Cóż... zobaczymy za kilka dni, może się potwierdzi co i jak
"MnS" w Polsce
- Adex-fan Brooke
Ten 7138 odcinek to jaki miesiąc roku 2015? Trochę niezbyt tyle w tył, ale grunt aby była oglądalność.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Sierpień 2015, przy dwóch odcinkach(jeżeli będą) to w sumie nie taki problem a wątek Quinn/Liam/Deacon jest na pewno warty przypomnienia.Adex-fan Brooke pisze:Ten 7138 odcinek to jaki miesiąc roku 2015? Trochę niezbyt tyle w tył, ale grunt aby była oglądalność.
Ostatnio zmieniony 2021-04-14, 22:28 przez BeLieF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dawidek
- Administrator
Nie jestem zaskoczony takim sposobem przedstawiania ramówki. Kanały Winnickiego tak mają. Na forum Satkuriera są ciągłe pretensje, narzekania, apele o to, by ich ramówki, EPG były bardziej precyzyjne, przedstawiały tytuły programów a nie tylko ogólniki typu "Film". Jestem ciekawy, czy po uruchomieniu Antena TV się coś zmieni na lepsze?
Podawaliście, że źródłem informacji pochodzi z forum Satkuriera. Tam pisze użytkownik POWER TV, który jest oficjalnym profilem MWE, właściciela Anteny TV. Więc dla mnie to źródło można uznać za wiarygodne.
Podawaliście, że źródłem informacji pochodzi z forum Satkuriera. Tam pisze użytkownik POWER TV, który jest oficjalnym profilem MWE, właściciela Anteny TV. Więc dla mnie to źródło można uznać za wiarygodne.
Nie zdziwię się gdy godzina emisji będzie początkowo się trochę zmieniać w celu optymalizacji wyniku oglądalności. Chodzi o to, żeby był jakiś wynik w grupie komercyjnej 16-49 bo inaczej ma się zero z reklam.
Plusem jest to, jak pisze Liam, serial być może pojawi się też w siostrzanych stacjach Winnickiego.
Plusem jest to, jak pisze Liam, serial być może pojawi się też w siostrzanych stacjach Winnickiego.
-
Dawidek
- Administrator
Michał Winnicki zdecydował się na współpracę z Biurem Reklamy TVP, ponieważ - jego zdaniem - ono jako jedyne bierze pod uwagę grupę wiekową 50+ przy tworzeniu kampanii reklamowych: https://media2.pl/media/164800-W-maju-r ... mowce.html . Wirtualnemedia.pl w artykułach z rankingami oglądalności dodają trzecią tabelkę z grupą wiekową 16 - 59 lat.cmk pisze:Nie zdziwię się gdy godzina emisji będzie początkowo się trochę zmieniać w celu optymalizacji wyniku oglądalności. Chodzi o to, żeby był jakiś wynik w grupie komercyjnej 16-49 bo inaczej ma się zero z reklam.
Myślę, że grupa komercyjna będzie mieć tutaj znaczenie, ale nadawca patrzy szerzej na kwestię oglądalności i reklam skierowanych do widzów.
- Adex-fan Brooke
Gdzie można do tej Anteny napisać czy skoro planują Bonanze to można liczyć i na Dynastię w przyszłości?
Macie jakiś email?
Co do Mody na sukces to fajnie jakby leciała non stop jak te różne paradokumenty czy serial Przyjaciele na różnych stacjach
Wtedy na pewno ktoś się wkręci z nowych/starych widzów. Jednak chyba dużej oglądalności jak dawniej nie osiągniemy choćby z faktu, że my fani już oglądaliśmy te odcinki na Playerze i raczej nie będzie nam się chciało ponownie.
Co do Mody na sukces to fajnie jakby leciała non stop jak te różne paradokumenty czy serial Przyjaciele na różnych stacjach
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zapewne będą emitować tylko 30 odcinków, które są w domenie publicznej, a więc tak samo jak Filmbox i TVS. Winniczek robi swoje kanały jak najtańszym kosztem. Wątpię również, żeby kiedykolwiek Antena prześcignęła Playera w emisji odcinków. Wtedy musieliby na własną rękę zlecać polską wersję.Gdzie można do tej Anteny napisać czy skoro planują Bonanze to można liczyć i na Dynastię w przyszłości?![]()
Na pewno można pisać prywatnie na tym forum: https://forum.satkurier.pl/topic/35710- ... /#commentsAdex-fan Brooke pisze:Gdzie można do tej Anteny napisać czy skoro planują Bonanze to można liczyć i na Dynastię w przyszłości?![]()
Macie jakiś email?
Poland - aktywnie najlepszy!
Nie tylko ty - ja również jestem tam a także na innym forum medialnym (od Media2) gdzie teź jest ciekawa dyskusja o Modzie na Sukces mająca już sporo stron.
Ostatnio zmieniony 2021-04-19, 23:54 przez Poland, łącznie zmieniany 1 raz.
Poland - aktywnie najlepszy!
- Adex-fan Brooke
Za tydzień w poniedziałek jak będą nowe programy tv w kioskach to na pewno się już dowiemy. Przy okazji może warto założyć w tym dziale nowy temat pod nazwą Bieżące odcinki na Antenie tv? Albo w ogóle założyć dział, który będzie jeszcze bardziej niespoilerowy niż dotychczasowy?