ale juz szczytem głupoty aby nagle robić ślub Ricka i Caroline bo nie mogą wytrzymać :lol: Bez jej matek, bez większego przygotowania...a zdawałoby się, że taka Caroline przykłada uwagę do takich rzeczy, do tego poproszono Mayę do pomocy w szykowaniu się Caroline, jakieś dziwaczne to... Drętwy ślub bo przywykłem to większych emocji na ślubach Forresterów. Albo Pam piekąca na szybko? Brooke faktycznie jak siostra Caroline bo staro nie wygląda :) Katie ostro usta zmalowała a Quinn dziwny fryz wystroszyła. Miała rację, że Stephanie na pewno by jej nie polubiła :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zgadzam się z Adexem, ślub wyjątkowo tani i beznadziejny, co po ostatnim półroczu, w którym Caroline była przedstawiona jako materialistka i ekshibicjonistka instagramowa, jest po prostu wpadką. Sałatki wstawiała na insta, a własnego ślubu nie? I to jeszcze bez żadnych dekoracji? Zwyczajnie w salonie. Jedyny dobry akcent to wzmianka o kwiatach z ogrodu właściwej Caroline!

Ogólnie to fajna atmosfera na tym przyjęciu, ale zupełnie bez sensu, sztuczna i fałszywa. Nie lubię czegoś takiego. Kiedyś na świętach, nawet gdy przy stole siadali wrogowie, to nie było tego zbędnego słodzenia. A już to komplementowanie Mayi to zupełne dno i to jeszcze przez bezwątkowego Thorne'a :lol:
Dawidek pisze:Hope fajnie wyszła w odcinku - ona naprawdę czuje swoją misje jednoczenia swojej rodziny.
Tylko kto jej te misję powierzył? Ona sama. I sama również stwarza konfliktowe sytuacje, by później móc się ostentacyjnie godzić. Szkoda, że jak słusznie zauważył BeLieF, nie zaprosiła Steffy, wtedy uwierzyłbym w jej misję. Przecież ten wątek i jej postać to największa kpina w historii MNS.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się ogólnie z tym, że ten ślub był robiony na szybko, na wariackich papierach. Caroline niepodobna do siebie. Chyba u nie wygrała miłość do Ricka, dziewczyna nie przejmie się aż tak opiniami ludzi. Ale trochę to dziwne, taki spontaniczny ślub w wykonaniu takiej zarozumiałej perfekcjonistki? I jeszcze ta kuchnia! Kto o zdrowych zmysłach zrobi na szybko tort weselny? Widać, że w serialu nie przejmują się łamaniem zasad czasoprzestrzeni. Sam ślub w miarę fajny, jak na taki spontan przystało.

Ta misja Hope łączenia rodziny oczywiście nie jest całkowicie bez zarzutu. Zabrakło nie tylko Steffy, ale także innych członków rodziny, np. Taylor, która jednak do Forresterów należy. Dla mnie nieporozumieniem jest brak rodziców Caroline - w tym przypadku Karen i Danielle (co prawda, są usprawiedliwieni, ale jednak). Hope tutaj wypadłaby lepiej, wiarygodniej. Dziewczyna faktycznie ma swoją misję, chce by wszyscy byli Forresterami, ale nie zaszkodzi, gdyby bardziej się postarała.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Robi pisze:eraz tak sobie pomyślałem, że konflikt Quinn vs. Donna byłby ciekawym wątkiem. W końcu byłoby coś nowego.
No i wykrakałeś :D Świetne sceny obu pań w dzisiejszym odcinku! Powrócił też motyw miodu :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Po tym sielankowym tygodniu i mdlącym trójkącie Liam, Hope, Wyatt takie coś jak Quinn vs. Donna jest tym czego było potrzeba :twisted: Szkoda, że od razu nie było jakiejś bójki :mrgreen:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Dawidek pisze:Święto Dziękczynienia - to chyba nowa tradycja w serialu. Było w ubiegłym roku, w 2011 chyba też o ile pamiętam.
W poprzednim roku nie ochodzili tego Święta bo przecież zmarła Stephanie o czym Eric nawet wspomniał teraz przy stole. Usadzenie gości też bezsensowne. Co taki Thorne ma do Mayi, albo Carter do Charliego ? A już sama obecność Mayi i Cartera przy tym to totalna głupota, więc czemu nie zaprosili Olivera czy Jake'a ?
Bill i Katie obok siebie, zwłaszcze po ostatniej akcji to już w ogóle szczyt wszystkiego.

Ślub Ricka i Caroline nawet fajnie wyszedł. Spencerówna znowu trochę przypomina charakterem siebie z początku bytności w serialu.

Najciekawsze były jednak sceny Quinn vs Donna. Mam nadzieję, że rozwiną ten wątek bo jest potencjał. Wreszcie Donna miałaby swój istotny wątek a nie życie życiem sióstr. Dreszczyk emocji w końcowej scenie odcinka to był rarytas, dawno dawno nie było czegoś takiego :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

bosskicinu pisze:A już sama obecność Mayi i Cartera przy tym to totalna głupota,
Może wyszli z założenia, że Carter to brat Marcusa, a że go nie było, więc nie chcieli aby Dayzee była sama.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Szkoda, że Hope zrezygnowała z Wayatta. Przy okazji tego wątku wyszedł bufon z Liama i przestałem go lubić.
Denerwuje mnie zachowanie Billa względem Brooke te, ogiery itp..
Obecne odcinki są ciekawe.
Ostatnio zmieniony 2017-10-13, 23:23 przez Freez, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ