39 i pół

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku
x 2

39 i pół

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Goku »

Dziwne, że nie ma tematu o tym serialu :shock:. Według mnie to obecnie najlepszy polski serial(a może nawet najlepszy w całej historii polskich seriali :D)! Wczoraj zaczęła się druga seria na TVN :). Jak zwykle świetny odcinek! Najlepsze były kłótnie z Kaśką xD Przy "Ja cię znam łajzo! Na mamusię przysięgaj!"(czy jakoś tak) niemal spadłem z krzesła xD. No i nareszcie nie ma Troli z B27 :D. Szkoda, że najprawdopodobniej w późniejszych odcinkach nie będzie Darii Widawskiej z powodu jej choroby :(.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja też bardzo lubię ten serial :zeby: Oglądam "39 i pół" od pierwszego odcinka i od razu film przypadł mi do gustu :mrgreen: Dużo humoru, fajne dialogi, a do tego mogą go oglądać luzie w różnym wieku, bo obejmuje on takie wątki, że każdy może znaleźć coś dla siebie :wink: Poza tym uwielbiam obsadę "39 i pół", a w szczególności Tomasza Karolaka :zeby:
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Ja Tomka polubiłam właśnie po tym serialu. Jest w nim poprostu genialny. A dialogi powalają, zwłaszcza te rodzinne rozmowy ojca z synem.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Goku
x 2

Dzisiejszy odcinek był chyba najlepszym z tej serii! :mrgreen: Naprawdę dawno się tak nie uśmiałem na żadnym serialu jak na dzisiejszym odcinku "39 i pół". Najlepsze były te laski z knajpy co zadzwoniły na policję i potem się bały, że Darek i Tomasz ich zabiją ::loll::
Awatar użytkownika
Logan

Masz rację, super odcinek. Kocham ten serial.
Goku
x 2

Właśnie obejrzałem na oficjalnej stronie za darmo odcinek, który w TV będzie dopiero we wtorek.

Odcinek świetny i megazaskakujący! Okazało się, że Darek ma z jakąś kobietą córkę, która właśnie przyjechała z Kanady :shock: . Odcinek się skończył jak Darek przedstawił tą córkę Ance... Nie mogę się już doczekać aż zobaczę następny odcinek!
Goku
x 2

Skończył się 2. sezon. Finał świetny! Darek będzie miał trzecie dziecko, a oprócz tego zostanie dziadkiem ::loll:: No i wreszcie Paula wróciła :). Brakowało mi jej w tym sezonie, chociaż Iza też jest fajna. Ciekawe czy w następnym sezonie pojawi się kolejna lesbijka? xDD
Awatar użytkownika
Logan

Kurcze trzecia seria trzyma poziom. Teksty świetne, powalają. Super, super, super.
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Aktualnie tvn7 powtarza serial o 18 ;)
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Kogoś interesuje ten serial? Pamiętam, że jak przed laty oglądałem jakieś fragmenty, to bardzo irytował mnie Karolak i odbierałem tę produkcję jak coś bardzo głupkowatego. A tu klops, serial wrócił na antenę i doczekał się nowych odcinków. :shock:
Ostatnio zmieniony 2019-09-08, 22:15 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Mi się podoba zwiastun serialu, z tancerkami wokół trumny, w której leży główny bohater serialu.
ODPOWIEDZ