Usta Usta

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Tęczowy

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tęczowy »

Ja oczywiście nadal oglądam, jestem trochę w tyle i dopiero zaczynam 3 sezon. Jak skończę oglądać, skomentuję :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja początkowo byłem zachwycony tym serialem, ale potem mnie zaczął strasznie wkurzać. Wcześniej bardzo mnie śmeszył, a potem fabuła zaczęła się opierać tylko na zdradach :? Potem jeszcze wyjechała Iza, a teraz jeszcze uśmiercą Julię...
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Już uśmiercili Julię, można o tym mówić głośno. Nie zapominajmy, że serial jest na licencji, więc to nie wina osób z produkcji TVN. Ja jestem już po 10. odcinku III serii i powiem tylko tyle (co nie jest żadnym spoilerem), że nie spodziewałem się, że tak się skończy ten serial. Jestem zaskoczony ostateczną konfiguracją serialowych par ;)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

No i ten serial też doczeka się nowych odcinków... :lol:

Ktoś się cieszy? Mi to obojętne, bo nigdy tego nie oglądałem, więc raczej teraz też nie zacznę, mam na liście inne fajne seriale, które mogliby wskrzesić, skoro teraz taka moda na to panuje.

Wracając do nowych odcinków „Usta Usta" :arrow: Jak wynika z informacji WM, TVN w jesiennej ramówce 2020 roku planuje emisję czwartego sezonu produkcji, który będzie się składać z sześciu odcinków. W rolach głównych widzowie ponownie zobaczą Pawła Wilczaka, Sonię Bohosiewicz, Wojciecha Mecwaldowskiego, Magdalenę Popławską i Marcina Perchucia. Z kluczowych aktorów poprzednich sezonów nie pojawi się tylko Magdalena Różczka. Aktorka wcześniej wcielała się w postać, która zmarła pod koniec trzeciego sezonu.

Jak czytamy w opisie serialu „po latach pracy w Stanach Zjednoczonych Adam (Paweł Wilczak) powraca do Warszawy, aby poinformować przyjaciół, że czternaście lat po śmierci swojej ukochanej żony Julii, planuje ślub ze znacznie młodszą od siebie Sarą. Iza (Sonia Bohosiewicz) i Piotrek (Wojciech Mecwaldowski), pomimo że mają za sobą wiele wzlotów i upadków, wciąż są razem. Z kolei Agnieszka (Magdalena Popławska) i Krzysztof (Marcin Perchuć) pozostają w bliskich stosunkach po rozwodzie”.

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/t ... ula-opinie
Ostatnio zmieniony 2020-06-05, 13:26 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ