"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
mefifeniks

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mefifeniks »

Adex-fan Brooke pisze:
sharkinator pisze:Kupując na cały rok nie płacisz za subskrypcję, która się odnawia tylko jest to płatność jednorazowa, ja zapłaciłem BLIKiem.
To dlaczego jest napisane płatność odnawialna i cena regularna 360 zł? To jest cena, która wskoczy za drugi rok automatycznie?
[url=https://images90.fotosik.pl/476/3d6a2b1b69fb1ca3med.jpg]Obrazek[/URL]
Ktoś mnie też pytał czy tam jest opcja wyrejestrowania karty po zakupie?
Tak jeśli zapłacisz kartą możesz od razu anulować subskrypcję - wówczas będzie ona dostępna do tego czasu na jaki został opłacony pakiet.
Kartę płatniczą można usunąć z konta po zakupie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 68

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzięki!
Usunąłem kartę po zakupie i był jakiś komunikat, że nie będzie odnawiana płatność czy coś, ale dalej po rozwinięciu zakładki figuruje napis START TV promo aktywny (z datą za rok), ale jest to takie trochę zaciemnione więc rozumiem, że już nie ma innego anulowania i to tylko taka pokazana opcja. :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
mefifeniks

Post autor: mefifeniks »

Jak był taki komunikat tzn. że po dacie wygaśniecie pakietu nie będą pobierane środki, więc jest ok:)
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

A co jeśli ktos miał wykupiony ten pakiet za 10zl? Czy cena ulegnie zmianie samoczynnie ?
Dawidek
Administrator
x 78

Post autor: Dawidek »

Wydaje mi się, że nie. Pakiet za tę kwotę masz tak długo, na jaki go wykupiłeś. Ale już kolejny może mieć inną cenę.
Awatar użytkownika
Marcin1
x 3

Post autor: Marcin1 »

Mi player, kiedyś wysłał wiadomość, że zmieniają ceny, ale mój pakiet nie ulegnie zmianie. Od początku października płacę cały czas 10 zł za miesiąc użytkowania.
B@r
x 43

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Wydaje mi się, że nie. Pakiet za tę kwotę masz tak długo, na jaki go wykupiłeś. Ale już kolejny może mieć inną cenę.
No ten o którym mowa był na okres nieokreślony. Też go mam. :P
Więc wg. Ciebie dożywotnio za tyle będzie? ::chytry:: :lol:
Ostatnio zmieniony 2021-02-28, 14:34 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 78

Twoje ostatnie pytanie zabrzmiało tak, jakby były pakiety dożywotnie. Czyli raz zapłacisz te 10 zł i masz aktywne konto do końca życia. ::loll:: Bo tak rozumiem sens pakietu dożywotniego. To jest nierealne.

Marcin1 napisał, że pakiet, za który płaci nie zmieni ceny. Do czasu. Kiedyś Player może zmienić koszt pakietu. Czyli można go nazwać na czas nieokreślony, pod warunkiem, że regularnie go opłaca. Kiedyś cena się zmieni. Nic nie jest dane raz na zawsze. :wink: Gwarancji stałej ceny nie macie.

Player.pl wprowadził podwyżki. Promocje nie są już w dotychczasowych cenach. Na przykład dotychczasowy pakiet za 365 dni, kosztujący 50 zł - teraz jest za 90 zł. Player z reklamami - 5 zł: Pełna rozpiska - warto spojrzeć na "promocje": https://sklep.player.pl/playerplus/ofer ... ferta_big= .
sharkinator

Post autor: sharkinator »

To tym bardziej się cieszę, że zdążyłem kupić za 50 zł.
Dawidek
Administrator
x 78

W końcu i ja stałem się subskrybentem Playera. Zapłaciłem kartą przedpłaconą za roczny dostęp do serwisu (niektóre banki oferują tego typu karty) i zacząłem nadrabiać "modowe" zaległości.
B@r
x 43

Post autor: B@r »

Dawidek pisze:Twoje ostatnie pytanie zabrzmiało tak, jakby były pakiety dożywotnie. Czyli raz zapłacisz te 10 zł i masz aktywne konto do końca życia. Bo tak rozumiem sens pakietu dożywotniego. To jest nierealne.
Nie o to mi chodziło. Tylko o to, że co miesiąc potrącają mi 9,99 skoro na taki pakiet się zgodziłem kilka lat temu i do dziś z niego nie zrezygnowałem i że dopóki go chcę, zawsze powinno tak być... :mrgreen: Oczywiście mój post był ironiczny, zdaję sobie sprawę, że kiedyś może się to zmienić.
Dawidek pisze:W końcu i ja stałem się subskrybentem Playera. Zapłaciłem kartą przedpłaconą za roczny dostęp do serwisu (niektóre banki oferują tego typu karty) i zacząłem nadrabiać "modowe" zaległości.
Wow, idziesz z duchem czasu. To jednak nie dało się zapłacić drukiem na poczcie? :( ::bojesie::
Ostatnio zmieniony 2021-03-07, 15:17 przez B@r, łącznie zmieniany 2 razy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 78

Życie mnie nauczyło, że czasem trzeba coś zmienić. Ogólnie nie jestem zwolennikiem wielu nowinek technicznych, także niektórych metod płatności. Preferuję gotówkę. Ale to jest już temat do dyskusji na inną okazję, w innym wątku.

Drukami na poczcie nie płacę od lat. Nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio to to zrobiłem. :zeby:

Wracając do "MnS". Czy tylko mi się wydaje, że ostatnio odcinki są jakby cichsze, jakby coś zmieniono w ustawieniach dźwięku np. w czasie nagrań polskiej wersji?
Dawidek
Administrator
x 78

Dawidek pisze:Wracając do "MnS". Czy tylko mi się wydaje, że ostatnio odcinki są jakby cichsze, jakby coś zmieniono w ustawieniach dźwięku np. w czasie nagrań polskiej wersji?
Przypadkowo problem udało się rozwiązać. Okazało się, że w playerze dźwięk był ustawiony na niższą głośność. Po ustawieniu suwaka na najwyższą głośność, wszystko wróciło do normy.
Liam

Post autor: Liam »

Serial wraca do polskiej telewizji. Wkrótce emisja na nowym kanale Antena TV.

http://s.tvp.pl/repository/attachment/1 ... 956336.pdf
Ostatnio zmieniony 2021-04-13, 08:17 przez Liam, łącznie zmieniany 1 raz.
cmk
x 11

Post autor: cmk »

Ma być w bardzo dobrym czasie antenowym ::ok::
ODPOWIEDZ