Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Eric przylatuje do Paryza. Z pomocą francuza Pierra udaje mu sie zlikalizować klinikę w której Brooke chce dokonać aborcji.

Obrazek
Obrazek

Eric widzi Brooke(nie wiadomo czy jest przed zabiegiem czy juz po) okazuje sie ze jeszcze nie usuneła ciązy. Eric przekonuje ja żeby tego nie robiła.

Obrazek
Obrazek

W samolocie, kiedy wracali do Los Angeles Eric oświadczył się Brooke, a ona się zgodziła

Obrazek
Obrazek

I tak właśnie doszło do tego że Rick się urodził i jest z nami do dziś:) Pierre natomiast zaprzyjaźnił się z Brooke i Erickiem, przeniósł się do LA i założył restaurację francuską Cafe Ruse, które także jest do dziś:)

Ja też miło wspominam stare odcinki:) więc CDN......:)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzięki mailo :) Fajne fotki znalazłeś... I dobrze wszystko pamiętasz, ja bym o tej Donnie nie pamiętała ;)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ale Brooke młoda! A Erick tak fajnie pofarbowane włosy ma!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dzięki Mailo za fotki i przypomnienie. To były świetne odcinki. Kurczę, żałuję, że ich sobie nie nagrywałem - miałbym pamiątkę. :cry:
Forrester

Post autor: Forrester »

Świetne odcinki to były, prawda. Nie macie wrażenia, że pan Bell senior potrafił robić jednak wiele lepsze odcinki i sceny akcji, lepiej dobierał aktorów. Jego syn nie ma do tego za bardzo talentu i to widać niestety w najnowszych odcinkach emitowanych obecnie w USA...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Caroline przed śmiercia prosi Brooke i Stephanie zeby sie pogodziły (gdyby widziała co teraz wyprwiaja, to przewróciłaby sie w grobie:/)

http://www.youtube.com/watch?v=Yi31P47tj50

Jak klikniecie to z boku po prawej stronie są jeszcze inne video z przeszłości (min - Śmierć Caroline! - tzn ostatnia scena z jej udziałem kiedy już przed śmiercią leży w łóżku)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Super filmiki mailo:)bardzo miło się je ogląda:):) ::rad::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Młodziutki Eryk :!: ::rad::
Obrazek

Jeszcze jaki happy w dawnych odcinkach a teraz trudno na jego twarzy zobaczyć uśmiech, same zmartwienie.
Nobody does it better
jahek

Post autor: jahek »

Nie wiem czy pamiętacie bardzo ciekawą scenę z przeszłości, którą rzadko się wspomina:

Brooke podsłuchiwała rozmowę Ridga z Felicią. Felicia pytała Ridga czy kocha Brooke (Ridge był wtedy z Taylor). Ridge zobaczył w lustrze odbicie podsłuchującej Brooke i powiedział: "NIE". Brooke wróciła do laboratorium i tam dostała ataku "pseudozawałowego". Leżącą na podłodze Brooke znalazła... Sheila. Sheili zależało wtedy na Ericu (który był wtedy jeszcze związany z Brooke), więc wyjęła strzykawkę i chciała Brooke coś wstrzyknąć. Nie zdążyła jednak i szybko schowała strzykawkę, bo pojawiła się... Stephanie. Można powiedzieć, że Stephanie uratowała wtedy Brooke życie.

Ciekawie w tej scenie było powiązanie różnych wątków w jeden... Szkoda, że nikt nie ma video z tymi scenami.... :(
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja pamiętam tą scenę! Co za wredny Ridge :evil: Kolejny powód, żeby go nie lubić :P A Stephanie czasem zrobi coś pożytecznego ;) ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Może mi ktoś przybliżyć 216 odcinek czyli 1 w Polsce! Jestem ciekaw jak on wyglądał... :)
Nobody does it better
delll

Post autor: delll »

A ja bym chciała się dowiedziec, jak wyglądał odcinek 1 w Stanach :D
Zdaje się, że kotoś kiedyś pisał, że w jednym z pierwszych odcinków emitowanych w Polsce Brooke poznała Ridgea na przyjęciu w rezydencji Forresterów. W takim razie, zco się działo przez pierwsze 200 odcinków amerykańskich ? Ja myślałam, że wątek Ridge&Brooke był osnową fabuły.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

W tych pierwszych 216 była Caroline.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Alexander, wprowadzasz ludzi w błąd... :mrgreen: ::kwasny::
Brooke poznała Ridge'a na przyjęciu które było w ogóle w pierwszych odcinkach-na TVP nigdy tego nie było.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Pierwszy odcinek w USA zaczął się od pokazu mody. Poznaliśmy Eryka, Ridge'a, Margo.. Do Ridge'a nagle zadzwonił Bill Spencer czyli ojciec Caroline i zarządał spotkania. Bill był przeciwny związkowi Caroline i Ridge'a. Potem Caroline i Ridge obwieścili swoje zaręczyny Stephanie i Erykowi. Natomiast Katie śniła sobie na jawie (najprawdopodobniej o jakimś chłopaku) kiedy do domu wbiegła Brooke -cała odrapana, w obdartym ubraniu. Roztrzęsiona nie chciała powiedzieć siostrze co się jej przytrafiło. Dopiero po chwili zjawił się Storm i Dave (narzeczony Brooke) i okazało się, że dziewczyna została zaatakowana...
Tak wyglądał pierwszy odcinek.
ODPOWIEDZ