Agent - Gwiazdy

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Podsumowując, czwarta odsłona programu, z jednej strony była ciekawa, z drugiej już z lekka nużyła. Wygrał D. Kordas. Mam wrażenie, że agent, tym razem, miał trochę mniejsze pole do popisu. Dla mnie zaskoczeniem było to, że tak długo w programie utrzymał sie Misiek Koterski - średnio lubiłem jego styl bycia i wolałem by odpadł w którymś z wcześniejszych odcinków. Na pewno on był jednym z barwniejszych uczestników show.

Podejrzewam, że będzie kolejna edycja programu. Mam nadzieję, że któraś z przyszłych edycji zostanie zorganizowana w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Podejrzewam, że będzie kolejna edycja programu.
Jak coś, to chyba nie szybko, bo wszystko wskazuje na to, że "Azja Express" zostaje z jesieni przesunięta na wiosnę 2020. Zdjęcia zawsze do tego programu powstawały wiosną, a mamy już zaraz połowę lipca, a produkcja nie wróciła na plan. Teraz nowy "Agent" też nie jest kręcony, więc najwcześniej kolejna edycja by się mogła pojawić jesienią 2020.

Jak ten program ma być zresztą dalej z celebrytami, to niech nie wraca. Marzy mi się normalna edycja ze zwykłymi ludźmi, którzy się nie znają i serio zależy im na kasie za zadania bardziej niż Edycie Górniak, która ma płacone za sam udział tyle, ile się nie da wygrać w tym programie. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ