Najlepsza postać kwietnia i części maja 2025 roku

Czas głosowania minął 2025-07-24, 23:00

Liczba głosów: 35
Thomas (1) 3%
Ridge (1) 3%
Eric (1) 3%
Hope Brak głosów
Brooke (3) 9%
Taylor (1) 3%
Steffy (3) 9%
Sheila (5) 14%
Deacon (4) 11%
Carter (1) 3%
Quinn (3) 9%
Finn Brak głosów
Zende Brak głosów
Donna (4) 11%
Bill (1) 3%
Li Brak głosów
Kelly (3) 9%
Douglas (1) 3%
Katie Brak głosów
Liam (1) 3%
Wyatt (2) 6%
Paris Brak głosów
Jordan (kurator sądowy) Brak głosów
barman Brak głosów
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Podsumowanie głosowania na najlepszą niespoilerową postać maja. Zagłosowało 9 osób, oddano w sumie 36 głosów. Wyniki przedstawiają się następująco - podane zostają tylko wartości liczbowe, bez udziałów procentowych.

Steffy - 3
Rick - 0
Ridge - 0
Eric - 2
Quinn - 2
Liam - 0
Wyatt - 0
Thomas - 1
Sasha - 0
Pamela - 1
Katie - 0
Caroline - 0
Brooke - 1
Maya - 0
Bill - 0
Nicole - 0
Justin - 0
Charlie - 0
Zende - 0
Ivy - 2
Vivienne - 1
RJ - 3
Alison - 3
Thorne - 3
Carter - 0
Felicia - 4
pastor - 5
baseballista - 5

W tym głosowaniu wygrały postacie epizodyczne - pastor i baseballista. I jeden głos mniej otrzymała Felicia. Po trzy głosy otrzymali: RJ, Alison, Thorne i Steffy. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w kolejnym.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:W tym głosowaniu wygrały postacie epizodyczne - pastor i baseballista
Haha, jednak ludzie z tego forum mają poczucie humoru. :D ::rad::

Czekam na kolejne postacie epizodyczne na które będziemy głosować. :twisted:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

Czy chcielibyście, by jakaś postać epizodyczna, która pojawiła się w czerwcu, trafiła do głosowania? Ja bym uwzględnił ponownie urzędniczkę, która tym razem odwiedziła Billa w jego biurze. Może warto ująć - jako postać zbiorową - lekarza i pielęgniarkę, którzy opiekowali się Ericem po wylewie? Tym razem wykluczyłbym duchownych odprawiających ceremonie zaślubin. Głosowanie ruszy w sobotę. Jeśli nie będzie uwag, to obie propozycje trafią do ankiety. :wink:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Daj sobie spokój z opcją postaci zbiorowej, to śmieszne... Urzędniczka Emmy, dobra znajoma Billa to wręcz nowa epizodyczna postać więc owszem powinna być ujmowana.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Adex, czasem postacie zbiorowe będą ujmowane, tym razem poszedłem za Twoją radą i nie dałem lekarza i innych osób zajmujących się Ericem do głosowania. Urzędniczka, która pojawiła się w czerwcu raz występowała już wcześniej, więc sądzę, że ona jest warta ujmowania. I jeśli będzie się pojawiać w kolejnych scenach - także będzie można na nią zagłosować.

Rozpoczyna się kolejne głosowanie na najlepszą niespoilerową postać - wybieramy najlepszą osobę z czerwca. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Zasady są niezmienne - każdy głosujący ma do dyspozycji 4 głosy, które może oddać w ciągu 10 dni. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.

Post autor: Despina »

Administrator
Administrator

Despono, dziękuję za zwrócenie uwagi. Niechcący pominąłem go. ::plask wczolo:

Głosowanie zostało uruchomione od nowa, z uwzględnieniem Billa. 3 osoby które już zdążyły oddać głos, proszone są o ponowne zagłosowanie. Przepraszam wszystkich za zamieszanie i zapraszam do udziału w zabawie.

Post autor: Marcin1 »

Czy czasem nie zapomniałeś też o Felici ? Czy ona pojawiła się w lipcu ? Tak ten czas leci, że już się pogubiłem. :shock:
Administrator
Administrator

Sprawdzałem Felicię, o ile dobrze pamiętam, to jej w czerwcu już nie było. Za szybko wyparowała. :P
Administrator
Administrator

Jeszcze przez prawie 4 dni można głosować na najlepszą niespoilerową postać czerwca. Jeszcze możecie zmienić losy swoich ulubieńców. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Kogoś dzieci zwycięstwo urzędniczki? :serce: :lol:

::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
paw

Post autor: paw »

Ona świetnie zagrała, nie dziwię się :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Dawidku, proponuję, byś pisał w ankiecie "Emmy (urzędniczka)". To jednak, tak jak pisze Adex, w miarę ważna nowa postać drugoplanowa. To tak jakby nie pisać "porucznik Baker", tylko np. "śledczy".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

To pokazuje jaka to ważna postać dla Dawidka, że nie wie nawet jak się nazywa, hahaha ::rad::
Administrator
Administrator

DeaconFanie, dziękuję za info - czasem mam problem z imionami postaci bardziej epizodycznych. Nieraz dopiero po jakimś czasie zapamiętuję imię jakiejś postaci, niekoniecznie epizodycznej. Zapamiętam imię i tak ta urzędniczka będzie nazywana w kolejnych głosowaniach - jeśli się pojawi w serialu.
ODPOWIEDZ