Dziwne, że nie ma tematu o tym serialu . Według mnie to obecnie najlepszy polski serial(a może nawet najlepszy w całej historii polskich seriali )! Wczoraj zaczęła się druga seria na TVN . Jak zwykle świetny odcinek! Najlepsze były kłótnie z Kaśką xD Przy "Ja cię znam łajzo! Na mamusię przysięgaj!"(czy jakoś tak) niemal spadłem z krzesła xD. No i nareszcie nie ma Troli z B27 . Szkoda, że najprawdopodobniej w późniejszych odcinkach nie będzie Darii Widawskiej z powodu jej choroby .
Ja też bardzo lubię ten serial Oglądam "39 i pół" od pierwszego odcinka i od razu film przypadł mi do gustu Dużo humoru, fajne dialogi, a do tego mogą go oglądać luzie w różnym wieku, bo obejmuje on takie wątki, że każdy może znaleźć coś dla siebie Poza tym uwielbiam obsadę "39 i pół", a w szczególności Tomasza Karolaka
Dzisiejszy odcinek był chyba najlepszym z tej serii! Naprawdę dawno się tak nie uśmiałem na żadnym serialu jak na dzisiejszym odcinku "39 i pół". Najlepsze były te laski z knajpy co zadzwoniły na policję i potem się bały, że Darek i Tomasz ich zabiją
Właśnie obejrzałem na oficjalnej stronie za darmo odcinek, który w TV będzie dopiero we wtorek.
Odcinek świetny i megazaskakujący! Okazało się, że Darek ma z jakąś kobietą córkę, która właśnie przyjechała z Kanady . Odcinek się skończył jak Darek przedstawił tą córkę Ance... Nie mogę się już doczekać aż zobaczę następny odcinek!
Skończył się 2. sezon. Finał świetny! Darek będzie miał trzecie dziecko, a oprócz tego zostanie dziadkiem No i wreszcie Paula wróciła . Brakowało mi jej w tym sezonie, chociaż Iza też jest fajna. Ciekawe czy w następnym sezonie pojawi się kolejna lesbijka? xDD
Kogoś interesuje ten serial? Pamiętam, że jak przed laty oglądałem jakieś fragmenty, to bardzo irytował mnie Karolak i odbierałem tę produkcję jak coś bardzo głupkowatego. A tu klops, serial wrócił na antenę i doczekał się nowych odcinków.
Ostatnio zmieniony 2019-09-08, 22:15 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".