Thomas Forrester
- Adex-fan Brooke
Dobra zmiana z tym Thomasem i fajnie, że jest po stronie Brooke i Hope 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- pixiequeen
Świetny wybór Thomasa, myślę ,że przypomina Ridge'a i mógłby świetnie zastąpić go w roli głównego bohatera w przyszłości.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
- Adex-fan Brooke
Jak dla mnie Thomas i Hope z wyglądu i nieco z zachowania jawią się jako nowi Ridge i Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Thomas jest za małym playboyem chyba by go porównywać do Ridge'a...
Bo z kim on był? Z Caitlin, Gabrielą, Amber (to było najbardziej hot) i chyba tyle. W sumie szkoda, bo wszystkie te laski były za czasów poprzedniego aktora. Od dawna Thomasowi przydałby się porządny miłosny wątek.
Bo z kim on był? Z Caitlin, Gabrielą, Amber (to było najbardziej hot) i chyba tyle. W sumie szkoda, bo wszystkie te laski były za czasów poprzedniego aktora. Od dawna Thomasowi przydałby się porządny miłosny wątek.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
To kolejna lekka zmiana charakteru razem ze zmianą aktora, ale owszem należy pamiętać przeszłość i mieć świadomość, że to nadal ta sama postać.
- Pottermaniack
Przepraszam bardzo, najbardziej hot to była Caitlin i jej szczery, powalający uśmiech.B@r pisze: Bo z kim on był? Z Caitlin, Gabrielą, Amber (to było najbardziej hot) i chyba tyle. W sumie szkoda, bo wszystkie te laski były za czasów poprzedniego aktora. Od dawna Thomasowi przydałby się porządny miłosny wątek.
- Adex-fan Brooke
Thomas potrafi być często strasznie zarozumiały, zwłaszcza gdy dąży do władzy, rozśmieszyło mnie gdy z Taylor podważali ostatnią wolę Stephanie ostatnio, smarkacz Thomas myślał już, że firmą będzie kierować a tu jednak długa droga do tego i dobrze
Oczywiście nie kibicuję teamowi Taylor bo są antypatyczni.
-
Dawidek
- Administrator
Thomas kiedyś był bardziej łagodny, teraz, jak objął stery w firmie, to stał się zbyt odważny. I zarozumiały, kwestionuje dorobek starszych, umiejętności swojego rywala. Zapomniał także o tym, jakie zasługi dla firmy ma Brooke. Mógłby z większym szacunkiem odnosić się do niej. Zachowanie Taylor mnie tu nie dziwi, wspiera swoje dzieci.
Bardzo lubię te postać, może ze względu na to, że bardziej przepadam za rodziną Taylor, aniżeli Brooke. I szczerze nie dziwie się Thomasowi, że ma taki stosunek do rodziny, jaki ma. Przez lata napatrzył się jak Brooke niszczyła szczęście jego rodziny nikt z rodziny ( no może poza Stephanie) nie interweniował, teraz robią to samo w firmie, Tom chciał ją unowocześnić, ale Loganowie się rządzą, tylko dlatego, że Brooke była ze wszystkimi z kim się da, Eric też nie jest sprawiedliwy wobec niego. Wpierw spiskował przeciw niemu z Rickiem, a teraz wymyśla jakieś konkursy, które rozstrzygnięcia można się domyśleć. Najlepiej by było, gdyby Tom wykupił udziały od Billa i razem ze Steffy prowadzili firmę, albo założył swoją, przecież jest znany w branży
- Adex-fan Brooke
To jest jakaś totalna bzdura, że Brooke zniszczyła rodzinę Tridge
Kto oglądał serial zna fakty, że było inaczej. Ridge zostawił Taylor gdy przyznała swoją wieloletnią hipokryzję wobec Brooke przyznając się do seksu z Jamesem. Poza tym Ridge bardziej kochał Brooke, Thomas swego czasu doceniał bardzo Brooke zarówno jako macochę jak i jej wielkie osiągnięcia dla firmy, teraz mu woda sodowa do głowy uderzyła w połączeniu z tym co nawkładała mu do głowy zazdrosna, zakompleksiona hipokrytka Taylor.
Czas na ciekawostkę!
Dokładnie #onthisday 23 lata temu, bo w odcinku z 7 stycznia 1998 roku urodził się Thomas Forrester, pierwszy syn Taylor i Ridge'a.
Który wątek z nim z emitowanych dotychczas w Polsce podobał się wam najbardziej, a który najbardziej wkurzał?
Mnie z wątków miłosnych najbardziej podobał się jego romans z Amber. Fascynacja Brooke była ciekawa, aczkolwiek obrzydliwa.
Dokładnie #onthisday 23 lata temu, bo w odcinku z 7 stycznia 1998 roku urodził się Thomas Forrester, pierwszy syn Taylor i Ridge'a.
Który wątek z nim z emitowanych dotychczas w Polsce podobał się wam najbardziej, a który najbardziej wkurzał?
Mnie z wątków miłosnych najbardziej podobał się jego romans z Amber. Fascynacja Brooke była ciekawa, aczkolwiek obrzydliwa.
Ostatnio zmieniony 2021-01-07, 17:19 przez B@r, łącznie zmieniany 3 razy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Thomas od zawsze był i jest jedną z moich ulubionych postaci. Pamiętam doskonale, jak mocno przeżywałem wątek związany z jego przyjściem na świat.
Mój ulubiony wątek to, tak jak u Ciebie, B@r - romans z Amber.
A najgorszy to chyba kręcenie z Dayzee, która była okropną nudziarą.
Mój ulubiony wątek to, tak jak u Ciebie, B@r - romans z Amber.
A najgorszy to chyba kręcenie z Dayzee, która była okropną nudziarą.
Ostatnio zmieniony 2021-01-08, 02:40 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Też lubię Thomasa. To jedna z ciekawszych postaci młodego pokolenia. Ciekawe, ile lat ma obecnie bohater? Z wyglądu może mieć 23 lata (w polskich odcinkach - prawie 20 lat) ale z roli i funkcji zawodowych - to wygląda na więcej.
Dayzee lubiłem, więc nie oceniam tu tak źle. Jego krótki związek z Brooke dowodzi, że w "MnS" każdy może być z każdym. Dowiodła tego np. Steffy, wiążąc się z Rickiem. Ogólnie - związek z Brooke mi się podobał, ta historia była dosyć intensywna. No i te halucynogenne jagody.
Dayzee lubiłem, więc nie oceniam tu tak źle. Jego krótki związek z Brooke dowodzi, że w "MnS" każdy może być z każdym. Dowiodła tego np. Steffy, wiążąc się z Rickiem. Ogólnie - związek z Brooke mi się podobał, ta historia była dosyć intensywna. No i te halucynogenne jagody.