A co się stanie z jej mężem i jego matką ?pmowiec pisze:W studio ATM na miejscu mieszkania Beaty powstał nowy obiekt-mieszkanie Jowity i Radka. Wygląda na to, że nie zobaczymy już tego lokum. W nowych odcinkach emitowanych za jakiś czs Beata zamieszka w mieszkaniu Kaśki
Pierwsza miłość
Ostatnio zmieniony 2018-02-02, 23:26 przez gzymi, łącznie zmieniany 1 raz.
Skąd takie wiadomości? Mój kolega jakiś czas temu pytał o to Ewę Skibińską. Powiedziała, że to dla niej zamknięty rozdział.Elmoo pisze:Podobno Teresa ma wrócić, ktoś coś wie o tym?
Świetnie, że komentujecie stare odcinki. Róbcie to dalej. Uwielbiam czytać takie posty, tak samo jak uwielbiałem oglądać tamte odcinki. W tamtych czasach rzeczywiście wszystkie wątki były dość ciekawe (najmniej chyba właśnie wątek Marysi i Pawła - trafne porównanie do Hope i Liama z B&B, ale i on miał swoje dobre momenty). Jednym z symboli tamtego okresu było Centrum Doradcze, w którym pracowała Teresa. Trochę brakuje teraz takich fajnych biznesowych intryg. Michał Adamczyk był ciekawym czarnym charakterem, jednym z pierwszych w historii serialu. Jeśli zaś chodzi o Kingę i Kubę, to jest to zdecydowanie moja ulubiona para w całej historii serialu. Dostarczyli mi jako widzowi wielu radości i wzruszeń. Świetnie do siebie pasowali. Fajnie oglądało się wtedy także Wadlewo, które było poważniejsze, bardziej dramatyczne niż jego obecna, bardziej komediowa wersja.
Pewne informacje w poście celowo zaznaczyłem na biało, jeśli osoby, które komentują stare odcinki, rzeczywiście mimo wszystko nie chcą wiedzieć, co będzie dalej.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
To chyba tylko jakaś plotka. No chyba że zastosowano by recast (zabieg w PM niestety dość rzadki).Elmoo pisze:W komentarzach pod najnowszym zwiastunem PM przeczytałem o takiej informacji.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Obecne odcinki PM moim zdaniem nawet niezłe.
Fajna dzisiaj była ta minibójka Jowity i Sylwii.
Edyta Herbuś gra rewelacyjnie. Joanna Opozda też trzyma poziom.
Wątek z Matyldą - mamą Cezarego też zmierza do kulminacji. Niebawem jako jeden z policjantów będę aresztował pana doktora Migdalskiego.
Bardzo lubię też oglądać parę Paulina/Norbert. Między Julią Pogrebińską a Łukaszem Konopką jest fajna chemia.
Wątek z glinką jest jak na razie taki sobie. Nieszczególnie lubię wątki komediowe związane z Wadlewem, choć Pawła Okońskiego (Marian) i Mirosława Kropielnickiego (Seweryn) zawsze miło się ogląda.
Wolę jednak raczej poważniejsze sprawy.
Dobrze, że męczący wątek Kinga/Artur dobiega końca. O ile ten Mieszko nawet jest odrobinę ciekawy, o tyle ta Tusia jest moim zdaniem strasznie mdła.
Jedyne, co mnie zasadniczo nie obchodzi to los Pawła.
To dla mnie jedna z gorszych postaci.
Fajna dzisiaj była ta minibójka Jowity i Sylwii.
Wątek z Matyldą - mamą Cezarego też zmierza do kulminacji. Niebawem jako jeden z policjantów będę aresztował pana doktora Migdalskiego.
Bardzo lubię też oglądać parę Paulina/Norbert. Między Julią Pogrebińską a Łukaszem Konopką jest fajna chemia.
Wątek z glinką jest jak na razie taki sobie. Nieszczególnie lubię wątki komediowe związane z Wadlewem, choć Pawła Okońskiego (Marian) i Mirosława Kropielnickiego (Seweryn) zawsze miło się ogląda.
Dobrze, że męczący wątek Kinga/Artur dobiega końca. O ile ten Mieszko nawet jest odrobinę ciekawy, o tyle ta Tusia jest moim zdaniem strasznie mdła.
Jedyne, co mnie zasadniczo nie obchodzi to los Pawła.
Myślałem, że najbardziej nie znosisz Krystiana...edyne, co mnie zasadniczo nie obchodzi to los Pawła. To dla mnie jedna z gorszych postaci.
A jakieś newsy prosto z planu DeaconFan?DeaconFan pisze:Nie sądziłem, że to kiedyś to napiszę, ale znalazła się w końcu postać męska, którą darzą jeszcze większą niechęcią.B@r pisze:Myślałem, że najbardziej nie znosisz Krystiana...Paweł jest dla mnie niemożliwie nudny. Jeszcze na początku (wątek z Dragonem) jakoś dawał radę, wprowadzał pewien powiew świeżości, ale szybko mi się przejadł. Michał Malinowski gra z ciągle taką samą miną a la zbity pies. Robert czy Darek to o wiele ciekawsze postacie (aktorzy wcielający się w te role są zresztą fenomenalni). Co do Krystiana, to nawet trochę go polubiłem od kiedy jest z Kaliną i kumpluje się z Piotrkiem. Dość fajnie się ogląda sceny z nimi.
Nie zmienia to faktu, że Patryk Pniewski nie jest dla mnie jakimś rewelacyjnym aktorem. W przeciwieństwie do Malinowskiego stara się operować większą mimiką, jednak efektem często jest przerysowanie. Fatalnie gra też moim zdaniem sceny, w których np. musi płakać. Nie wypada jednak najgorzej w scenach miłosnych czy komediowych.
Z serialem żegna się Katarzyna Ankudowicz wcielająca się w rolę Beaty
W Barbarianie na jej miejscu pojawi się nowa postać grana przez Magdalenę Wróbel. Ciekawostką jest to, że aktorka pojawiła się już raz gościnnie na planie serialu, nawet w wątku Beaty Mazur. Zagrała wtedy stylistkę gwiazd, która pomogła barmance przygotować się na imprezę z Lwem (https://www.youtube.com/watch?v=Z_qlVVevZBM). Teraz natomiast prawdopodobnie zagra kogoś całkowicie innego i pozostanie w serialu na dłużej.
W Barbarianie na jej miejscu pojawi się nowa postać grana przez Magdalenę Wróbel. Ciekawostką jest to, że aktorka pojawiła się już raz gościnnie na planie serialu, nawet w wątku Beaty Mazur. Zagrała wtedy stylistkę gwiazd, która pomogła barmance przygotować się na imprezę z Lwem (https://www.youtube.com/watch?v=Z_qlVVevZBM). Teraz natomiast prawdopodobnie zagra kogoś całkowicie innego i pozostanie w serialu na dłużej.