Agent - Gwiazdy

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Podejrzewam, że to są nieoficjalne informacje z jakiegoś portalu. Chyba TVN nie potwierdził jeszcze tej informacji. Czytałem, chyba na Wirtualnych Mediach, że nadawca woli nie zdradzać takich informacji, z racji kolejności powrotów do kraju, co by zdradzało, kto odpadł w danym odcinku.

Zapowiada się ciekawie, bo lubię ten program. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zawsze to ciekawiej jak są znani niż ledwo znani celebryci, pewnie będę oglądał z ciekawości.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Podejrzewam, że to są nieoficjalne informacje z jakiegoś portalu. Chyba TVN nie potwierdził jeszcze tej informacji.
I co z tego, że TVN nie potwierdził, jak były już w necie pierwsze zdjęcia z planu? :lol:

http://www.plotek.pl/plotek/56,154063,2 ... nikow.html

Zapomniałem jeszcze wspomnieć, że będzie też w tej edycji Maria Sadowska i Misiek Koterski, więc tym razem produkcja się postarała.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Danio_100

Post autor: Danio_100 »

W porównaniu z poprzednią edycją, to niebo a ziemia! :D Jaram się, to chyba najlepsza obsada w historii programu. Będzie też Agata Nizińska i Aleksander Doba.
Dawidek
Administrator

Sporo dzieje się w tej edycji "Agenta". Krystyna Czubówna zaniemogła, Edyta Górniak sama zrezygnowała. Zastanawiam się, po co piosenkarka wzięła udział w programie, wiedziała o co chodzi w programie, chyba przed podpisaniem kontraktu mogła obejrzeć wcześniejsze edycje. Przydałby się komentarz Damiansa. :D

Jak na razie program mi się podoba, zadania są pomysłowe, fizyczne i intelektualne. Mam nadzieję, że poziom utrzyma się do końca sezonu.
Annie Douglas

Post autor: Annie Douglas »

Wielu widzów zarzuca producentom programu ustawkę z Edytą bo ponoć była z góry zakontraktowana tylko na dwa odcinki z powodu trasy koncertowej, na którą musiała wracać. Pierwszy odcinek kręcono 3 dni, drugi 2. Edyta spędziła więc na planie mniej niż tydzień, akurat wtedy gdy miała okienko w grafiku. Z tego powodu była trochę taką naciąganą uczestniczką.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Kogo obstawiacie jako agenta?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Hedge

Post autor: Hedge »

Sadowska. Wiktor wygra :D
Dawidek
Administrator

Jestem ciekawy, czy Twoje przypuszczenia Hedge się sprawdzą. Ja nie mam swoich ulubionych typów. Dla mnie większość uczestników jest neutralna, jedynie za Miśkiem trochę nie przepadam, z racji jego trochę zbytniej bezpośredniości. I nie będę zaskoczony, jeśli się okaże, że to on za bardzo miesza.
Ta edycja jest troszkę słabsza od poprzednich, ale na plus można zaliczyć zadania - są ciekawe i pomysłowe. Ciekawe, jak zakończy się rola Krystyny, bo jej udział jest nietypowy - niespotykany w programie.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Ciekawe, jak zakończy się rola Krystyny, bo jej udział jest nietypowy - niespotykany w programie.
Możesz rozwinąć?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Krystyna musiała wycofać się w pierwszym odcinku z przyczyn zdrowotnych. Nie odpadła, jak inni uczestnicy, w wyniku eliminacji. I dlatego zastanawiam się, czy jej uczestnictwo w programie się definitywnie skończyło, czy jeszcze odegra jeszcze jakąś rolę w grze. Tego dowiemy się z czasem.
Danio_100

Post autor: Danio_100 »

Musiała zrezygnować z programu i tyle. Już nie wróci do programu.
Awatar użytkownika
Hedge

Post autor: Hedge »

Nie wróci do programu, bo na jej miejsce wskoczyła Wołejnio ::rad::
Dawidek
Administrator

Bardziej myślałem tutaj nie o aktywnym powrocie do gry, tylko o jakiejś innej roli. Dzięki za spostrzeżenia, również nie spodziewam się jej powrotu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Hedge pisze:Nie wróci do programu, bo na jej miejsce wskoczyła Wołejnio ::rad::
Dla mnie ten jej powrót do programu jest dziwny, skoro odpadła w pierwszym odcinku, to wiadomo, że nie może być agentem. :roll:
ODPOWIEDZ