"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Goku

Post autor: Goku »

Dawidek pisze:Goku, czy masz możliwość nagrywania odcinków i oglądania ich o dogodnej dla siebie odcinków?
Niestety nie mam takiej możliwości. :(
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Rozumiem, Goku. Szkoda. Może się sytuacja poprawi. :wink:

Ważna informacja. Jak informuje satkurier.pl, jutro na satelicie Hot Bird, z transpondera należącego do Canal+ ma zostać uruchomiony sygnał kanału Antena. Nie wiadomo tylko, czy będzie to HD czy SD. Z informacji podanej w poniższym link wynika, że kanał znajdzie się tez na liście kanałów platformy Canal+ oraz satelitarnej odnogi Orange. Nie wiadomo, czy kanał trafi do listy w Cyfrowym Polsacie, ale tutaj abonenci mają możliwość samodzielnego wyszukania kanału: https://satkurier.pl/news/205121/kanal- ... e-fta.html .
cmk

Post autor: cmk »

Kanał ma być w standardowej rozdzielczości. Abonenci Cyfrowego Polsatu będą musieli ręcznie wyszukać Antenę.
Topol
Administrator

Post autor: Topol »

cmk pisze:Kanał ma być w standardowej rozdzielczości.
Potwierdzam, kanał jest dostępny w jakości SD. Mnie to osobiście nie przeszkadza, najważniejsze, że w końcu jest. :serce:
Dawidek
Administrator

Możliwość wyszukania kanałów przez abonentów Cyfrowego Polsatu wynika z tego, że kanał jest niekodowany - czyli jest dostępny dla wszystkich w zasięgu satelity. Prawda jest taka, że jeszcze nigdy "MnS" nadawana z Polski nie była tak łatwo dostępna w całej Europie i nie tylko. Można zatem podejrzewać, że MWE zakupiła prawa do emisji serialu nie tylko na nasz kraj - a taka licencja jest droższa.
cmk

Antena HD pojawiła się w UPC! :: bow ::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Cienko z tą Anteną, chyba mało kto ogląda tam Modę, wierni fani wdzieli już na Player, inni pewnie dalej nie wiedzą bo w necie i w gazetach była cisza o powrocie Mody do tv :| Nawet w programach telewizyjnych nie ma programu na tę stację.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Adex, a wiesz czemu nie ma w gazetach? Bo nadawca o to za bardzo nie dba, wystarczy spojrzeć na EPG kanałów Winnickiego, gdzie program i opisy pozycji są właściwie "na odwal się".

Cmk - dzięki za info, jutro postaram się zaktualizować temat o dostępności - zmienię też nazwę tematu.

Ma pytanie. Czy ktoś z Was jest abonentem kablówki Multimedia Polska? Jak wygląda tam sytuacja z obecnością Anteny, Filmaxa i TVC. Chodzi mi o obecność kanałów w starych pakietach obowiązujących przed połączeniem z Vectrą. A jeszcze wiele osób je ma, dopiero stopniowo abonenci będą migrować do nowych ofert. Ciężko znaleźć informacje na stronie kablówki, bo tam są już nowe oferty.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Gazety nie piszą?! Hej, była w największej gazecie w Polsce, czyli Fakcie wielka rozkładówka o powrocie „Mody…”do TV, w okolicach tego powrotu.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

A co z programem TV w gazetach? Nie wiem, jak jest z innymi tytułami Bauera, ale w "To i owo" brak Anteny. Ramówki stacji nie ma na większości stron internetowych z programem tv.
cmk

Adex-fan Brooke pisze:Cienko z tą Anteną, chyba mało kto ogląda tam Modę, wierni fani wdzieli już na Player, inni pewnie dalej nie wiedzą bo w necie i w gazetach była cisza o powrocie Mody do tv :| Nawet w programach telewizyjnych nie ma programu na tę stację.
Widzowie telewizji naziemnej na pewno mieli szanse natrafić na Modę podczas przypadkowego przełączania. Serial jest promowany dość często na Antenie. Zwiastun może niezbyt interesujący, ale jest...

Czasami lubię zerknąć na Google Trends i wpisuję tytuł serialu :D
Od kilku tygodni widać pik o 17:00 (gdy się spojrzy na 7-dniową skalę), a więc są to pewnie osoby które przypadkowo trafiają na Modę i zaczynają googlować coś na jej temat.

Obrazek
(jestem w innej strefie czasowej, dlatego pokazuje mi pik o 4 PM)

Co innego jest z oficjalną oglądalnością. Ta jest oceniana na podstawie analizy ~3000 gospodarstw domowych. Potrafię sobie wyobrazić, że w tej grupie może nie być nikogo kto by oglądał MNS, wówczas oglądalność jest zerowa. Ale może jest lepiej - w tym miesiącu panel Nielsena się powiększył o kilkaset domów :lol:
Dawidek
Administrator

Dawidek pisze:Mam pytanie. Czy ktoś z Was jest abonentem kablówki Multimedia Polska? Jak wygląda tam sytuacja z obecnością Anteny, Filmaxa i TVC? Chodzi mi o obecność kanałów w starych pakietach obowiązujących przed połączeniem z Vectrą. A jeszcze wiele osób je ma, dopiero stopniowo abonenci będą migrować do nowych ofert. Ciężko znaleźć informacje na stronie kablówki, bo tam są już nowe oferty.
Dobrałem się do paru świeższych informacji. Multimedia Polska na swojej stronie zaktualizowała informacje i dzięki nim wiadomo, że Antena HD oraz TVC HD są dostępne w starych ofertach (jeszcze sprzed połączenia z Vectrą). W związku z tym temat: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1835 został zaktualizowany.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Chciałam teraz włączyć odcinek na Player.pl, ale mam kod błędu, mówiący że jestem poza UE. Jestem w Polsce. Co ciekawe inny film się odtwarza. Czy wy też tak macie?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Dawidek
Administrator

Mam ten sam problem, sprawdzone na dwóch różnych przeglądarkach. Strona została odświeżona, wylogowałem się i zalogowałem ponownie - jest tak samo.

Zgłosiłem problem w Centrum Pomocy Player. Napisałem, że problem występuje także u innych osób, bo Cynthia dała sygnał. Poinformuję o tym, jakie dostałem info.

Cynthio - napisz wiadomość w Centrum Pomocy i podaj w niej kod, który widnieje na ekranie odtwarzania. Im więcej zgłoszeń, tym większa szansa, że awaria szybko zostanie usunięta.
Artur

Post autor: Artur »

Już był PolExit🤣😂
ODPOWIEDZ