"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mareczek pisze:
bosskicinu pisze:Czy juz wiadomo co kolwiek odnośnie kolejnej transzy odcinków na Playerze ?
Wiadomo i są to informacje baaardzo dobre. TVN najwyraźniej jest zadowolony z oglądalności MNS w swoim serwisie, bo kupił teraz... potrójną transzę! A dokładniej odcinki 6528 - 6887. Nie musimy się zatem martwić o premierowe odcinki co najmniej do kwietnia 2018 roku :serce: Serialowo będzie to sierpień 2014.
Za około miesiąc kończy się trzecia z anonsowanych przez Ciebie transz. Czy wiadomo już, jakie będą dalsze losy serialu na player.pl? Czy zakupiono kolejną transzę lub transze odcinków?
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

O faktycznie, już kończy się niedługo ta potrójna transza odcinków, szok kiedy to zleciało :lol:
Myślę, że player.pl zakupił kolejne odcinki
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

bosskicinu pisze:Myślę, że player.pl zakupił kolejne odcinki
Nie mylisz się :)
Dawidek pisze:Czy wiadomo już, jakie będą dalsze losy serialu na player.pl?
Wczoraj sfinalizowano negocjacje i nie musimy się martwić o emisję "Mody" przez kolejne 5 miesięcy :serce:
kosa.2206

Post autor: kosa.2206 »

To dobrze, choć szkoda że tylko jedna transze a nie 3 jak ostatnio ;)
Dawidek
Administrator

Świetna wiadomość. :D "MnS" zostaje z nami. Jestem optymistą, jesienią będziemy mieli kolejne dobre wiadomości. :wink: W wakacje nie będziemy się nudzić. ::chytry:: Dzięki za dobre wieści. :: bow ::
Rose

Post autor: Rose »

Witajcie. Minęło kilkanaście miesięcy, kiedy obejrzałam ostatni odcinek "Mody na Sukces". Chciałam wrócić do oglądania, lecz zapomniałam postacie oraz fabułę tj. co ostatnimi czasy wydarzyło się w odcinkach. Gdybyście mogli poratować mnie swoją wiedzą nt. osnowy serialu, byłabym wdzięczna i dzięki temu, z powrotem wrócę do oglądania odcinków. :)
Dawidek
Administrator

Polecam Ci wątek "Opisy odcinków": http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=848 . Aktualnie każdy odcinek wyemitowany na Playerze.pl jest opisany. Jeśli chodzi o najważniejsze wątki, to są to: rywalizacja Liama i Wyatta o Hope, związek Ridge'a i Katie, związek Brooke i Billa - co nie podobało się Ridge'owi - kulminacją tego był wypadek nad Zatoką Perską. do istotnych wątków dodam także intrygi Quinn. Jeszcze mamy Aly, która jest związana z Oliverem. Zapraszam Cie do oglądania, na Playerze są odcinki do roku wstecz,
Dawidek
Administrator

Kończy się powoli transza zakupiona wiosną tego roku. Obecna - jeśli dobrze liczę - skończy się gdzieś w drugiej połowie listopada. Czy są jakieś informacje na temat zakupu przez player.pl kolejnych odcinków "MnS"? Dobrze byłoby nie martwic się o to, czy pojawią się kolejne epizody. :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Dawidek pisze:Dobrze byłoby nie martwic się o to, czy pojawią się kolejne epizody.
Nie planowałem pytać dystrybutorki tak prędko (bo odcinków starczyłoby do 30 listopada), ale skoro ta kwestia już padła na Forum, to jednak napisałem. Odpowiedź jest prosta - nie musimy się martwić :wink: TVN zaskoczył mnie pozytywnie i sfinalizował zakup kolejnych odcinków już jakiś czas temu. To chyba dobry znak dla nas wszystkich :D
Dawidek
Administrator

Dziękuję za dobre informacje. :D

Nie chciałem Cię poganiać Mareczku, nie musiałeś śpieszyć się z pytaniem dystrybutorki. To pytanie zadałem, bo wydawało mi się, że okres do zakończenia transzy jest krótszy. Nic by się nie stało, gdybyś odpowiedział np. za tydzień, bo wiadomo, że takie informacje nie podaje się zbyt szybko.
Czuję się uspokojony, że player.pl nie zakończy szybko "MnS". Mam zamiar nadal oglądać. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to możemy spać spokojnie :) Do którego okresu zakupili?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Tylko też jednego właściwie nie rozumiem, TVN kupuje te transze, ale nie chce pokazywać tych odcinków w TV? Co oni się tak uparli na ten player, wiadomo, niech będzie tam, jak jest wiele rzeczy, ale dlaczego nie chcą dać do telewizji, droższe do wykupienia są wtedy odcinki? Jak główna stacja jest dla nich tak ważna, to przecież nie muszą, mogliby spokojnie emitować na TVN 7. Ciekawe jest co stoi za taką decyzją by ograniczać się wyłącznie do transmisji internetowej
Awatar użytkownika
Mareczek

Adex-fan Brooke pisze:Do którego okresu zakupili?
Do sierpnia 2015 :wink:
PetroPython pisze:droższe do wykupienia są wtedy odcinki?
Znacznie droższe. Cena odcinka jest uzależniona od "możliwości" danego medium. Innej ceny CBS oczekiwał od TVP - ogromny zasięg krajowy, innej od NowaTV - mały zasięg i jeszcze innej od portalu internetowego. TVN najwidoczniej obawia się, że oglądalność w telewizji nie będzie dla nich zadowalająca. Jest natomiast bardzo usatysfakcjonowany stałą widownią w playerze. Nie znam dokładnych danych, ale widownia - na możliwości VOD - dopisuje i własnie ta stałość jest naszym atutem. Też bardzo chciałbym MNS w TVN7, ale nie ma się co oszukiwać - powtórki "BrzydUli" czy "Kryminalnych" są o wiele tańsze :cry:
Dawidek
Administrator

Spodziewałem się takiego wyjaśnienia, wszystko zależy od pieniędzy, a VoD jest tańszy.

Mareczku, napisałeś, że widownia "MnS" jest stabilna, faktycznie, jest to dla nas pozytywna informacja, może to nam zapewnić łatwy dostęp do kolejnych odcinków. I co najważniejsze, player.pl jest zadowolony z oglądalności. W odróżnieniu od telewizji, w Internecie administratorzy serwisów dokładnie wiedzą, ile osób ogląda konkretny odcinek. Powyższe informacje są świetnym prognostykiem na przyszłość. :wink:

Emisja w telewizji - jestem za. Odkąd odcinki pojawiły się w VoD - najpierw na portalu TVP, a potem między innymi na player.pl - to nie przegapiłem ani jednego odcinka, nawet w czasach, kiedy serial w TVP1 był emitowany o godzinie 11.00.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mareczek pisze:Do sierpnia 2015
Czyli pół roku, to krótko.
Mareczek pisze:TVN najwidoczniej obawia się, że oglądalność w telewizji nie będzie dla nich zadowalająca
Moim zdaniem byłaby zadowalająca, pod warunkiem, że najpierw w tv byłaby premiera i aby to najlepiej była stała godzina po 16.
Ostatnio zmieniony 2018-11-07, 22:56 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ