Ally McBeal
- Adex-fan Brooke
- x 76
Wow to dobra wiadomość
Ciekawe w jakie dni i czy cały serial pokażą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala - niestety, od 14 października, od poniedziałku do piątku o 19.05. - http://www.popcorner.pl/popcorner/51,10 ... 1.html?i=6
Mi raczej pasuje, więc chyba będę oglądać
.
Mi raczej pasuje, więc chyba będę oglądać
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Po ponad 7 latach odkopuję temat.
"Ally McBeal" pojawi się ponownie w polskiej telewizji. Od najbliższego poniedziałku 4 grudnia emisję rozpocznie ATM Rozrywka, która jest dostępna zarówno w przekazie naziemnym (NTC), jak i w kablówkach i platformach satelitarnych.
"Ally..." będzie emitowana od poniedziałku do czwartku o godzinie 20.00. Powtórki odcinka będą dnia następnego o 19.00. To będzie taki minimaraton - najpierw powtórka, chwilę później premierowy odcinek: http://atmrozrywka.pl/program.php .
Ja raczej oglądać nie będę, choć chciałbym. Na kolejny serial nie mam już czasu.
"Ally McBeal" pojawi się ponownie w polskiej telewizji. Od najbliższego poniedziałku 4 grudnia emisję rozpocznie ATM Rozrywka, która jest dostępna zarówno w przekazie naziemnym (NTC), jak i w kablówkach i platformach satelitarnych.
"Ally..." będzie emitowana od poniedziałku do czwartku o godzinie 20.00. Powtórki odcinka będą dnia następnego o 19.00. To będzie taki minimaraton - najpierw powtórka, chwilę później premierowy odcinek: http://atmrozrywka.pl/program.php .
Ja raczej oglądać nie będę, choć chciałbym. Na kolejny serial nie mam już czasu.
Dawidku, wg. tego programu Ally powróci dopiero 11 grudnia. Dziś jest Lizzie McGuire. 
Dobra wiadomość z tym serialem, bo dawno go u nas nie było. ATM Rorzrywka należy do Polsatu, więc jak widać zabrali się za odkopywanie archiwów, bo przed laty po raz pierwszy ten serial leciał właśnie na Polsacie.
Dobra wiadomość z tym serialem, bo dawno go u nas nie było. ATM Rorzrywka należy do Polsatu, więc jak widać zabrali się za odkopywanie archiwów, bo przed laty po raz pierwszy ten serial leciał właśnie na Polsacie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Czyli stacja zdecydowała się przesunąć emisję o tydzień. Trochę głupie, bo papierowe gazety z programem pisały, że emisja od 4 grudnia. Trochę to nie fair wobec widzów. Stacja sama robi zamieszanie.
Pamiętam czasy "Ally..." z anteny Polsatu. Serial leciał w czwartki o 21 albo o 22. Nie widziałem wszystkich odcinków, ale fajnie się to oglądało.
Pamiętam czasy "Ally..." z anteny Polsatu. Serial leciał w czwartki o 21 albo o 22. Nie widziałem wszystkich odcinków, ale fajnie się to oglądało.
- Adex-fan Brooke
- x 76
Świetnie, że będą powtarzać, ale znając polskie stacje pewnie tylko pierwszy sezon i potem od nowa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pomyliłeś się. Dziś już 2x04.Adex-fan Brooke pisze:Świetnie, że będą powtarzać, ale znając polskie stacje pewnie tylko pierwszy sezon i potem od nowa.
Ktoś poza mną ogląda?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 76
Jednak i tak mam przeczucie, że nie dadzą wszystkich odcinków, ale w sumie nie wiem jak wygląda sytuacja seriali na ATM Rozrywka, może akurat się poszczęści... ja oglądam od nowa, aczkolwiek z dvd na tę chwilę i w wolnych chwilachB@r pisze:Pomyliłeś się. Dziś już 2x04.Adex-fan Brooke pisze:Świetnie, że będą powtarzać, ale znając polskie stacje pewnie tylko pierwszy sezon i potem od nowa.![]()
Ktoś poza mną ogląda?
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
ATM Rozrywka wyemituje wszystkie 112 odcinków. I zaraz po zakończeniu, zacznie emisję od początku, o tej samej porze. Mam zamiar skorzystać z tej możliwości i przypomnieć sobie serial: http://atmrozrywka.pl/program.php .
-
Dawidek
- Administrator
- x 85
Oglądam "Ally McBeal", z dotychczas wyemitowanych odcinków, nie widziałem tylko dwóch. ATM Rozrywka zrobiła psikusa i na razie nie wyemituje serialu do końca. Jutro będzie 97 odcinek i na nim emisja się zakończy. Zrobili problem oglądającym. Co im szkodzi, wyemitować pozostałe 15 odcinków. Serial i tak skończyłby się w październiku. Co prawda - w Internecie 5 sezon zbiera negatywne opinie - ale to jeszcze nie powód, by ucinać w środku sezonu. Internetowe programy TV podają, że w poniedziałek nie ma już emisji. Może reszta zostanie wyemitowana później.
W telewizji ABC powstaje sequel serialu "Ally McBeal", którego główną bohaterką będzie czarnoskóra prawniczka, trafiająca tuż po studiach do współczesnej wersji kancelarii Cage & Fish. Co więcej, będzie to córka Renee (Lisa Nicole Carson), współlokatorki Ally w oryginalnej serii. Na razie nie wiadomo, czy w serialu powróci również sama Ally, ale taki jest plan. Stacja rozpoczęła rozmowy z Calistą Flockhart, nie ma jednak jeszcze żadnych kontraktów.
Źródło - https://deadline.com/2022/08/ally-mcbea ... 235094659/
Źródło - https://deadline.com/2022/08/ally-mcbea ... 235094659/