Dziś liczyłem na jakieś dobre teksty podczas rozmowy Cartera i Ridge'a, ale zawiodłem się.
Coraz więcej osób dowiaduje się, jaki sekret ma Maya. Osoby, które szukają na potęgę, niczego się nie dowiadują.
Podobają mi się obecne odcinki.
Nawet tego lektor ostatnio nie przetłumaczył.Mareczek pisze:wspominanie o Amber i Caroline, jak gdyby Rick nigdy nie miał innych kobiet
To akurat łatwe do przewidzenia. Publika szybko to zaakceptuje i Maya zdobędzie ogromną rzeszę fanów, wpłynie to też pozytywnie na wizerunek FC. Rick się trochę poboczy, ale ostatecznie i tak będą razem. Przeprosi za to, jak zareagował.Hedge pisze:Jestem ciekaw jak zareaguje publika, gdy sekret Majki wypłynie poza dom mody "Forrester". I co zrobi Rick, kiedy się o wszystkim dowie.
Nic dodać, nic ująć. Brooke wreszcie pokazała pazurAdex-fan Brooke pisze:Brakowało już w tych odcinkach takiej Brooke a i Mayi należało się utarcie nosa
Ja się ciesze z tego, że jest taki wątek. Mógł on być lepiej poprowadzony. Od dawna uważam, że w "MnS" nie ma klasycznego podziału na role pierwszoplanowe i drugoplanowe. Maya nie jest aż tak całkiem nową postacią, a po za tym wątek wypłynął po jakimś czasie i troche to zmienia obraz samej Avant.Adex-fan Brooke pisze:Serial o świecie mody i zawsze unika aby jedną z głównych postaci była lesbijka lub gej a tu nagle transpłciowa postać, ok, spoko, ale bardziej przekonujące jakby to nowa postać czyli Nicole pojawiła się i zaszokowała tym