Administrator
Podsumowanie głosowania na najlepszą niespoilerową postać maja. Zagłosowało 9 osób, oddano w sumie 36 głosów. Wyniki przedstawiają się następująco - podane zostają tylko wartości liczbowe, bez udziałów procentowych.
Steffy - 3
Rick - 0
Ridge - 0
Eric - 2
Quinn - 2
Liam - 0
Wyatt - 0
Thomas - 1
Sasha - 0
Pamela - 1
Katie - 0
Caroline - 0
Brooke - 1
Maya - 0
Bill - 0
Nicole - 0
Justin - 0
Charlie - 0
Zende - 0
Ivy - 2
Vivienne - 1
RJ - 3
Alison - 3
Thorne - 3
Carter - 0
Felicia - 4
pastor - 5
baseballista - 5
W tym głosowaniu wygrały postacie epizodyczne - pastor i baseballista. I jeden głos mniej otrzymała Felicia. Po trzy głosy otrzymali: RJ, Alison, Thorne i Steffy. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w kolejnym.
Steffy - 3
Rick - 0
Ridge - 0
Eric - 2
Quinn - 2
Liam - 0
Wyatt - 0
Thomas - 1
Sasha - 0
Pamela - 1
Katie - 0
Caroline - 0
Brooke - 1
Maya - 0
Bill - 0
Nicole - 0
Justin - 0
Charlie - 0
Zende - 0
Ivy - 2
Vivienne - 1
RJ - 3
Alison - 3
Thorne - 3
Carter - 0
Felicia - 4
pastor - 5
baseballista - 5
W tym głosowaniu wygrały postacie epizodyczne - pastor i baseballista. I jeden głos mniej otrzymała Felicia. Po trzy głosy otrzymali: RJ, Alison, Thorne i Steffy. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w kolejnym.
Haha, jednak ludzie z tego forum mają poczucie humoru.Dawidek pisze:W tym głosowaniu wygrały postacie epizodyczne - pastor i baseballista
Czekam na kolejne postacie epizodyczne na które będziemy głosować.
Ostatnio zmieniony 2020-06-28, 22:38 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Czy chcielibyście, by jakaś postać epizodyczna, która pojawiła się w czerwcu, trafiła do głosowania? Ja bym uwzględnił ponownie urzędniczkę, która tym razem odwiedziła Billa w jego biurze. Może warto ująć - jako postać zbiorową - lekarza i pielęgniarkę, którzy opiekowali się Ericem po wylewie? Tym razem wykluczyłbym duchownych odprawiających ceremonie zaślubin. Głosowanie ruszy w sobotę. Jeśli nie będzie uwag, to obie propozycje trafią do ankiety. 
Daj sobie spokój z opcją postaci zbiorowej, to śmieszne... Urzędniczka Emmy, dobra znajoma Billa to wręcz nowa epizodyczna postać więc owszem powinna być ujmowana.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Adex, czasem postacie zbiorowe będą ujmowane, tym razem poszedłem za Twoją radą i nie dałem lekarza i innych osób zajmujących się Ericem do głosowania. Urzędniczka, która pojawiła się w czerwcu raz występowała już wcześniej, więc sądzę, że ona jest warta ujmowania. I jeśli będzie się pojawiać w kolejnych scenach - także będzie można na nią zagłosować.
Rozpoczyna się kolejne głosowanie na najlepszą niespoilerową postać - wybieramy najlepszą osobę z czerwca. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Zasady są niezmienne - każdy głosujący ma do dyspozycji 4 głosy, które może oddać w ciągu 10 dni. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Rozpoczyna się kolejne głosowanie na najlepszą niespoilerową postać - wybieramy najlepszą osobę z czerwca. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Zasady są niezmienne - każdy głosujący ma do dyspozycji 4 głosy, które może oddać w ciągu 10 dni. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
A gdzie Bill ? 
R.I.P Quentin Elias (1974-2014) 
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
Administrator
Administrator
Administrator
Dawidku, proponuję, byś pisał w ankiecie "Emmy (urzędniczka)". To jednak, tak jak pisze Adex, w miarę ważna nowa postać drugoplanowa. To tak jakby nie pisać "porucznik Baker", tylko np. "śledczy".
Ostatnio zmieniony 2020-07-24, 18:52 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
To pokazuje jaka to ważna postać dla Dawidka, że nie wie nawet jak się nazywa, hahaha 
Ostatnio zmieniony 2020-07-24, 19:50 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
DeaconFanie, dziękuję za info - czasem mam problem z imionami postaci bardziej epizodycznych. Nieraz dopiero po jakimś czasie zapamiętuję imię jakiejś postaci, niekoniecznie epizodycznej. Zapamiętam imię i tak ta urzędniczka będzie nazywana w kolejnych głosowaniach - jeśli się pojawi w serialu.
Ostatnio zmieniony 2020-07-24, 22:29 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.