Zapowiada się ciekawie, bo lubię ten program.
Agent - Gwiazdy
-
Dawidek
- Administrator
Podejrzewam, że to są nieoficjalne informacje z jakiegoś portalu. Chyba TVN nie potwierdził jeszcze tej informacji. Czytałem, chyba na Wirtualnych Mediach, że nadawca woli nie zdradzać takich informacji, z racji kolejności powrotów do kraju, co by zdradzało, kto odpadł w danym odcinku.
- Adex-fan Brooke
Zawsze to ciekawiej jak są znani niż ledwo znani celebryci, pewnie będę oglądał z ciekawości.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
I co z tego, że TVN nie potwierdził, jak były już w necie pierwsze zdjęcia z planu?Dawidek pisze:Podejrzewam, że to są nieoficjalne informacje z jakiegoś portalu. Chyba TVN nie potwierdził jeszcze tej informacji.
http://www.plotek.pl/plotek/56,154063,2 ... nikow.html
Zapomniałem jeszcze wspomnieć, że będzie też w tej edycji Maria Sadowska i Misiek Koterski, więc tym razem produkcja się postarała.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Dawidek
- Administrator
Sporo dzieje się w tej edycji "Agenta". Krystyna Czubówna zaniemogła, Edyta Górniak sama zrezygnowała. Zastanawiam się, po co piosenkarka wzięła udział w programie, wiedziała o co chodzi w programie, chyba przed podpisaniem kontraktu mogła obejrzeć wcześniejsze edycje. Przydałby się komentarz Damiansa.
Jak na razie program mi się podoba, zadania są pomysłowe, fizyczne i intelektualne. Mam nadzieję, że poziom utrzyma się do końca sezonu.
Jak na razie program mi się podoba, zadania są pomysłowe, fizyczne i intelektualne. Mam nadzieję, że poziom utrzyma się do końca sezonu.
-
Annie Douglas
Wielu widzów zarzuca producentom programu ustawkę z Edytą bo ponoć była z góry zakontraktowana tylko na dwa odcinki z powodu trasy koncertowej, na którą musiała wracać. Pierwszy odcinek kręcono 3 dni, drugi 2. Edyta spędziła więc na planie mniej niż tydzień, akurat wtedy gdy miała okienko w grafiku. Z tego powodu była trochę taką naciąganą uczestniczką.
- Adex-fan Brooke
-
Dawidek
- Administrator
Jestem ciekawy, czy Twoje przypuszczenia Hedge się sprawdzą. Ja nie mam swoich ulubionych typów. Dla mnie większość uczestników jest neutralna, jedynie za Miśkiem trochę nie przepadam, z racji jego trochę zbytniej bezpośredniości. I nie będę zaskoczony, jeśli się okaże, że to on za bardzo miesza.
Ta edycja jest troszkę słabsza od poprzednich, ale na plus można zaliczyć zadania - są ciekawe i pomysłowe. Ciekawe, jak zakończy się rola Krystyny, bo jej udział jest nietypowy - niespotykany w programie.
Ta edycja jest troszkę słabsza od poprzednich, ale na plus można zaliczyć zadania - są ciekawe i pomysłowe. Ciekawe, jak zakończy się rola Krystyny, bo jej udział jest nietypowy - niespotykany w programie.
- Adex-fan Brooke
Dla mnie ten jej powrót do programu jest dziwny, skoro odpadła w pierwszym odcinku, to wiadomo, że nie może być agentem.Hedge pisze:Nie wróci do programu, bo na jej miejsce wskoczyła Wołejnio
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city