Eric przylatuje do Paryza. Z pomocą francuza Pierra udaje mu sie zlikalizować klinikę w której Brooke chce dokonać aborcji.
Eric widzi Brooke(nie wiadomo czy jest przed zabiegiem czy juz po) okazuje sie ze jeszcze nie usuneła ciązy. Eric przekonuje ja żeby tego nie robiła.
W samolocie, kiedy wracali do Los Angeles Eric oświadczył się Brooke, a ona się zgodziła
I tak właśnie doszło do tego że Rick się urodził i jest z nami do dziś:) Pierre natomiast zaprzyjaźnił się z Brooke i Erickiem, przeniósł się do LA i założył restaurację francuską Cafe Ruse, które także jest do dziś:)
Ja też miło wspominam stare odcinki:) więc CDN......
Ale Brooke młoda! A Erick tak fajnie pofarbowane włosy ma!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Świetne odcinki to były, prawda. Nie macie wrażenia, że pan Bell senior potrafił robić jednak wiele lepsze odcinki i sceny akcji, lepiej dobierał aktorów. Jego syn nie ma do tego za bardzo talentu i to widać niestety w najnowszych odcinkach emitowanych obecnie w USA...
Jak klikniecie to z boku po prawej stronie są jeszcze inne video z przeszłości (min - Śmierć Caroline! - tzn ostatnia scena z jej udziałem kiedy już przed śmiercią leży w łóżku)
Nie wiem czy pamiętacie bardzo ciekawą scenę z przeszłości, którą rzadko się wspomina:
Brooke podsłuchiwała rozmowę Ridga z Felicią. Felicia pytała Ridga czy kocha Brooke (Ridge był wtedy z Taylor). Ridge zobaczył w lustrze odbicie podsłuchującej Brooke i powiedział: "NIE". Brooke wróciła do laboratorium i tam dostała ataku "pseudozawałowego". Leżącą na podłodze Brooke znalazła... Sheila. Sheili zależało wtedy na Ericu (który był wtedy jeszcze związany z Brooke), więc wyjęła strzykawkę i chciała Brooke coś wstrzyknąć. Nie zdążyła jednak i szybko schowała strzykawkę, bo pojawiła się... Stephanie. Można powiedzieć, że Stephanie uratowała wtedy Brooke życie.
Ciekawie w tej scenie było powiązanie różnych wątków w jeden... Szkoda, że nikt nie ma video z tymi scenami....
A ja bym chciała się dowiedziec, jak wyglądał odcinek 1 w Stanach
Zdaje się, że kotoś kiedyś pisał, że w jednym z pierwszych odcinków emitowanych w Polsce Brooke poznała Ridgea na przyjęciu w rezydencji Forresterów. W takim razie, zco się działo przez pierwsze 200 odcinków amerykańskich ? Ja myślałam, że wątek Ridge&Brooke był osnową fabuły.
Alexander, wprowadzasz ludzi w błąd...
Brooke poznała Ridge'a na przyjęciu które było w ogóle w pierwszych odcinkach-na TVP nigdy tego nie było.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Pierwszy odcinek w USA zaczął się od pokazu mody. Poznaliśmy Eryka, Ridge'a, Margo.. Do Ridge'a nagle zadzwonił Bill Spencer czyli ojciec Caroline i zarządał spotkania. Bill był przeciwny związkowi Caroline i Ridge'a. Potem Caroline i Ridge obwieścili swoje zaręczyny Stephanie i Erykowi. Natomiast Katie śniła sobie na jawie (najprawdopodobniej o jakimś chłopaku) kiedy do domu wbiegła Brooke -cała odrapana, w obdartym ubraniu. Roztrzęsiona nie chciała powiedzieć siostrze co się jej przytrafiło. Dopiero po chwili zjawił się Storm i Dave (narzeczony Brooke) i okazało się, że dziewczyna została zaatakowana...
Tak wyglądał pierwszy odcinek.